Music Idol 2 - 10-та тема

• 25 911
  • 600
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Това беше съпроводено с хихикане, не е на толкова.

Мислиш ли?
Има малко дете, доколкото схванах.
След раждането му почнала да слабее и открила спорта.

Тук изглеж … 72;да, статията е от миналата година, а тя все още, явно, не е открила фитнеса.

# 466
Сега вкараха друга интрига .... Дали Евгени минчев ухажва Денислав .

# 467
  • София

М да...като си отиде селският луд Mr. Green

# 468
  • Ланкър, планините Овнерог
Божееее, добре, че погледнах статията, та да се сетя от къде ми е позната тази Веси Коева. Ама тя сега си прилича на жена. Преди, като работеше за Ролман, беше много грубиянска. Определено преди около 7г не беше от калибъра на Деница, явно от бременността си е надебеляла яко. Ако не се лъжа и стилистта, който заведе Деница при нея, е работил за Ролман.

# 469
  • София

hahaha Peace защо не се е насочил към Стоян обаче, там май ще има по-голям успех

# 470
  • София
Добре, де, Гита, на колко години е мацката, я кажи, че нещо съм разколебана и нездраво любопитство ме затресе Crazy

# 471
  • София

hahaha Peace защо не се е насочил към Стоян обаче, там май ще има по-голям успех

Да, бе, Стоян може вече да си е минал по реда.
Дени е агнешко Crazy

# 472
  • Ланкър, планините Овнерог
Добре, де, Гита, на колко години е мацката, я кажи, че нещо съм разколебана и нездраво любопитство ме затресе Crazy

Не знам точно, но определено е бая над 35. На 35 изглеждаше преди 6-7г Освен от край време да е старолика  newsm78

# 473
  • София

Дени е агнешко Crazy

И защото Евгени каза, че Денислав приличал на него на младини, много бил красив  Sunglasses

# 474
  • София

Дени е агнешко Crazy
Laughing
elix , верно така каза Ев.Минчев  Crazy , аз лично не виждам никаква прилика

# 475
  • София

Не знам точно, но определено е бая над 35. На 35 изглеждаше преди 6-7г Освен от край време да е старолика  newsm78

Абе, знаех си аз, че ще намеря причина да запазя излишествата в теглото си от раждането Joy Joy

# 476
Дени е агнешко Crazy
Че той Стоян сам си каза, че той вече се връщал оттам, закъдето се бъл запътил Денислав.
Може да е визирал влизането в "светските" среди, може да е имал предвид кревата на някой "меценат".

Абе и на мен тая булка ми заприлича на 40+, чак се притесних, че фитнесът може и на мен да ми повлия състаряващо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 477
  • София
И защото Евгени каза, че Денислав приличал на него на младини, много бил красив  Sunglasses

Евгени досега не е сгрешил.
Ако е забелЕзал Дени, има защо, вЕрвайте ми Mr. Green
Денито е податлив, дори и да не го осъзнава.
Само като го гледах как се разстрои, че не са му нови кънките и накара жената да му търси по-новички.....ще си паснат с Евгени Joy Joy

# 478

Като е дебелинка, определено изглежда по-младолика.

# 479
  • София
Абе и на мен тая булка ми заприлича на 40+, чак се притесних, че фитнесът може и на мен да ми повлия състаряващо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

НАли?!
Добре, че се възспрях и не тръгнах навреме Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт