ЮЛСКИ бебешори '08(тема 37)

• 11 740
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Момичета, вчера ми се случи ужасно нещо - обрали са ни, докато сме били на работа. Прибираме се с детето, ние двете бяхме първи, двете видяхме потресаващата гледка първи, мъжа ми се качи 1 минута след нас. Още не мога да се съвзема от шока, от ужаса, не ми се прибира вкъщи, нямам думи да опиша състоянието си. Не мога да спра да плача, а знам, че не трябва. Това е, просто исках да споделя.

Ах, това е много много неприятно Sad

Дори и да се примири с финансовите загуби (надявам се, че не са големи) човек някак започва да се чувства несигурен в собствения си дом.
Мисли за бебчето, че не е хубаво неприятни емоции сега да натрупваш. Пък и добре че не сте засекли крадците.
Ама и те са нагли, посред бял ден, как така никой не е видял #Cussing out #2gunfire

# 136
  • София
Момичета, вчера ми се случи ужасно нещо - обрали са ни, докато сме били на работа. Прибираме се с детето, ние двете бяхме първи, двете видяхме потресаващата гледка първи, мъжа ми се качи 1 минута след нас. Още не мога да се съвзема от шока, от ужаса, не ми се прибира вкъщи, нямам думи да опиша състоянието си. Не мога да спра да плача, а знам, че не трябва. Това е, просто исках да споделя.

Успокой се Hug Не можеш да върнеш времето, влизали са вече нищо не можеш да направиш Rolling Eyes Взеха ли нещо ценно за теб, че тези неща най-трудно се преживяват.

Аз по-миналала година, когато Дени беше на 4-5 месеца бях за лятото при нашите. Излезнах за точно 30 мин с брат ми и бебето на ръце и като се върнахме ни бяха разбили и бяха преровили едната стая. Бях си оставила Фотоапарата/който бебе скъп/ и го бяха взели. Нищо друго. А аз изтръпнах, защото бебешките неша бяха там-количка, шезлонг и др. , който са още по скъпи. Абе ако бяха взели количката, щях да полудея Blush много тъпо звучи ама си я обичах.
Изглежда някой е гледал , видял е че се прибираме и е предупредил Rolling Eyes
И след 2 седмици се върнаха нахалниците да дотарашуват къщата докрай. Няма да ви казвам какво беше...дрехи по пода листчета , сметки, документи ooooh! и по всичко това ходено  абе гадост Sick Бяха метнали единия диван върху другия Shocked Но не бяха взели пак нищо. Просто нямаше какво да се взима. Имаше 10лв на шкафа и това им беше печалбата Joy
Най- интересното е че след като майка ми изпра всичко и го прибра в гардеробите /купища дрехи/ и чак зимата  , баща ми взима от гардероба едни кожени ръкавици и не са негови и след два дни установиха, че май са на крадците hahaha

Другата издънка беше, че един съсед ги беше видял в хода и ги рзпозна в районното по снимки и после ни пратиха бележка" Разследването се закрива поради липса на доказателства" Joy Joy Joy

# 137
  • София
Аз малко да сменя темата...бях питала вече де, но май никой не отговори за това пак ще питам...
Задължително ли е отидеш на кардиолог ?

На кардиолок за теб или за бебето newsm78

Моята приятелка има проблеми със сърцето и преди да роди ходи при специалист да се прегледа дали няма да има проблеми при раждането. Прегледаха я и казаха , че всичко и е наред да не се притеснява. На раждането припаднала обаче  Shocked и изкарала акъла на лекарите. Всичко е наред с нея и с детето, важното е доктора и анестезиолога да действат адекватно. Peace

# 138
Мариголд, много добре те разбирам как се чувстваш Hug. И на нас ни разбиха апартамента точно когато забременях. Не помня дали бях бременна или същия месец забременях. Беше кошмарно, всички вещи бяха на пода, всички шкафове зееха изпразнени, по земята се търкаляха счупени вази и кутии за бижута, детски играчки, абе някакъв ад #Cussing out. И от цялото тарашене бяха откраднали единствено златната халка на мъжа ми, а цифровия фотоапарат и всички останало се търкаляше по земята ooooh!. Накрая и следователите омазаха целия апартамент с черния прах за снемане на отпечатъци. Все още ми е много гадно като си спомня. На вас взеха ли ви нещо ценно? Дано се успокоиш скоро и да нямаш повече никакви отрицателни преживявания Praynig.

