Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!!!

• 182 478
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Ей,мамо Фин,от снощи се смея как си го развеселила момчето hahahaГоляма веселячка си,да знаеш.Малко офф,ама се сетих как като бях 4-5 годишна реших да развеселя баба ми като и дръпнах стола,докато сядаше.Тъй се развеселявахме в детската градина,голям смях падаше.Та жената така се развесели,че после цяла седмица ходих синя Mr. Green

# 91
А колкото до Кура,преди това имах гадже дето се казваше Ташо,та всички ме бъзикаха кога ще си хвана някой с нормално име newsm78

# 92
Момичета....Браво за Мунчовците,страхотни са...поимва и какво да се понаучи ...но що "поизкривихте" нещо темата накрая....Wink...не ви се меся ....дано не прозвучи цинично?...."на жената не са ли достатъчни 8см.....а другото  си е от ....?"Wink

Така само мъжете си мислят, а пък жените го приказват от куртоазия hahaha hahaha

# 93
Е, не...Стар ми събра очите лелееее....я разкажи....може и на ЛС...хем ме напуши смях, хем -преставям си какво е голя да се прибираш....как се стигна до рязането? леле..каква съм любопитка! Grinning

Оххх аз роман мога  да напиша ама айде Twisted Evil!!!! 

Ето надве натри историята с прибиранито. След 3 часа рев, срам- несрам, отскочих до близкия хотел с идеята да ми услужат с една пристилка я на готвачка я на камериерка или нещо такова. Да обаче, хората ме гледат странно и никой не поема да ми помогне Crazy! Най накрая измолих една покривка за маса (беше със супер много мазни петна   Sick) Увих я и си тръгнах! Дотътприх се до спирката в този вид ( На ЦЕНТЪРА НА ЗЛАТНИ ПЯСАЦИ) точно към 6 часа когато си тръгва дневната смяна от персонала на хотелите! Това беше маса народ ooooh!!
След като питах в 3-4 служебни автобуса дали няма да ме закарат до града и ми отказаха, реших да ползвам градския транспорт! Качих се на първия дошъл автобус, но ме свалиха  #Cussing out! Сигурно си помислиха, че съм някоя луда! С втория имах късмет и за щастие в автобуса видях един познат от който взех пари за такси ( защото автобуса от златните спира на Центъра а от там до вкъщи имаше Бая път) за да не ходя гола из града!
 За дрехите:  След като се скарахме с въпросния тъпанар , той ми отвори гардероба почна да вади и да къса дрехите ми , докопа ножицата и започна да ги реже! Аз просто бях в Шок #Crazy! Каза ми че щом съм могла да обикалм 5 часа града гола, явно ми харесва и нямам нужда от дрехи Confused!

Малко дълго стана и не много по темата, ще ме извините ! Flushed

# 94
... "Ба си, ша си остана нещастен чекиджия!" И реве, та се къса!
hahaha Joy hahaha Joy hahaha
.....Дотътприх се до спирката в този вид ( На ЦЕНТЪРА НА ЗЛАТНИ ПЯСАЦИ) точно към 6 часа когато си тръгва дневната смяна от персонала на хотелите! Това беше маса народ ooooh!!
...
Ами то какъв е смисъла, ако няма кой да те види Mr. Green
Добре че разказа, защото щях да умра от любопитство  Whistling

# 95
Ама всичките ти дрехи ли наряза ShockedТоя е бил направо за болницата в Раднево Mr. Green

# 96
Ходих дълго време с един аз, но се чудех да пиша ли тук, щото май муньото съм била аз, а не той. Grinning
Ходихме вече три четири години и живеехме заедно, аз имах важно откриване на нов обект и той ми заявява "имам нужда да си почина, ще отида сам до морето", а си казвам, ок, така и така работех почти денонощно, няма да ми мрънка, че не съм си вкъщи, нека отиде да си почине. След 2-3 дни ми се обажда, че докато се къпал в морето, парите му били в банския и ги загубил, повечето, но не всичките....
Колегите ме спукваха от бъзик, но аз наивна, викам, а не, всичко е така, както той казва. Патка наивна.
Както и да е, свърших си аз работата, отивам на морето, стоим един два дена, по едно време виждам пали си цигарата със запалката на една позната, много просто и елементарно момиче, но е изкарала едно море.
И тогава ми прищрака, сам на море ли, изгубил бил парите ли...
 До ден днешен ме подиграват още колегите.

# 97
  • UK
и аз нямам с какво толкова да се похваля,ама се сещам за съквартиранта на едно гадже.викаха му каубоя,щото ходеше с едно одеяло (от тия дето ги дават в студентски град знаете ги) с дупка за главата,демек пончо Laughingта той движеше с една мадама с около 30 см над него,правеше и курсови работи,чертежи ,такива неща,подаряваше и по 50 рози всяка седмица,пишеше и стихове,водеше я п ресторанти.въобще изявяваше се като голям кавалер. за съжаление обаче освен одеялото-пончо в репертоара му влизаха и немити зъби,боксерки на рози останали от некви предишни наематели,дрехите си гаранция не переше,а като ядеше сигурно му чуваха сумтенето през два етажа. не знам тая как се явяваше пред хора с него въобще,ама като се чу че видите ли му била и пуснала мигновено го разкара и обяви,че може да не завърши меито ама нема да си легне с такъв.аабе като го помна къв беше смотан сигурно още си ходи девствен,че тая я чака да му пусне има нема 5 години....

