ЮЛСКИ бебешори '08(тема 37)

• 11 731
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Инка,
на лекцията ни караха да попълваме едни тестове, по които се определяло нивото на тревожност. Моето ниво на тревожност излезе ниско LaughingПосле ни караха да нарисуваме себе си и бебето,което чакаме. А след това психоложката тълкува нашите рисунки. Това беше веселата част. То бяха едни изводи, то беше чудо Joy
Абе общо взето ми хареса. Поне сега вече знам кои са симптомите на следродилната депресия и как да се боря с нея. Полезно беше, поне за мен. А и се запознах с някои майчета.

# 106
  • София
Моята лекарка вчера, като ме видя каза, че съм се изпънала, като някоя холивудска звезда - без бръчки с опънато от всякъде лице   Laughing

# 107
  • Sofia
Мамчета никой не каза за срещата в неделя. На кой вход точно се чакаме? В колко часа казахте?
А лекцията къде и за какво беше всъщност Rolling Eyes Embarassed

Малей толкова съм зле с паметта откакто съм бременна Embarassed

# 108
Вижте за какъв файтон става дума.  Laughing...
Да и аз съм виждала и то в някакъв магазин беше. Къде ли, сега не се сещам  newsm78, може и в Малечко да е било.
Ninche я да попитам аз колко кг. си качила, че лекаря казва да си на диета?? Аз ако до 2 часа след ставане не хапна ми прилошава. И не си внушавам, така е. Преди можех и до 1-2ч. на обяд да не ям, но сега е различно. И плод да хапна пак ми е зле, организма ми си иска филийка или нещо по-така въглехидратно.
Това с ябълките ми се струва много драстично за бременна жена Naughty Според мен ако се махнат вафлите, шоколадите и подобни излишни калории, няма да има никой проблеми с кг Hug
Така си е.
mariq_m3  защо да си беличка. Я какво слънце е навън. Малко по малко ще си се изпечеш на слънце. То си е полезно, стига да не се прекалява.

# 109
  • Варна
Крис,  Hug. Звучи интересно. Иска ми се да успея да отида на следващата- за имунизациите, четох и гледах едни страхотии  Shocked.

# 110
Не мога да си представя,да съм на диета и то бременна!После ще му мислим!С повече движение и разумно хранене ще си върнем старите фигури!

# 111
  • Варна
Така е момичета,
спокойно има време после да се вталяваме LaughingСега най-важни са бебоците в нашите тумбаци. Естествено според мен не трябва да се изпада в крайности и постоянно да се мели нещо, но има време и за диети. Мисля, че не е сега момента. newsm78

# 112
  • Варна
Инка, не знам тая тема за имунизациите интересна ли ще бъде? Ама казаха, че другия път щяло да има много хубави подаръци, така че ако искаш може да отидем Laughing
А ти мислиш ли да ходиш на това училище за родители в кабинета на д-р Цветкова на Битоля1
Казаха ми, че било хубаво, но аз все още не съм ходила, въпреки че е до нас, все не мога да се наканя.

# 113
Привет на всички. bdbaloni,Майра!Много любов,щастие ,здраво бебе на финала!Крис,кои от нашия форум бяхте на лекцията/и да си сложите по един отличителен знак/,че аз специално да се запознаем дойдох,ама нали закъснях smile3506и...най-накрая само с Киса05 се видяхме.Хайде на 16.04 в мола за меренето на кореми да направим по-точна уговорка-с телефони,снимки и пр.Иначе аз много се забавлявах с нещата,които чух и видях.И варненски мамчета,дайте да си спретнем една среща.

# 114
Shada, Ninche, конкретни имена не съм споменала  Hug просто не ми се рови назад в темите да цитирам и показвам снимки...нямам против да си споделяме, но хайде да имаме реална самооценка за себе си, какво ще кажете? Нама лошо всеки да казва колко е качил и да си показва снимки, просто се дразня на изреченията от рода "И ето я и моята 300 килограмова тумба" или "И ето ме мене слона", примерно!
Само да вметна, че има хота, които са качили по-малко от 12 кг. и изглеждат далеч НЕ по-добре, така че хайде да не си пречиняваме неудобство една на друга с нереални самооценки и излишни мрънканици  Peace
Днес съм много лоша, май   Joy hahaha

В този ред на мисли - преди да забременея бях 49 кг., 167 см., тази сутрин бях 57кг. - това прави +8! Според таблицата съм над минимума, под нормалното ниво за седмицата в която съм!

# 115
  • София
 Laughing Леле, момичета как ме нападнахте само - както казах вече няколко пъти НЕ смятам да се подлагам на диета, а просто ДА СЕ ОПИТАМ да огранича малко празните калории. Цял ден само на ябълки и аз няма да издържа и затова и казах, че ще се опитам да огранича шоколадите, вафлите и т.н.
Коколина - за съжаление не знам точно колко съм качила, защото не знам точно от колко тръгнах, но АЗ наистина много напълнях, защото началото на бремеността ми съвпадна с края на една по-драстична диета и точно, когато трябваше да почна да се захранвам /така важния момент от една диета/, тогава разбрах, че съм бременна и почнах да си хапвам от всичко каквото си пожелая - и така един път от това, че не се захраних и едновременно от самата бременност наддадох толкова. Както казах,  и по-горе - мен не ме притесняват килограмите от суета или нещо подобно /хич даже не ми пука за готините слаби мацки  Grinning/, а просто мисля, че ако продължавам в същия дух, както досега, ще започне да ми пречи, защото оттук има още за наддаване и няма да се чувствам добре в кожата си. Да не говорим, че от многото килограми накрая на бремеността може и да се качи кръвното - аз миналата бременност имах съвсем за кратко такъв период и само с леееекинко ограничане си го нормализирах.  Иначе като цифра са може би и 20 кг., но не мога да съм сигурна  Simple Smile  Grinning Laughing

# 116
  • Варна
Ами добре ще бъде когато вреемто се пооправи наистина да се срещнем някъде само ние и да се запознаем, защото сред толкова народ на тея лекции трудно бихме се познали иначе.

# 117
Ми аз никой не познавам и много ми се иска обаче все някога да се запознаем, а сега все се оказва, че не мога да идвам на тези срещи  Confused...

# 118
варненски мамчета от колко часа е това в Мола на 16?

# 119
RKRASTEVA, в сайта на еврофутбол пише от 10,30.

Общи условия

Активация на акаунт