.
. Друг знак на внимание, което беше супер де, беше че редовно се влючваше в основното почистване на квартирата ни
и открили, че си имам истинско гадже. Та
муньото в знак на протест запали импровизиран огън
Как не съм я видяла тази тема по-рано. Днес като я започнах, не мога да се откъсна от компа, хиля се като откачена, шефа ми току наднича да види какво ми става.
БРАВО момичета, страхотни сте. То и аз имам един муньо в практиката си, но той просто бледнеееее пред вашите, но си беше муньо, едвам го издържах и много трудно се разделих с него, защото все започваше да реве и на мен ми ставаше жал за него и се събирахме. Но гледгата беше направо ужасна, той един огромен двуметров българин, целият лъснат, гелосан, и да го видиш как се тресе от рев. Та той беше и много разглезен от майка си и баба си. Баба му живееше на първия етаж, той на петия, нямаха асансьор, и той й звънеше по телефона като на румсървиз и й поръчваше да му занесе грейпфрут, ама идеално обелен, дори и без тънката ципа, и тя му носеше на тачличка чак до леглото. Той и други такива изцепки имаше, но в секса беше голямата трагедия. Той имаше в главата си сценарий за това как трябва да протече един полов акт и всяко отклонение от сценария го вбесяваше, до там беше стигнал, че си изчисляваше точно след колко време трябва да свърши, и секс правеше само в събота вечер. не знам как успях да се откъсна от него, но този факт ме кара да се чувствам победител
Препоръчани теми