# 98
  • Бургас
Ех от вчера като вляза във форума все тая тема търся  Wink Много ми харесва, а пък аз като помня колкото канарче забавните неща  Naughty Сещам се за едно ама то не е забавно обаче мъжа ще си го номинирам за муньо.
Та значи Светльо/така се казва муньо/ има рожден ден. Аз официалната му приятелка и една моя позната тапосани там и още две дечица. Уф аз колко съм била 18, значи дечицата на по 14-15год. По едно време ми се обажда едно бивше гадже в което бях доста влюбена, докато не пораснах и не разбрах, че е мухьо. И аз като реших, че ще ходя да го видя. С дружката в едно такси и при него. Само по една водка пихме и обратно, че Светьо рожденник. Звъня на вратата 10 мин. бавене. Отваря Светльо рошав, разгащен, а едно от децата в тоалетната се мие нещо. ПитаМ Светло какво става и той ми в тоалетната бил. Как по двойки бе Светльо. Ми нещо от храната ги хванало двамата и не смеел да се закопчее, че като излезела тя той пак щял да влиза  Whistling

# 99
  • sofia
 Ох, тека по пода от смях, момичета - направо не помня откога не съм се забавлявала така. В сравнение с вашите истории аз направо не мога с нищо да се похваля - не познавам такива екземпляри, но тутакси се сещам за един грък, с който се позанвахме от 2 дни и той се тръшна горкия, че иска да се жени за мен. Бяха някакви великденски празници и той моля ви се ми донесе билетче за автобуса за Атина, защото ще ме запознавал с техните. Голям смях беше с него, ама накрая залягах зад бара в ИЧС , за да не ме види. Та прибра се сам в Пирея за Великден и за 5 дни аз получих 7 писма написани на българо-гръцко-неясно какъв език  в които ми описваше колко е синьо морето , колко е прекрасна Атина и как хубаво ще си живеем. Всяко писмо завършваше с: "Целувам ти се, Илиас"
 В последното дори ми написа, че майка му го учела да прави баклава, за да ми донесял "да видя как хубаво е в Гърцията". Агенти доклдваха, че наистина се появил с баклавата в ИЧС, ама аз слава богу не присъствах! Grinning

# 100
Аз пък имах едно гадже преди години, което като реших да го зарязвам започна да ме преследва и да предлага на приятлеките ми пари, за да му кажат къде съм. Shocked Накрая беше заплашил мой приятел, с който сме израснали. Но, удари на камък, защото тогава се намесиха на баща ми едни "едри" приятелчета и го укротиха. Оттогава не смее и да ме погледне дори. Няма представа какво са му говорели, знам, че не са го били, но той като ме видеше по улицата и минаваше от другата страна.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 101
.....Всяко писмо завършваше с: "Целувам ти се, Илиас"....
Joy Joy Joy Joy Joy

# 102
Да номинирам и аз Стоянчо . Та Стоянчо е от София , но маман / разбирай майката на Стоянчо така искаше той да и вика / не ме харесва , че съм от провинцията Thinking  Та беше вкарала цензура той ми пише тя проверява писмата му newsm78 и той редовно ми пращаше по две писма едно проверено от мама тук таме зачеркнато и едно не проверено , с мойте писма пак така се процедираше чете ги първо маман удря една редакция и после му ги даваше. Та на мен ми писна и го зарязах разбрах маман банкет дала newsm78 Много се притесняваше жената да не взема да забременея и да остана в София , все тайно се виждахме , че иначе тя винаги излизаше с нас и сядаше в средата Blush Инак Стоянчо все ми разправяше колко ме обича и как не може без мен  и продължи да ме търси.  Аз вече имах две деца като се видяхме за последен път имаше приятелка  , която маман беше харесала  Grinning

# 103
  • Ispania
Да номинирам и аз Стоянчо . Та Стоянчо е от София , но маман / разбирай майката на Стоянчо така искаше той да и вика / не ме харесва , че съм от провинцията Thinking  Та беше вкарала цензура той ми пише тя проверява писмата му newsm78 и той редовно ми пращаше по две писма едно проверено от мама тук таме зачеркнато и едно не проверено , с мойте писма пак така се процедираше чете ги първо маман удря една редакция и после му ги даваше. Та на мен ми писна и го зарязах разбрах маман банкет дала newsm78 Много се притесняваше жената да не взема да забременея и да остана в София , все тайно се виждахме , че иначе тя винаги излизаше с нас и сядаше в средата Blush Инак Стоянчо все ми разправяше колко ме обича и как не може без мен  и продължи да ме търси.  Аз вече имах две деца като се видяхме за последен път имаше приятелка  , която маман беше харесала  Grinning
Хахахахахахаха тоvа ме разби........ужас................... newsm62,не зная как си издьржала с тази жена.

# 104
  • Варна
 Laughing Laughing НЮ, стигнах до 2ра страница и се попиках от смях! Ще чета нататък но ти признавам 1вото място:-)))) ох, развесели ме, голямо благодаря! Joy

Общи условия

Активация на акаунт