мама или татко поиска пръв бебе?

• 14 399
  • 231
  •   1
Отговори
# 60
Аз мисля, че това е излишен въпрос, 90 %(др 10 % просто не си признават) от жените са готови да имат дете след една определена възръст и тя е в началото на 20-те ни години....
Извинявай, но не мога да си представя здравомислещо младо момиче, което да иска да стане майка в началото на двайстетте си години. Ако нямаш никаква друга алтернатива в живота - добре, но съм убедена, че едва ли това ще бъде съвета ти към собствената ти дъщеря някой ден ...
Много ти е бедна фантазията-представи си мен Mr. Greenна 21 РОДИХ и съм съвсем с всичкия си

# 61
Хахах...аз като станах на 17 г вече исках дете Hug
Тогава срещнах съпруга си,който го искаше повече и от мен,на 21 забременях на 22 родих Heart Eyes

# 62
Сякаш той беше първия, който изрази желанието си за наше дете.

# 63
  • в Надежда-та
У таткото Laughing, той ми предложи да си направим бебе, първоначално отказах, но след месец размисъл се съгласих. Спрях хапчетете, първия месец не стана, но на 2-я - той беше факт.
за 2-то обаче мисля, че ще е обратното, понеже аз искам да им е малка разликата, а той иска ди изчакаме Tired

# 64
Май и двамата едновременно бяхме навити за бебче

# 65
  • На тиха улица
И двамата искахме бебе успоредно.Говорили сме, че само дете нямаме.Заедно преценихме кога да започнем бебеправене...

# 66
При нас  и двамата го искахме по едно и също време никога не сме го обсъждали даже кой готов кой не е просто си го поискахме и двамата по едно и също време Peace
И при нас беше така

# 67
Taткото пръв поиска бебе и аз.....се съгласих Wink

# 68
Таткото от доста години искаше,но аз 4ак миналата се реших WinkВси4ко стана така бьрзо и регултата е на лице Heart Eyes

# 69
Първо таткото искаше, аз се опъвах.Исках кариера.

# 70
Първо аз поисках, той се помайваше и се чудеше нещо. После след положителният тест пощуря от щастие и му се изпариха всякакви колебания Hug

# 71
  • На планетата Земя
Мама, разбира се! Sunglasses

# 72
Първо аз и таткото веднага се съгласи.

# 73
Аз първо , после и той  Laughing
Бебето стана когато и двамата много  го искахме.

# 74
При мен, съпруга ми искаше бебе. Доста време се дърпах - от две години сме женени. От последната ми менструация /02.04.2008/ не се пазим. Дано да съм бременна.

Общи условия

Активация на акаунт