мама или татко поиска пръв бебе?

• 14 387
  • 231
  •   1
Отговори
# 150
От 3г. сме заедно, аз исках още от първия ден, но той не, имаше си своите страхове. Вече 5 месеца правим опити, той стана нетърпелив, вече иска повече от мен. Дано скоро се получи!  Praynig

# 151
Аз си мечтаех за бебе почти две години преди той да се замисли по въпроса. Дори беше доста краен, споменаваше аборт ако се случи нещо Sad. Сега е по-нетърпелив и от мен и когато съм уморена ми дава зор да "работим", че деца трябва да се правят Simple Smile)).

# 152
Мисля че желанието ни беше взаимно·Чувствахме се готови да станем родители и определено си чакахме бебчето с голямо нетърпение Hug·

# 153
при нас, той иска от много време, но аз се реших да започнем с правенето чак преди месец  Rolling Eyes  Laughing

# 154
  • Тук и сега
През първата година от запознаството ни той сподели,че иска бебе -момиченце,
което да прилича на мен.Въпреки,че се разтопих от тези негови думи,аз казах догодина лятото започваме с бебеправеното...
Исках да проверя дали ще можем да живеем заедно,да се опознаем по-добре....Така отлагах 3-години и всяко лято му казвах"хайде следващото ,сега не е момента"...
На четвъртата година се реших  luvbed,но уви вече четвърти безуспешен месец  Sad
Но не се предаваме рано или късно и при нас ще дойде щъркела. stork-boy stork-girl

# 155
ами при нас таткото прояви първи инициятивата LaughingАз:"ами добре-щом искаш,хайде!" LaughingИ така,уж на шега.Не се пазихме точно един месец и бебето беше налице.Аз не можех да повярвам,че е станало толкова бързо и малко се шашнах.Но после всичко се нареди по мястото му. Peace

# 156
за първото аз бях по настоятелна.а сега за второ тати е по нетърпелив.

# 157
За първото тати беше по-мераклия от мен.
Сега аз врънкам за второ, той се ослушваше, но вече иска  Hug

# 158
И двамата го искаме от една-две години, но съпругът ми първи изяви желание преди два месеца да пробваме Simple Smile

# 159
Миииииииииииии, то при нас малко глупавичко стана въпроса с бебето JoyНие сме от 8 години заедно, но се оженихме чак преди две. Още в "първата" брачна нощ си помислих, че Той може да направи някоя "глупост" (аз не  че неисках, но имах още някои неща да довършвам), но не стана така. Чак след 1 година на чудене дали мъжа ми иска и кога ще говорим за това, аз се ядосах и го питах "Ние с теб деца ще правим ли или какво?" А той ми каза "Ами, хайде де, от кога те чакам!" Laughing Laughing Laughing Та, мога да кажа, че незнам кой първи е поискал, но и двамата сме се чакали..............МОМИЧЕТА ГОВОРЕТЕ С ЛЮБИМИТЕ СИ!!!!!!!!!!! Само това мога да кажа, защото ние вече повече от година опитваме и- нищо, а може би ако се бяхме метнали от самото начало сега вече щяха да са няколко
                                                           Hug Hug Hug

# 160
първия път аз,втория-той

# 161
Първо аз усетих че съм готова и много го искам ама моя приятел не.Поне година след това
и той го направи така без да ми каже.Вече беше готов.но по добре така сам да го е решил отколкото аз да му да давам зор. Mr. Green

# 162
При нас аз бях готова още преди 2 години,но той все ми опяваше,че първо трябва да се оженим (нищо,че живеем заедно от 3 г.) Та аз чаках да се оженим,за да си направим бебче.И все още не сме женени.Но тази есен,през ноември 2008 г. той сам повдигна въпроса,че трябва да имаме дете,дори и преди сватбата.
Вече 4 месеца бебето не става,а той си блъска главата защо не се е съгласил с мен преди време да започнем опитите.Сега той е по-настоятелен.
Но аз не губя надежда,че бебето ще стане. Simple Smile

# 163
елена,спокойно!4 месеца са много кратко време..продължавайте така и стискам палци скоро да се похвалиш!!! Laughingи поздравления за хубавото решение,което сте взели-че е време за бебе Mr. Green

# 164
  • Временно
Той пръв заговори,аз бях съгласна веднага.

Общи условия

Активация на акаунт