И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 351
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви момичета, зарадвахте ме че ви харесва!   bouquet
И да не забравя да благодаря на Дамаянти за хубавите тапети - те са нейно производство  Heart Eyes

Лекси, аз уж топките ги сложих да ходят на тия от детския кът  Crazy
Иначе на мен ми се струва, че ако сложиш на твоята рамка вместо тия цветя едни по ярки и по цветни цветенца, ще грейне и оживее  цялата Hug

neci, страхотна е!   bouquet А за Р.Д. на твоя племенник  твоята си я спомням  Grinning Предполагам, че с тия герои я е харесал много  Grinning

Virginity
, харесва ми  Hug

# 166
  • Варна
я вижте моля ви се моя мъж каква хубава снимка имал в телефона си и я крие  Crossing Arms
аз си я откраднах и си я рамкирах  Mr. Green

голяма

# 167
Virginity Чудесно се е получило-личи си , че с много любов е правена!
С догота така наистина е още по-добре!

# 168
  • Бургас
Вирджиsmile3501!!! Една от най-сполучливите ти рамки до  момента, мисля че е тази  Peace

# 169
  • Варна
мерси  Mr. Green
като се запознахме с него, очите му бяха първото което ме грабна  Heart Eyes
на щерката са същите , само да се махне един път тоз хемангиом #2gunfire, че да светнат както като беше бебе Rolling Eyes
........................................
ох много и се радвам на тая снимка, не мога да спра да я отварям  Joy ще взема да си я сложа на десктопа за тапет Mr. Green в момента тапет е предната SPECIAL  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 14:18 от Virginity

# 170
здравейте момичета.Не съм ви забравила.
Имам проблеми с компютъра и от там с интернета и чакам синът ми да се накани да го преинсталира.
чудни рамки видях.Браво на вас Hug  bouquet

# 171
Здравейте!
Мен 2 дена ме няма и сте изписали темичката  Hug

Много хубави работи виждам на последните 2 странички   bouquet
няма да изброявам поименно да не пропусна някой Peace

mle4ko Извиянвай ако съм прозвучала грубо ,но него ден ми беше някакво криво  Praynig

Днес бяхме на парти на РД и имам снимков материал ,дано ми остане и малко свободно време да спретна нещичко!

Приятен ден на всички Heart Eyes

# 172
Ето и какво измайсторих  Whistling

# 173
Mama Pisana smile3501 smile3501 smile3501
много ми  харесва

# 174
  • София
Mama Pisana, Virginity, много хубави рамки  Hug

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 10:15 от Лекси

# 175
Днес най-накрая ми остана малко свободно време и реших да направя една рамчица. Нещо съм загубила тренинг и ми е много трудно отново да намеря вдъхновение, така че с удоволствие ще чуя вашите критики и препоръки.

Увеличи

Лекси , Mama Pisana , Virginity чудесни рамки.  Peace Virginity с кучето Кори ми харесва най-много.

# 176
Втори опит за рамка ...
Учих се да слагам сенки ама май се престарах ...
Не успях да схвана прецизното изряване предния път, за това за сега без рязане! Simple Smile

# 177
  • Варна
вижте какво направих за една приятелка Grinning

голяма

# 178
  • Бургас
ох много и се радвам на тая снимка, не мога да спра да я отварям  Joy ще взема да си я сложа на десктопа за тапет Mr. Green в момента тапет е предната SPECIAL  Heart Eyes
ох, айде стига го Фали толкова, че ще вземем и ний да го харесаме и тогава ще видиш какво ще стане  Laughing
Последната също ти е много хубава!
Лекси, браво, много ми харесва!
Уич, като за начало - много е добре, но кропни малко снимката и я увеличи, а в долния ляв ъгъл може да сложиш например калинка, все едно детето я гледа.
Мимивал, схващам идеята, но някак си нереално стои. Дай снимката по-надолу, върху нея сложи морски елементи, рибки, а тези пеперуди ги махни / по обясними причини Wink/
Мама Писана, харесва ми! Wink

# 179
Калинката я сложих, но не мога да кропна снимката нещо ...
Като отида на слоя на снимката - режа , увеличвам, но после не мога да си върна останалите неща!

Общи условия

Активация на акаунт