# 139
Леле, Marigold, това е наистина кофти. Дано не липсва нещо ценно за теб и семейството ти  Hug

# 140
Благодаря за отговорите Simple Smile Кардиолога е за мен. Като ходих да видят бебка на ехограф с доплер видяхме, че нейното сърчице е наред, но ме попитаха аз дали съм ходила на кардиолог и като казах, че не съм ми казаха да отида (това беше в Първа АГ в 121 каб.) Обаче като ми казаха, че цената е 60 лв.  #Crazy какво да ви кажа...още си отлагам...та за това ви питах Simple Smile

# 141
Marigold,  Hug

И аз не разбрах дали кардиолога е за нас или за бебето. За нас ако няма проблеми - не виждам смисъл. За бебето - гледа се на ФМ - около 20та седмица ми показаха камерите, сега около 30/32 пак ще се гледа.

# 142
  • София
Като говорите за ФМ. Аз се обядих да си запиша чес за 7.май и нямаше места и при Марков и във Фемина за целия месец ooooh!
Сега ако стигна до там де  Praynig ще се наложи да отида и да чакам 2-3 часа #Crazy

# 143
Мариголд, това е ужасно  Cry Съчувствам ти. Мога да си представя как се чувстваш след като са ровили из личните ти неща  Sick
Астарта, хич не ти давам да говориш че изглеждаш зле! Naughty Аз много те харесвам, а освен това си чаровна и мила и създаваш още по-положително впечатление. Hug

# 144
какъв кардиолог за 60 лв....миналия път ходих във Вита, влиза си в пакета такъв преглед, до 30 лв трябва да е на частно. Става дума за кардиограма все пак.

# 145
  • Sofia
Аз съм при Марков на 21.04. Но часа съм го записала преди 100 години Mr. Green
Тогава се пада да съм в 28 седмица, нали е правилно като за втора ФМ? newsm78

# 146
  • Варна
Крис, иска ми се да отида на лекция на 9 месеца, за да разбера дали е интересно и полезно. четох за ваксините и гледах няколко филмчета, стана ми интересно. Имам и някои неясноти относно тези пентаксими и обикновени ваксини. Пък и щом ще има подаръци  Laughing. За това уилище на Битоля нищо незнам  Embarassed, какво тоно представлява ?
Лучиа и за среща съм.
Катинче, незнам точно какъв е проблема  newsm78, но форума е място където всеки пише каквото чувства. Ти самата поне 5 пъти се сърдиш за нещо. Факта, че всички си имаме съпрузи или приятели, с които сме взели важното решение да създадем деца е достатъчно показателен, че едва ли има някоя с тежки психически проблеми относно външноста си, че чак толкова да се разстрои от това че някоя по- слаба е казала, че е дебела. По твоята логика доста неща нетрябва да пишем.
Сисони, повечето теми се повтарят, защото не всички имат възможност като мен да четат всичко, а и може би е хубаво да получиш отговор лично за теб. Ако нещо ти е чак толкова досадно прескачай.
За диетите- аз смятам че трябва да има някакво ограничение на безполезните продукти, особено ако има някакво отражение върху здравето. На мен док ми назначи диета без много сол, пържено и т.н. Гледам да спазвам препоръките, но ако ми се доиска нещо си хапвам. Ям и сладко, когато ми се яде. Понякога го замествам с нестле фитнес или плодово мляко, но не си го забранявам напълно. Не изпадам в крайности.
Мариголд, напълно те разбирам  Hug. Нас ни ограбиха докато спяхме. Ужасно е. Слагайте сот.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 13:19 от inka 26

# 147
Мариголд,   Hug

# 148
Това, което обсъждате за кардиолога... На бебето се прави фетална ехокардиография някъде около 22 седмица, но не по-рано...Може по-късно. Прави се от кардиолог, не от гинеколог. Има няколко специалисти в София, за другите градове не знам. В Трета Градска, или Националната кардиологична, има кабинет на ет.1, до детското отделение. Ехото струва 60 лв. Хубаво е да се знае, че сърчицето на бебето е здраво, за да нямаме изненади след раждането.

# 149
Мамчета никой не каза за срещата в неделя. На кой вход точно се чакаме? В колко часа казахте?
А лекцията къде и за какво беше всъщност Rolling Eyes Embarassed

Малей толкова съм зле с паметта откакто съм бременна Embarassed

Срещата ни е в 12 без 10 на входа откъм Мария Луиза (поне аз си мисля, че това е централния вход, дано не съм в грешка Blush). Дотук сме се разбрали със сигурност само със Саксофончето Peace. Срещата е организирана от Еврофутбол и ще е на втория етаж на ЦУМ в кафето. Ще разясняват правата на бременните и ще раздават календара на Еврофутбол и брошурата за правата на бременните. Ще дойдеш и ти, нали Grinning?

Приемате ли още една бременнлийка? Бих дошла и аз на срещата. Така че бройте и мен. Ще съм на линия в 12 без 10. Тъкмо ще ви видя отново. Дуци не каза ли, че и тя ще дойде? newsm78

Мариглод за крадците само  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт