Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява златното сечение и как може да се приложи в композициите?
Как мога да създам ефект на сфера върху снимка?
Как мога да разреша проблема, че функцията за създаване на яйце работи само върху една снимка, а не върху всички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява златното сечение и как може да се приложи в композициите?
Златното сечение е математическа пропорция, която често се възприема като естетически приятна. В изкуството и дизайна то служи за създаване на балансирани и визуално привлекателни композиции. Прилагането му включва стратегическо подреждане на елементи в снимки, рамки или дизайни с цел постигане на хармония и баланс.
-
Как мога да създам ефект на сфера върху снимка?
-
Как мога да разреша проблема, че функцията за създаване на яйце работи само върху една снимка, а не върху всички?
-
Как да се справя с бялото поле на снимка?
-
Как мога да намеря изображения на животни, които да вмъкна снимка на дете, подобно на реклама на Панaдол?

Мисля че ако увеличиш малко снимката ще стане по добре 

... Трябва да си харесам снимка. Иначе не става. Много нежна бебешка рамка
Бих увеличила само снимката, но аз съм си маняк на това, акцента да е върху нея, а то съвсем не е задължително.
Обаче обещава да е много интересно. Още веднъж - Ани, мерси
Моят го свалях от Замунда...
Букетчето от листата и жълтурчето няма сянка...
и сега си свали и двете версии и CS2 и CS3
На първата на снимката да не се вижда небето или пък надписа отдолу да е целия бял или само out and, или само соme, за да се уравновесят белите неща. На някои други има елементи, които излизат от кръга и ако после се реже, ще бъдат изрязани, но пък то не им пречи да са изрязани....
На втората ми се струва, че с някакъв друг, по-топъл цвят на фона ще е по-добре...