мама или татко поиска пръв бебе?

• 14 405
  • 231
  •   1
Отговори
# 90
Ние с моя приятел много искаме да имаме деца, ако даде Господ, дори и три. Но сега сме нестабилни--стягаме нов дом, искам всичко да е готово и тогава да започнем да бебеправим. Дано всичко да е както го искаме Simple Smile

На всички други момичета пожелавам успех и много радостни моменти!!!

# 91
с първото ни детенце и двамата искахме.след това аз исках още 1 дете но мъжът ми все отлагаше.от 2 месеца се реши да си правим бебе  Hug

# 92
Сега,като се замисля, той пръв поиска.Пита ме дали съм готова и дали и аз го искам и така.Но всъщност,аз просто търпеливо изчаквах той да повдигне темата Rolling Eyes

# 93
При нас  и двамата го искахме по едно и също време никога не сме го обсъждали даже кой готов кой не е просто си го поискахме и двамата по едно и също време Peace
И при нас беше така  Peace

# 94
таткото естествено!Година и половина отказвах и се дърпах, ама накрая склоних.Бебеправихме 6 месеца и ето сега опитите ни се овенчаха с успех!Дано всичко да върви нормално и бебето да е добре,само за това се  Praynig .Пък на таткото гърбината му да е яка че трябва да ни носи на ръце и двамата. хахахах Laughing

# 95
  • София
При нас той поиска първи, още от миналата година ме беше заврънка, аз се дърпах дърпах и в крайна сметка вече от няколо месеца се трудиме  по въпроса, пък да видим...дано Господ ни дари с детенце Praynig

# 96
И аз да се запиша в темичката,че е много позитивна... Hug

Ми ние откакто се познаваме от първия ни интимен момент заедно,никога не сме се пазили...Явно и двамата инстиктивно/защото едва ли на ткъв етап има нещо осъзнато...като се замисля е дори безотговорно,но.../сме усещали,че сме един за друг Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Даже в момента той е,смея да твърдя,поне два пъти по-ентусиазиран от мен самата... Joy Joy Joy Joy Joy

# 97
При нас таткото даде идеята да опитваме, аз не вярвах че ще ме огрее това щастие, бях се напълно отписала и примирила.

Хората чакат, избират удобния момент, действат и то става. А що при нас не става?Дори и да е неподходящ момента.Вече 2 години....
И аз се чувствах по същия начин в продължение на няколко години. Късмет ти желая  Peace

# 98
# 99
Първо аз му врънках, врънщах и така почти година. Чакахме за дом, работа и така времето си лети. Но милото ме изненада с въпоса си " Кога ще си имаме бебе?", при който ми се искаше да го хвана на къс пас и да го направим бебето  Joy Joy hahaha Дай Боже,  и аз да се впиша в редиците  Praynig

# 100
Със сегашния ми годеник заедно взехме това решение и то от самосебе си. Просто той започна да свършва в мен , а не както преди отвън. По това разбрах, че и той  е готов.
Според мен не трябва много да се мисли и изчаква, защото, не винаги се получава от първия, втория или третия път. Някои двойки изчакват прекалено дълго и се оказва, че има проблем  Cry  Ние започнахме с бебеправенето от предния месец, и Юни и Юли ми дойде и сега чакам да видя дали този месец ще ми дойде. нямам никакви симптоми все още, но очаквам цикъла да ми дойде тази неделя. Сгодихме се минала седмица и още от преди това бяхме започнали работа по върпоса като повече се наслаждаваме от колкото това да е фикс идея.
Пожелавам успех на всички и не му мислете много!  Hug   bouquet Heart Eyes

# 101
  • кв.Изток
Първото бебе ни изненада.Второто беше планирано, таткото ми обещаваше момиченце и удържа на думата си Wink

# 102
 Мъжа ми първо пожела да имаме дете.
 Обеща ми момиче, аз също и си изпълнихме обещанието взаимно .

# 103
Мъжът ми пожела пръв и само за бебе говори. Аз не с езабавих много, но той беш по-сигурен. Дано скоро видим двете чертички Praynig

# 104
Хубава тема! Hug

От самото начало на връзката ни започнахме да си говорим за нашите деца, като че ли бяха въпрос на ден-два, за да се появят. Това напълно ме убеди, че това е моят човек – някой, който не изпитва страх от децата и който иска те да са „наши”.  Blush
Когато се оженихме, си казахме, че е хубаво да имаме година-две само за нас – да пътуваме, да се забавляваме, да си се радваме един на друг. Но винаго бебето е било в плановете ни. Та като дойде наскоро време да започваме да го правим, той беше по-сигурният, аз и сега малко не знам колко готов може да е човек, преди детето да стане факт. Но така или иначе и двамата искаме и се стараем да стане скоро, пък... каквото сабя покаже.
Поздрави, стискайте плаци за две черти сега през август! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт