Music Idol 2 - 10-та тема

• 25 896
  • 600
  •   1
Отговори
# 495
изглежда чудесно жената с хубаво лице и излъчване. не знам как я изкарахте състарена  Simple Smile

# 496
Да ви светна, че има смс номер, на който се събират пари за албум на Дурачок  newsm78 newsm78 newsm78

# 497
Искам да попитам всички ,които се притесняваха как ще се отрази поведението на Иван в/у младите му фенове какво мислят за изказването на Тома ?

# 498
Да ви светна, че има смс номер, на който се събират пари за албум на Дурачок  newsm78 newsm78 newsm78
Добра идея!  Peace А кой ще пее? newsm78

# 499
  • София

Кой е казал, че ще се пее?

# 500
Искам да попитам всички ,които се притесняваха как ще се отрази поведението на Иван в/у младите му фенове какво мислят за изказването на Тома ?
Аз, която съм фенка на Тома, мисля, че той не го мисли това нещо. А и дори и да го мисли, той е метъл, на тях им е в природата. НЕ го оправдавам, но смятам, че това е обяснението.

# 501
Глупаво, хлапашко, незряло, необмислено, елементарно. И?
Пък и можеш да причислиш Тома към повлияните от Иван. На моменти доста глупаво се опитва да му имитира приказването и поведението...може би си мисли, че е печелившо. Wink

# 502

Кой е казал, че ще се пее?

Laughing Не е сигурно, че ще има право да издаде албум, но не смятам че има място за притеснение, той с радост ще изпие събраните пари или ще им намери някое друго приложение. Хубава инициатива  Peace

# 503
the_little_girl насилието е в природата на метълите  newsm78 стига бе ,това е това е част от метълската " култура"  newsm78
Жаве въобще не мисля ,че поведението на Тома е повлияно от това на Иван.
За мен беше ужасяващо да чуя подобно желание за насилие и не бих го нарекла" Глупаво, хлапашко, незряло, необмислено, елементарно" и то от млад човек и то в най-гледаното време -просто не трябваше да го излъчват.

# 504
Поведението на Тома е по сценарий, той е невинен-досущ като Иван  Crazy

# 505
  • София
не е от металството, а от Минчев
и в мен се пробуждат такива нихилистични мечтания при близка среща с него
най-малкото да му разваля прическат, а то си е равносилно на убийство

# 506
Какво е казал Тома?

# 507
Каза ,че ако видел Евгени Минчев щял да го хване за косата и да го блъска,блъска в тротоара и после да докара пантера.Цитирам по памет.

mimmy   едва ли е правилно да се гордееш ,че човек ,който не ти е направил нищо предизвиква у теб такива желания.

# 508
  • София
На кого му пука какво говори Тома?!
Щом не е бил цензуриран, продуцентите са приели думите му за достойни за ефир.Както и безкрайния поток слова на Иванчо.

Важното в този случай е, че Тома пее.

Иван не пя!!!

Лично аз хич не съм се вълнувала от това какво говори Ванчо, така и не схванах обаче що само говореше - и като запееше, пак логорея го обхващаше.

Що не ни попя това момче, с к'во обидихме крехката му душевност?

# 509
  • София
всъщност направил ми е
и съм го срещала лично и отблизо
и си е неприятен и при първа среща и при възможност да го опознаеш

не споменах някъде да се гордея, просто коментирах

щом аз те покъртих, трябва да прочетеш някои от пишещите тук майки - ще ти се изправят косите

Общи условия

Активация на акаунт