за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 17 984
  • 400
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Днешната срещичка беше бърза, но ползотворна. Бяхме аз,  bugaboo ,  ВяраВики , Каспър , mom4i  и  donika.t . Обсъдихме новите договори за доброволците към Движение на българските майки. За сега договори ще подпишат ВяраВики , Каспър и mom4i , останалите които искат да се запознаят с договорите и да се включат като доброволци нека ми пишат и ще им ги изпратя. Аз ще подпиша договор за координатор.
 Това е на кратко.

Обсъждахме да отидем другата седмица при малките. Утре сутрин ще се обадя да проверя дали са тук и евентуално да уговоря посещение и ще пиша.

Прибавяме 4лв. от рестото към касата. Grinning

# 346
  • sofia
Днешната срещичка беше бърза, но ползотворна. Бяхме аз,  bugaboo ,  ВяраВики , Каспър , mom4i  и  donika.t . Обсъдихме новите договори за доброволците към Движение на българските майки. За сега договори ще подпишат ВяраВики , Каспър и mom4i , останалите които искат да се запознаят с договорите и да се включат като доброволци нека ми пишат и ще им ги изпратя. Аз ще подпиша договор за координатор.
 Това е на кратко.

Обсъждахме да отидем другата седмица при малките. Утре сутрин ще се обадя да проверя дали са тук и евентуално да уговоря посещение и ще пиша.

Прибавяме 4лв. от рестото към касата. Grinning

bouquet

ей така,щото ми е кеф Hug

# 347
  • Пловдив
Момичета, на мен ми се объркаха плановете и не можах да дойда, но ще се реванширам. Мили, прати ми на мен този договор да хвърля едно око за какво става дума.
Бистре, ако има нужда за транспорт за телевизора и масата и аз съм на линия, дори и за тая седмица ако е спешно на твоята позната. Какво е 1метър диагонал, като нищо ще го наврем в моя багажник. И за хамалче ставам, ще помагам да го натоварим.
 Hug   bouquet
Лек и приятен ден на всички от мен.

# 348
  • Пловдив
Момичета, изпратете ми пощите си на ЛС, да ви изпратя договорите днес, че следобед отивам в Хисаря и ще се върна в неделя.

# 349
  • Пловдив
Говорих с директорката на Нареченски бани. За сега са си в дома, ще ходят на лагери август месец. За понеделник няма никакъв проблем да отидем. От кофички каза че вече нямат нужда, имали. Остра нужда имат от къси панталонки за всички деца. Те в момента са 45 броя момичета и момчета горе-долу по равно. Въпросът е че аз ще се прибера в неделя вечерта и няма да имам време да поема организацията. За това нека се преброим кои сме за ходене в понеделник или вторник и кой ще може да закупи нещата за децата, аз ще намеря начин днес да му занеса пари. Ще го съчетаем и с носенето на телевизора.

# 350
  • Пловдив, но иначе от Бургас
аз съм свободна
размери и откъде да взема и за колко лв
пари имам, ще даваш после

# 351
  • Пловдив
аз съм свободна
размери и откъде да взема и за колко лв
пари имам, ще даваш после
Супер си Hug
Размери от 3 до 7 години. За 100лв. примерно, по равно за момичета и момчета. Нещо за почерпка и това е.

# 352
това ще рече ок. 2 лв. на чифт, откъде толкова евтини  Shocked
ориентираите ме къде да проверя, вис виталис бях скоро, там се по скъппи

мили, с фактура нали

# 353
  • Пловдив
Аз съм свободна, поне засега, така че бройте ме за Наречен.
Мили, ето мейла ми: emivel@abv.bg
И аз мога да се включа в търсенето на панталонки, ако някъде из търговиите знаете по-евтини складове, мога да проверя за цена.

# 354
Привет. Искам и аз при вас . Не обещавам много но ще се постарая Simple Smile

# 355
  • Пловдив
Привет. Искам и аз при вас . Не обещавам много но ще се постарая Simple Smile

Здравей, eva7el , добре дошла.  Хубаво е,  че все повече момичета се включват. Няма нужда да е много, стига да е от сърце.  Колкото повече сме толкова по-добре, следи какво се пише за предстоящи срещи и акции и се включвай когато ти е удобно.

# 356
  • Пловдив
Нещо не ми се получава изпращането SadДнес изпратих на Вяра и на Роси, ако може някоя от тях да ти ги изпрати ще е супер.

eva7el  Hug, добре дошла си!

# 357
  • Пловдив
Нещо не ми се получава изпращането SadДнес изпратих на Вяра и на Роси, ако може някоя от тях да ти ги изпрати ще е супер.

Ок, не се тревожи. Като прочетат все някоя от тях ще ми препрати писмото си.

# 358
emimimi изпратих ти поща

момичета, утре ще ходя да търся къси гащи за децата, дайте някаква идея откъде да намеря на по сносни цени

# 359
  • Пловдив
emimimi изпратих ти поща

момичета, утре ще ходя да търся къси гащи за децата, дайте някаква идея откъде да намеря на по сносни цени

Аз съм купувала разни евтинки неща от един склад до Градската градина. Фирмата е Съникомс. В момента не знам какво имат, но не ми пречи утре като излезем на разходка да проверя. Дай си на лични телефона за да ти звънна за резултат.

Общи условия

Активация на акаунт