за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 17 991
  • 400
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
emimimi изпратих ти поща

Получих го, Роси, благодаря.  Като ми остане време ще чета.

# 361
  • Пловдив
Късно се включвам, но утре мога да дам цени за панталонки от Съником  - познавам собствениците, а и една мама от  форума е много близка с тях  Peace Така, че Бистре - не ходи аз ще се обадя Wink
Отделно ще дам цена и от фирма Вимакс Peace

Момчи не бързай ще ти се обадя, но нямам кола и ще трябва да отидеш ти да ги вземеш Hug

Добре дошла на новата мама Laughing

# 362
  • Пловдив, но иначе от Бургас
идеална си, Джони , ще чакам

момичета, аз съвсем забравих, в понеделник съм на интервю в бюрото по труда, нали съм безработна и няма да мога да дойда,
освен ако не е следобяд, ние всъщност нищо не се разбрахме, дайте да видим кой, кога и в колко часа - да пише
а в Зелениково ще ходим ли

eva7el, ако искаш, заповядай, само пиши да те броим  Wink

# 363
От понеделник няма да мога,евентуално една лека забежка за следобед до Асеновград.Евентуално четвъртък или петък.

# 364
  • Пловдив
Аз съм свободна за ходенето при малките и понеделник и вторник, стига да е преди обяд като миналия път, че съм с Нели както винаги. Ще мога да натоваря и телевизора при мен, ако няма друг транспорт.
Бистре,  бих искала да зная размерите му ако е възможно, че да не се окаже, че предлагам голям багажник, а за малко да не влезе. И тази масичка, която върви с него дали се разглобява.

# 365
  • Пловдив
Ох, аз чак сега смогвам да се добера до компа.
До Съникомс не съм ходила, защото разбрах, че Джони ще проучи положението  Peace
Казаха ми и за някакъв евтин китайски магазин - Микро Маркет (или нещо подобно беше) до Военна болница, в който имало много евтини сносни дрешки, ако не намерим от другаде може и там да се погледне за къси панталонки.
На мен за ходенето до Наречен ми е еднакво неудобно за когато и да решим, така че не се съобразявайте с мен  Peace Ако мога да оставя Виктор на майка ми, ще дойда, ако не - ще се видим да ви дам дрешките, които съм сортирала и топки смятам да взема за малките.

emimimi, аз телевизора не съм го виждала, но ми казаха, че е доста голям. Обаче щял да влезе в багажника на моето Рено сценик или на някое комби. Проблемът е по-скоро с носачите, защото момичето е с бебенца близначета, а мъжа и явно е в движение. Та просто трябва да организираме 4ма души да го вдигнат да пренесат до колата. Аз в момента не ставам за носач, но и все пак не мисля, че това е женска работа де  Peace Ако някой има малко по-голямо влияние върхо подопечните му мъже и може да организира носачи, ще е хубаво  Mr. Green Моят ще заминава утре на мото-обиколка на България и абсолютно нищо друго не го интересува, ни приема, ни предава, та не мога да разчитам на него  Tired

# 366
Панталонките са уредени, Джони ги е уговорила по 2.10 и са от Съником   bouquet

Само трябва да се разберем кой и кога.
Аз, пак казвам, не мога в понеделник,
Хайде във вторник, че отдавна не съм ходила и не ми се пропуска пак

# 367
  • Пловдив
Панталонките са уредени, Джони ги е уговорила по 2.10 и са от Съником   bouquet

Само трябва да се разберем кой и кога.
Аз, пак казвам, не мога в понеделник,
Хайде във вторник, че отдавна не съм ходила и не ми се пропуска пак

Аз нямам нищо против да се отложи за вторник, стига и другите да са свободни. Броойте ме пак.

# 368
В кой квартал е телевизора?
Ако не е събота и неделя, ще дойде Любо, няма да ми откаже
Говорих с майсторите - не им се пътува, дори и да имат време по нататък, ще изгубят време в пътуване много
Разбирам ги донякъде, защото и за мен външните участия извън Пловдив са ангажимент голям, защото хората идват по-рано, прибират се по-късно, хората си мислят, че плащат допълнително, пък всъщност плащат за транспорта само и затова ги избягвам и аз
Дайте да се ориентираме да търсим майстор в Асеновград
Не може ли персонал, директорка да ни съдействат?

# 369
  • Пловдив
А за какъв майстор става въпрос  newsm78 нещо съм изпуснала  Embarassed

# 370
  • Пловдив
В кой квартал е телевизора?
Ако не е събота и неделя, ще дойде Любо, няма да ми откаже

Днес говорих с момичето с телевизора. Дала е огромният телевизор на нейни приятели, които са дали техния Филипс, който също не бил малък, но можел спокойно да се пренесе и от двама души. Така че аз ще отида утре да го взема, заедно с дрехите, които е приготвила и този ангажимент отпада  Peace

За майсторите - можем да потърсим и в Асеновград, разбира се, но не вярвам, че можем да разчитаме на помощ от директорката или персонала. Те ако са искали да намерят нещо, досега щяха да го направят. В мен имаше една оферта от някаква фирма, която е за , според мен де,  космическа за предвижданата работа сума.
Джони е асеновградската връзка, очакваме предложения   bouquet Става дума за довършителен ремонт на сцената в столовата и предверието, за който не са стигнали парите, но намерихме спонсор, който дари 1000 лв специално за този ремонт, а фирмата, която направи търга с детските рисунки обещаха да дарят материали. Та мисията е възможна, остава да намерим майстори.

Хайде казвайте кога ще ходим към Наречен и Асеновград, че да започвам и аз с организацията на гледачките.

# 371
  • Пловдив
Сега се прибирам и не мога да ви изчета.
Първо браво за панталонките  bouquet, страхотна цена Peace
Виждам че понеделник не е удобен за някой от вас и има предложение за четвъртък, така че ако искате можем да отложим пътуването за четвъртък, няма никакъв проблем, казвайте.

За майсторите предпочитам да не разчитаме на персонала от дома. Сумата която искаше тяхната фирма беше бумбастична. Джони, утре ще ти звъна да ти обясня за какво става въпрос и ако имаш някакви познати от Асеновград да говорим с тях ще е супер.

# 372
  • Пловдив
Аз в четвъртък заминавам на море  Flutter
В сряда също не мога.
Взела съм телевизора и съм сортирала дрешките. Има летни за големи и за малки, също и доста играчки и обувки. И топки ще взема утре. Та тъй като явно няма да идвам, трябва да се видим да ги дам на някоя от вас  Peace

# 373
  • Пловдив
Аз в четвъртък заминавам на море  Flutter
В сряда също не мога.
Взела съм телевизора и съм сортирала дрешките. Има летни за големи и за малки, също и доста играчки и обувки. И топки ще взема утре. Та тъй като явно няма да идвам, трябва да се видим да ги дам на някоя от вас  Peace

Аз ще мога да ги взема при мен до четвъртък, само трябва да се уточним кога ще ти удобно. Утре ако може ще е най-добре, че във вторник съм без кола и трябва да те разкарвам до нас. Освен това при мен има дрехи, които трябва да се оставят на склад, че в близките дни май ще започва нашия прословут ремонт на стаята и ще ми пречат вече. Ще ти пратя телефона си, когато ти е удобно утре да се чуем.

# 374
при мен също може да дойдат малко дрехи, emimimi - samo da se разберем кой ще взеема

а защо не отидем в Наречен утре, никой не го спомена като вариант  newsm78

мили, панталонките са 54 чифта, казвай всички ли ще ги носим, ако не аз да взема от тях за едни момиченца, дето растат самички

Общи условия

Активация на акаунт