Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№7

• 17 922
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Cry Cry Cry Cry Cry

Цеци е починал  Cry Cry Cry Cry Cry. Ето сега отидох да видя дали има подобрение детенцето и кво да видя Cry Cry Cry. Не искам да повярвам но уви Cry Cry Cry. Бог да го прости детенцето, дано е отишло на по добро място.

Извинявайте че ви развалям настроението, но много мъчно ми стана Cry Cry Cry
О ужас Sad Sad Sad
Да почива в мчир милото детенце Flowers Rose Flowers Rose

# 181
Да, на мен Нели ми писа смс да ми каже... Беше ми хубав денят, докато не разбрах и всичко друго донякъде изгуби смисъл  Cry Мислех да ви разкажа как мина РДто снощи, ама... не ми е до това изобщо. До нищо не ми е...  Cry Искам да си гушна някой любим човек и да си поплача... Но май сама ще трябва да го сторя...  Cry

Здравейте момичета - тъкмо щях да кажа "добър вечер" и видях, че се е случило нещо ужасно.... каквото и да кажем на родителите няма да ги утеши... дано Бог им даде сили да приемат нещата, които немогат да променят...

# 182
Да, на мен Нели ми писа смс да ми каже... Беше ми хубав денят, докато не разбрах и всичко друго донякъде изгуби смисъл  Cry Мислех да ви разкажа как мина РДто снощи, ама... не ми е до това изобщо. До нищо не ми е...  Cry Искам да си гушна някой любим човек и да си поплача... Но май сама ще трябва да го сторя...  Cry
Теди съжалявам,че съм ти развалила деня с тази ужасна новина Sad

# 183
Хора,много ми е мъчно ,но нека изкажем съболезнования в темичката на Цеци,а тази да си остане късметлийската,все пак има още деца ,нуждаещи се от късмет и положителна енергия,нека им я дадем ,тук и сега Hug Hug Hug

Купона продължава Hug

# 184
еми сипи по едно ,че ми е много криво тази вечер Cry

# 185
Хора,много ми е мъчно ,но нека изкажем съболезнования в темичката на Цеци,а тази да си остане късметлийската,все пак има още деца ,нуждаещи се от късмет и положителна енергия,нека им я дадем ,тук и сега Hug Hug Hug

Купона продължава Hug

Съгласна съм с Ина - аз си поплаках докато четях в save-darina за Цеци.... и още не мога да събера сили да напиша съболезнования във форума, но Ина е права, трябва да продължим ..... това незначи че сме забравили ....!!!

# 186

...еее....най-накрая и аз да ударя едно питие с компанията...
откога чакам...
ама нали знаете колко съм нова...някой друг да сипе, че незнам откъде изнамирате тия питиета и мезета Thinking

# 187
някой друг да сипе, че незнам откъде изнамирате тия питиета и мезета Thinking
от бара   Laughing

# 188
  • София
Вики и мама , ти просто като ,че ли забрави да опишеш мястото на което бяхме.
Витаеше някаква древност и в сградата и в обитателите му.
Тишина, спокойствие и някаква странна позитивна енергия струеше от опушената, полуизгоряла сграда.
 Иконата на Светата Майка все едно беше като жива.  Погледа на Света Богородица беше някакси тайнствен и всеопрощаващ.
Поне мен ме обзе някакво спокойствие и увереност в това, което ще се случи в утрешния ден.
Не ми стигат думи като че ли да опиша състоянието, в което за момент бях изпаднала.
Просто трябва да се види и почувства.
И като видях собственото си дете да плаче , познайте какво и казах?
"Поплачи и изхвърли отрицателната енергия, която си натрупала с годините. Така е трябвало да стане, да дойдеш тук и да се пречистиш."
Не съм изтрещяла бабичка, познавате ме.
Споделих и мисля, че ме разбрахте.
А ако ни попречат, по една или друга причина да споделяме радостни и тъжни мигове, смятам, че ще намерим начин и форма да го правим, но ще останем НИЕ, приятелите.  Защото приятелите са за това, да си помагат  в радостите, в тъгата, в болката, в скръбта  и в прекрасните моменти, които наистина се случват.

# 189

...еее....най-накрая и аз да ударя едно питие с компанията...
откога чакам...
ама нали знаете колко съм нова...някой друг да сипе, че незнам откъде изнамирате тия питиета и мезета Thinking
Как ще си нова бе,направо си си ветеран,ама не съм те надушила по рано,да си хойкаме двете по немско Joy Joy Joy
Отивам да търся питието,казвай какво пиеш Mr. Green

# 190
Бабииииии,не съм забравила да опиша,оставих удоволствието на теб,ти го правиш страхотно Hug
А за изгонването.........мисля че няма да стане,ей сега се включи една мама от темата Синдром на Даун........е все едно да я накарам да си пием двете за ретината а Вики,или аз за техните проблеми,дето хал-хабер си нямам от синдрома на Даун...........глупости
Мая и мама Иги са интелигентни жени и си мисля, че няма да направят такова нещо,просто се опитват да разчистят,и това им е работата,но пък нашия форум-За деца с увреждания е много специфично място,все си мисля, че там където вървят едни правила,тук на места не са уместни,защото и проблемите ни са коренно различни и нямаме допирни точки,все пак говорим за увреждания а не за сиринето и цената днес Peace
Пък ако се случи,ми ще си направим наш си форум,какво толкова Mr. Green

# 191
Пък ако се случи,ми ще си направим наш си форум,какво толкова Mr. Green
ми естествено,че ще си направим Mr. Green

# 192
 Viki i mama ,пресъхнах от чакане Whistling

# 193
Как ще си нова бе,направо си си ветеран,ама не съм те надушила по рано,да си хойкаме двете по немско Joy Joy Joy
Отивам да търся питието,казвай какво пиеш Mr. Green

...... newsm78...като се замисля водка пия, на уиски неотказвам, а днес пих и бира....
а-ма то съм си била направо пияндурник...
виж за мезе не се притеснявай, ако в бара няма...аз и така си пиивам

За Германията тоя път се разминаваме, но по-натам....само да се уцелим.. Laughing Laughing Laughing

# 194
Viki i mama ,пресъхнах от чакане Whistling
Ето бе, кво рУвеш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт