И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 338
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Калинката я сложих, но не мога да кропна снимката нещо ...
Като отида на слоя на снимката - режа , увеличвам, но после не мога да си върна останалите неща!

Отново отвори същата снимка, дай й кроп, после я намали до колкото е необходимо и я постави на мястото на тази.  Peace

# 181
  • Варна
ох, айде стига го Фали толкова, че ще вземем и ний да го харесаме и тогава ще видиш какво ще стане  Laughing
зимайте го  Praynig , без бой ще го дам,и банкет ще фърля Whistling
после само да не ме молите да си го прибирам  Joy

# 182
mle4ko  Hug
Стана! Simple Smile

# 183

Фона, звездите и луната са собствено производство, ако някой ги иска да пише лс.  Simple Smile А дървото е от една картина, направено на четка и тн. И още един вариант, че нещо не ми стои добре ...  Thinking

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 21:38 от Maktub

# 184
  • София
Исках да направя нещо пъстричко и веселко, но май се олях  Joy

Млечко, мерси  bouquet Но не се притеснявай и да ме критикуваш  Mr. Green Съветите ти наистина много ми помагат /нищо, че често ме мързи да преработвам/ Grinning

PS Попромених я  Grinning. С мъка се лиших и от пеперудката и водното конче  Tired Ето го първия вариант http://lexi1974.multiply.com/photos/album/325#26

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 00:24 от Лекси

# 185
Virginity много сладко е станало ,много обичам такива цветове  Hug

wish последния вариант наистина е най добър  Peace

Maktub Много готини елементи ,но нещо много ми е синьо всичко (мое мнение) иначе по близкия план ми по харесва  Peace

Лекси Вярно е доста натрупана и пъстра  newsm78

Ето и от мен нещичко от добрите стари времена  Blush Снимките са малко кофти че са сканирани  #Crazy

# 186
  • Бургас
Лекси, аз ти обещах преди, че няма да спра да те тормозя  Wink , така че продължавам Mr. Green Хубава рамка, но..... /хи-хи, все така започвам/, тази сова я махни, сложи някакво  птиче - "дневно " Laughing , снимката почти не се вижда от елементи, малко я освободи, дай й пространство и последно - цялата композиция някак си тежи надолу. Това е от мен. Laughing
П.С. Вторият вариант е по-добър, само махни совата и пеперудата я сложи върху или до цвете. Peace

# 187
Лекси много е сладка, браво.  Peace
Млечко права си за рамката ми, но като нямаш вдъхновение така става. Confused Embarassed Тази сутрин пак се опитвах да я преправя по препоръките ти, но нещо не ми се получава. Искам да те поздравя с предпоследната ти рамка /видях я в другата тема/ - страхотна е, направо ти се чудя как успяваш да сложиш толкова елементи на правилното място. АЗ въртя, суча и пак не са както трябва. Имаш страхотно въображение и естетичен вкус.  Peace

# 188
  • София
Млечко, mimival, мерси  bouquet. Опитах да я пооправя.
Млечко, Взаимствах не особено успешно идеята ти за статива, но друго не ми хрумна за запълване на горната част  Wink

Mama Pisana, хубава рамка  Grinning. Снимките обаче са ми прекалено подредени. Бих ги пораздвижила.

# 189
Лекси Може би ако фона е по едноцветен няма да стои толкова претрупано  newsm78
и да увеличиш снимката и стативчето малко  Peace

Иначе и аз съм като теб ,много тежка на преработките  Joy #Crazy

# 190
Опитах се да преправя предишната си рамка, дали се е получило по-добре?  newsm78

Увеличи

Увеличи

А тази е нова, май нещо и тя не стана.  Embarassed

Увеличи

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 08:34 от mimival

# 191
Днес ставам на 31 години! Да почерпя виртуално  Wink

# 192
newsm59 Честит Рожден Ден, SheDevil /наборе/!  Grinning
Здрава, щастлива, много обичана и обичаща да си!
   bouquet

# 193
Дяволинска, честит рожден ден! Grinning
Желая ти много здраве, щастие, любов, вдъхновение и винаги добро настроение... Hug

# 194
Честит Рожден Ден SheDevil !
Много здраве ,щастие ,любов и успех !

Общи условия

Активация на акаунт