Music Idol 2 - 10-та тема

• 25 912
  • 600
  •   1
Отговори
# 90
Бе що ни занимават с подобни дивотии....
това е музикално шоу....

# 91
искам да остане естествено, иначе съвсем ще стане безинтересно..... пълна пародия е всичко.

# 92
Ми нали трупат още СМСи, ще ни мотат цяла вечер сега  ooooh!

# 93
3 000 000 000 ги гледали! Чувате ли ги какви ги плещят  Laughing!
Чакай да хода да изключа телевизора, че и без това никой не го гледа!  ooooh!

# 94
  • Ланкър, планините Овнерог
Това в другите страни нямаше да се случи-нарушаваш договора-заминаваш си. Е.а си простотията. А най-лошото е, че децата му подражават. В началото ми беше интересен, но се надявах, че ще се държи адекватно, а не като постоянно надрусан.

# 95
  • София
Аз се надявам да остане,но се надявам да изпълни някаква песен и то като хората.
Peace

# 96
Само вижте защитничките ...какво да си говорим повече  ooooh!

# 97
  • Варна
Това само в България може да с случи!   ooooh!

Предаването за певци ли е или за шутове?   newsm78

# 98
Оххх и сега трябва да слушам некакви подивели вуйни.Сега Стела ще се опита да надвика всички без значение какво казва.Аман.

# 99
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, тя и Стела не е много в час(лични наблюдения)

# 100
Айде почна се.тая сигурно е на хонорар да врещи.
Колкото повече крещи толкова повече пари и дават.
Готова е и да плюе срещу всичко стига да и плащат.

# 101
Аз вече въобще не се ядосвам дали е по сценарий или не това е шоу т.е. забавление.
Ядосват ме важните и абсурдните неща ,които дават преди МА ако и за тях влагахте толкова енергия.............и разсъждавахте така смислено .........

# 102
Няма такава ПРОСТОТИЯ. Не разбирам как може да се лансира това идиотско поведение. За съжаление толкова млади хора му подражават .

# 103
Той показвал как "не трябва да се прави" Twisted Evil Twisted Evil
Това ми напомня на оня лаф от филм: "Деца не взимайте наркотици. Станете рок звезда и ще ви ги дават безплатно"

# 104
Преди малко изключих телевизора си и реших,че докато не го изгонят тоя тьпанар няма да гледам шоуто.То вече не е шоу,а простащина.Чудя се как още се намират хора,които да си дават парите за да гласуват и да пьлнят с пари продуцентите и приближените им.Не може да се толерират простаците,а на другите да се пречи .

Общи условия

Активация на акаунт