ЮЛСКИ бебешори '08(тема 37)

• 11 719
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен Simple Smile
Майра, честит ти рожден празник! Желая ти най- голямото щастие и най- лекия и хибав финал   bouquet

За целулита да ви кажа и аз имам много, но аз и доста съм качила пък вие се оплаквате с по 8- 10 кг.  Wink Та днес гледах искрено и лично и темата беше такава, но в период на бременност знаем, че много трябва да внимаваме с какво се мажем и съм решила да опитам пилинг с морска сол, защото спомага за отделянето на задържаната вода. Да се надяваме да помогне щото иначе не знам...100 кила съм вече  Cry

# 76
Момичета, едно въпросче имам към вас. Тъй като съм с много бяла кожа, а наближава лятото и ще слагаме вече роклички и полички, се притеснявам, че ще са ми много бели краката  Embarassed а нали сега не е добре да се ходи на солариум....Та въпроса ми е дали може да се мажа с лосионите за изкуствен тен?  newsm78 Как мислите вие?

# 77
  • Sofia
Мария и аз съм много бяла, но не ми се рискува с тези химии честно казано. Май ще изкарам едно лято беличка Confused
Като си гледам корема това май ще ми е най-малкия проблем Sad

Сега като се затопли и разни девойки се разхвърлят с хубави телца...а бях и аз фина и стройна, сега приличам на хипопотам Confused

# 78
Ми аз не мисля, че има лошо да се мажеш с нещо такова стига да няма някоя по кофти съставка  Peace
И аз да ви покажа каква съм дебеланка с коремче  Embarassed  Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235905&photo=1

# 79
Сега като се затопли и разни девойки се разхвърлят с хубави телца...а бях и аз фина и стройна, сега приличам на хипопотам Confused

Joy Joy Joy То и аз съм така. А мъжа ми понякога не се усеща и като гледаме стари снимки ми казва"Колко си била слаба тук" и нали се сещате, че с тия бременни хормони не ми става особенно приятно

# 80
Има и една процедура, май беше антицелулитна, мезотерапия или нещо от сорта. Казват, че имало голям ефект. Аз съм добре май в това отношение. На външен вид не си личи, само малко като си постисна бедрата тук там поимва. Но с гимнастика и повече течности  след раждането мисля, че ще се оправя. При мен изчезва като почна да се движа повече и си сменя начина на хранене.

И мен ме стряска, че сега изведнъж тр да се разголя, така добре се прикривах с якето си, сега ще стресна изведнъж всички с шкембе.

# 81
  • София
Ха ха,всички сме се позакръглили.Аз го бъзикам моя,че съм станала много дебела/което е самата истина/.А той ми вика,не си дебела,а си бременна и си много сладка Hugе как да не го обичаш Hug
Отивам на консултация,ще пиша после Peace

# 82
Кали, и на мен моя ми го казва същото, даже спорим доста често по темата...ама аз все си държа на мойто  Hug
Да си похвалиш после бебока  Grinning

# 83
Даа, но ти си с бебе в корема Heart Eyes

# 84
  • Варна

Весито, как така цял ден на вода и ябълки бе Shocked Че аз ще пукна от глад ако такива диети правя....
А, не знам, аз се шокирах от това, на Ninche са и го дали тоз режим .. И на мен ми се стори убийствено ..
Иначе и аз преди на минерална вода цял ден издържах и чай с мед, ама сега 5 часа без да ям не мога ..

# 85
  • София
Майра Честит празник! Желая ти много здраве и късмет! Весело посрещане на празника, много цветя и усмивки и здраво и щастливо бебче на лято!
Моята дъщеричка и тя е овенче - родена е на 14.04 (термина ми беше на 8.05)- на рождения ден на майка ми. Нещо този месец много ме влече Simple Smile

# 86
  • Sofia
ААА Ками, това сме го поръчали за юли, никакви овнета baby_neutral

Стискай там, не му даваме да се ражда сега hahaha

# 87
Това с ябълките ми се струва много драстично за бременна жена Naughty Според мен ако се махнат вафлите, шоколадите и подобни излишни калории, няма да има никой проблеми с кг Hug

Аз сега съм + 8.5 някъде ама не смятам че са много - с предната бременност съм била +9 на тия седмици. И въпреки това - общо 12 отгоре накрая.

а пък и е съвсем нормално тези, които са били по 47кг да качат малко повече - организма си иска запасите за бебето Peace

За целулита - аз знам, че всякакви масажи са забранени сега - заради стимулирането на кръвообръщението. (Същият ефект като топлите душове)

За изкуствените мазила за тен - тук има сега някакъв нов лосион на Bebe - може би е безвреден и за бременни? Thinking Иначе аз не смятам, че е много фатално с бели крака - аз самата съм много бяла и никога не съм успявала да стана черна дори и след 20 дена на море.

Ками, и аз исках овне, ама не ме огря. Сега ще си имам 2 щипещи рака Whistling

# 88
  • София
Даа, цял ден на ябълки 1 път в седмицата, а на следващата седмица - цял ден на млечни продукти  Simple Smile Аз просто мнооооооооого напълнях и си признах на лекарката, че си се тъпча с празни калории по цял ден и сега съвсем самосиндикално реших да променя малко режима си и ако успея няма да ми се налага да стигам до горните драстични мерки. Няма да си налагам никаки забрани, защото психологически няма да ми се отрази добре, но дано успея мъъъничко да си променя режима:днес например закусвах корн-флекс, нося си в офиса краставица, домати, сирене и ябълки, а довечера ще си вечерям пилешко със салата. За сравнение преди закусвах сандвич/баничка, на обяд - пак пица, сандвич, баничка, по между другото - Тиукс, Марс и всякакви такива каквито се сетиш; вечер си вечерях - нормално, но винаги за десерт - пак шоколад например. Незнам само като ми падне кръвното как ще се оправям - предполагам с айран със сол, че преди само на шоколада разчитах.

# 89
Като се сдухам и аз от такива гледки все си казвам че ако трябва да избирам дебела и бременна, или мацка, пак ще си предпочета да съм бременна Crazy Тия малки човечета вече си ги обичаме, много важно че няма да сме супер модели известно време. И мацки сме били, ама сега ще бъдем МАМИ, а това ще е за цял живот  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт