И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 177
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
EliG, а на Лешникотрошачката на Цветница бяхте ли? Защото ми се стори, че видях малката госпожица... Иначе рамката много ми харесва  Peace

# 241
  • София
Бяхме, бяхме, ми трябваше да се обадиш PeaceНищо, другия път Laughing

# 242
  • Варна
Ели, аз нямам критика, много ми харесва комбинацията на бяло с черно, а госпожицата е страшна Peace
Maktub , много идейни рамчици, харесват ми Peace
Никки , да спипам само пухкавите крачета, ше ги нащипя. Много добре си се справила с елементите
Мама Писана, страхотен колаж
Лекси, както винаги браво!

# 243
ЛексиС принцесите много ми хареса Hug
Mama Pisana На първата за РД на баба, панделката изглежда много разтегната сякаш. Втората много ме грабна, но сложи още едно цвете, да станат 3.
Maktub Рамката шаренийка много ми харесва(какви цветове самоооо) , но малко не ми хареса как с изрязаните кръгчета и по-точно тези които застъпват края на снимката , напомня ми за кашкавал , а иначе ще изглеждат като мехурчета(но разбира се това си е мое виждане . То с тия диети и рамките като кашкавал ми се видяха ) Joy
Рамката с черно-бялата снимка е идейна, но фона ми се вижда като пикселизиран(знам, че не е , но ми дразни)
EliG Много хубаво и стилно с това червено и черно , точно за класика си мисля.
Аз не съм творила много , че по празниците Монко боледува много лошо и чак сега се оттърсвам от ужаса.
Ето един упражнение от мен(исках да е като рисунка, но много не ми се получи)

# 244
 Hug
Ето и нещо ново от мен:

тук е голяма: http://marinaph.multiply.com/photos/hi-res/1/31?xurl=http%3A%2F% … 2FMoi_kolaji%2331

С нетърпение чакам коментари, вие сте моето вдъхновение.   bouquet

# 245

Благодаря за коментарите мацки  Heart Eyes
EliG и на мен много ми харесва  Peace  bouquet

neci интересно се е получило  Hug

zaika baika Харесва ми рамчицата ,само зеленият лист не ми харесва там или го махни изцяло или го сложи отзад в дясно  Peace

Днешното ми творение :

# 246
  • София
Mama Pisana, браво! Много ми харесва. Също и третата картичка от вчера!
zaika baika и твоята е много добра! Този скраб е много използван и  ми е поомръзнал, но ти си го "ръзцъкала" много добре!
EliG, да критикувам, но не виждам какво  Grinning Много е добра!
Maktub и двете ми харесват много. повече от предната с морското конче.
Никки, много свежа. Браво за елементите!

Мактуб, това за сянката не го разбирах нещо... На всички елементи е от една посока. Разликата е само в плътността и отстоянието от повърхността, върху която пада. Преди време опитвах точно това - на различни елементи да задам сянка, падаща под различен ъгъл, но успях само разделяйки на отделни слоеве сянката и елемента и донагласяки на ръка, което си е играчка. Ако има др. начин, моля сподели то  Grinning

Аз нещо съм го ударила на колажи...

# 247
Лекси имах предвид светлината в самата снимка, от която е изрязана девойката, а не тази която ти си сложила. А колажите са прекрасно приказни! Браво!

# 248
Лекси браво, страхотни колажи особенно вторият.   bouquet

# 249
  • Варна
Лекси, ти ме разби! Страхотни колажи, браво!  bouquet

# 250
Няма да пиша отделни коментари, защото направо ми падна шапката....Просто всички неща са страхотни момичета, браво!   bouquet
Аз не съм правила нищо, но хич не ми е до това подготвям се за първия ми работен ден и съм супер някаква притеснена  Tired Дано бързо да вляза в крачка  Rolling Eyes

Mama Pisana, аз да попитам само, това момченце да не е Коки на Нана? Супер много ми прилича на него  newsm78

# 251

Mama Pisana, аз да попитам само, това момченце да не е Коки на Нана? Супер много ми прилича на него  newsm78

Да Калоян е (кандидат зетя  Wink),заедно са със Софи от ехееее още като бяха в коремите ,само моята мома където е малко по голяма newsm47
Лекси супер са колажчетата ,втория особено много ми харесва    newsm10 newsm51

# 252
  • София
Мерси много, момичета  Hug  bouquet

Мактуб, права си, най-после "зацепих"  Embarassed Голяма грешка ми е, че къде от мързел, къде от бързане или разсеяност, не изпипвам нещата

Досега стягах багажа - утре заминаваме за почивните дни. Ще ми липсвате и вие и ФШ  Sad Весело изкарване на всички  Grinning

А сега да разваля доброто впечетление  Mr. Green Нещо направено набързо и без да е ползван урок /а трябваше/

# 253
  • Бургас
Момичета и ние утре заминаваме за празниците, та само минавам да се обадя дет` се вика, че да не ме мислите  Wink Много ще ми е терсене без вас  Sad Весели празници желая и с нови сили на седми свирим сбор  Hug
Няма с какво да се запиша в този пост, че днес от приготовления ми остана недовършена рамката, но след почивката непременно ще се отсрамя, надявам се с нещо брилянтно.... Peace

Още веднъж приятна почивка и много настроение!

# 254
Честит 1-ви май. Пожелавам ви весело изкарване на празника.    bouquet

Ето нещо и от мен.

Увеличи

Общи условия

Активация на акаунт