Music Idol 2 - 10-та тема

• 25 888
  • 600
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А видяхте ли клипа с Иван от днес  ooooh!

Клип?!
Звучи сякаш Иван е пял Shocked

# 526
Между другото, днес много ми харесаха всички. На ледената пързалка и т.н. Много готини, сладки и спокойни бяха. Не знам има ли общо с изгонването на Иван, но опасенията, че ще е скучно ще се опровергаят май.

# 527
  • София
Пуснахте ли смс   за  Ванчо ?    Whistling hahaha В  другата тема  пускат   гледам Rolling Eyes

Ксения каза, че е ПРЕВЕЛА пари.
Звучи като да има и банкова сметка.

Боже, толкова е трогателно, че просто потънах в сълзи до колене от умиление.
Има надежда за народа, има - то добрина, то човечност, то грижа за талантите родни....

# 528
А видяхте ли клипа с Иван от днес  ooooh!

Клип?!
Звучи сякаш Иван е пял Shocked
О не не в ниакъв случай, просто е по шкембе в училищния двор и ближе едно момиче  ooooh!

# 529
Не е пял, друго е. Ето

# 530
  • София
Пуснахте ли смс   за  Ванчо ?    Whistling hahaha В  другата тема  пускат   гледам Rolling Eyes

Ксения каза, че е ПРЕВЕЛА пари.
Звучи като да има и банкова сметка.

Боже, толкова е трогателно, че просто потънах в сълзи до колене от умиление.
Има надежда за народа, има - то добрина, то човечност, то грижа за талантите родни....

тъй, тъй
и билета за Mtv да му купят и на самолета и довиждане

# 531
  • София
Има ли го качено някъде днешното предаване, че не можах да гледам?

# 532
  • София
...но опасенията, че ще е скучно ще се опровергаят май.

Защо да е скучно?
Някакви млади хора пеят.
Пеят с хъс, пеят хубави/в повечето случаи/ песни, пеят добре.
Това е музикален формат, предполага се, че публиката му е от меломани.

Миналата година беше много по-музикално, а тази година стана някаква версия на ББ. Явно е, че имат конкуренция в другата медия, ама концепцията беше сменена, което се видя още на кастингите.
Фънки е там, за да има скандал и да се търси определена аудитория. Затова пуснаха и Иван, затова го и държаха. Мисля, че го махнаха под натиск от голямата фирма, която държи правата, защото форматът съвсем се изроди.

Лично аз миналата година не го гледах така, както тази. Осъзнавам колко по-комерсиално и колко по-просташко е сега, но някак по ми легна.
Мисля, че харесвам повече певците.

Иначе, любовната история не ме завладя, но пък помогна Пламена да бъде изхвърлена. След нея иде и Денислав.
Иван ме разочарова като продуцентско решение - твърде експлоатираха образа му, направо цели предавания с него се занимаваха.

Гавричката с младежа с кроасаните, меко казано, ме отврати.

Изобщо, не се спряха пред нищо, включително и това да дадат как няколко пъти Иван обижда откровено член на журито и певците, което просто не беше за ефир, но го излъчиха, щото масовият зрител се кефи, когато някой нарича някого "свиня майка", да речем.

Но мисля, че сега, когато вече само ще се пее, ще се радвам на МА спокойно.

# 533
КЛОНКА, напълно съм съгласна!
Аз пък за първи път гледам такъв тип шоу в БГ. Заплеснах се като чух Стоян веднъж за 1 мин, после го чух да говори  Crazy но пък чух Тома да пее и останах на този канал, изгледах назад и така станах в час за 2-3 дни Simple Smile

Други хора имаха опасения, не аз. На мен ми хареса колко спокойни и свежари бяха днес. Хареса ми Васил Найденов като ментор. Очаквам концерта да е много хубав.

# 534
  • София
О, да, Стоян, като заговори и аз се смутих леко Embarassed

А на Тома му помня крилатата фраза "Може аз да си тръгна, но рокендролът ще е вечен".
Направо като Левски беше, честно Mr. Green

Аз се радвам, че го има Тома в шоуто. И той не е с най-изтънчените маниери, но е със силен глас и завладяващо присъствие и си позволява интерпретации, които са много смели.

Деница е страхотно попадение.

Нора пее жестоко.

Изобщо, много радост за слуха има в това шоу, остава само да им подбират наистина добре репертоара, за да е много приятно.

# 535
Taka e. Има много свястни попадения като гласове и излъчване там.
Но за първи път гледам риалити и не знам нищо за ББ и подобни

# 536
Каза ,че ако видел Евгени Минчев щял да го хване за косата и да го блъска,блъска в тротоара и после да докара пантера.Цитирам по памет.

mimmy   едва ли е правилно да се гордееш ,че човек ,който не ти е направил нищо предизвиква у теб такива желания.
илияна извинявай, но малко са хората, които могат да го търпят тоя гнусняр, запомнил се с "1800 лева". просто е хипер гнусен проотивен и абе нямам думи. не понасям евгени минчев. не бих казала , че ще го наритам и счупя главата, но със сигурност ще се издрайфам върху него. гнусен ми е като типаж с пудрата си и демонстративните си тоалети. един Азиз ми е много по симпатичен и съм сигурна, че е и по интелигентен. относно Тома, ами не ме възмутиха думите му по никакъв начин.
Иван не ме възмушаваше, просто се дразних на постошнните претенции за безумния му певчески талант, който той не желаеше да покаже.
Иначе на Иван закачките са по остроумни от тези на тома, иван със сигурност е и много по интелигентен от тома. тома си е секси симпатяга, но си е семпличък.
На мен ми стана тъжно за иван, като го изгониха, Sad
Хем искках да си тръгне. Просто много ме подразниха с отношението си към него. а люси кражата така ме подразни като запляска на кравешката главичка на кошлуков.
За какъв албум говорите за иван????
я кажете да го подкрепим човека Simple Smile)

# 537
  • Tам през Атлантическия океан
Кефя му се на Тома но вчерашното изказване не му прави чест (иначе и аз не симпатизирам на Генчо)

# 538
Какво каза Тома? Имах ревящо бебе и не чувах нищо.

# 539
  • Tам през Атлантическия океан
Какво каза Тома? Имах ревящо бебе и не чувах нищо.
То и аз гледам с периферното си зрение и слух покрай малчо  Laughing но беше нещо от сорта че щял да му откъсне главата на Минчев  и да го нарита едно хубаво и т.н. и т.н.  (горе долу по памет "цитирам")

Общи условия

Активация на акаунт