Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 531
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София
тити - мерси, може да се пробваме да разгледаме малко танкове и летита Wink

# 61
  • София
Благодаря за комплиментите!
Експонтите, които са в безплатната зона (така да се каже) може да се пипат, вътре обаче е доста стриктно, защото е ремонтирано. Аз бих пропуснала с Калина разглеждането в сградата, но Боян беше като хипнотизиран и нямаше как.
Отивам да правя торта - репетиция. Лека нощ.

# 62
  • Там където има любов
Добро утро на всички Grinning
за обувките - много съм доволна от минимен, за съжаление във варна има само едно място където ги продават и  избора е ограничен. от време навреме хващаме някое намаление на геокс и тях за 49лв си купуваме.

# 63
sunny_777 и аз ще чакам разкази и снимки от Филипините Simple Smile
Ние сме в Сливен в момента. Вече не искам да чувам за уикенди в София и хукваме както преди. Ами вместо да се чудя как да забавлявам Ния, просто палим колата и хукваме нанякъде. Нови, хора, нови емоции, Ния е страшно щастлива. Обожава баба си и дядо си. Обожава да играе в детския кът в тукашната градска градина. Вчера 2 часа е лазила из тунелите на пързалките. Даже по едно време се запъна вътре, но в едно от кълбата до които има достъп само по тунелите и аз трябваше да влизам вътре. Добре, че съм дребничка, иначе си е приключение.
Вечерта заспа за 5 минути и спала цяла нощ. Към 10 пак ще ходим да си поиграе хлапето и после се прибираме към София.
Яде като разпрана. Дори сама изяви желание да яде някаква безумна торта, която аз не бих близнала даже - чаени бисквити залети с нишесте карамел  Sick свекърва ми жената го направил за себе си, защото на нея си и харесва. Най-странното е, че Ния също я хареса. Даже преди малко поиска да закусва с нея  #Crazy

# 64
ауу, искам и аз. Не съм ходила от ноември, а сега тъкмо става хубаво там.

# 65
ние тръгваме към музея. една бърза импровизиране срещичка  Wink

# 66
  • София
exxo - тази торта звучи като така наречената бисквитена торта от детската кухня... може би й е познато и вкусничко...Филип много  обича също....колкото е ял от там де....

# 67
Девойки, някой може ли да ми препоръча хубав хотел във Варна? Да е във или блиzо ди центъра, да става да е с деца и да е с хубава атмосфера?

# 68
Привет, докато Ники спи реших да се разпиша!
nikiki - радвам се че всичко е минало, за съжаление до 3-4год. е възможно всяко дете да напарви гърч, доколкото знам дължи се на незрялата им още нервна система. За Зината и Ники го е пила преди година - ефикасен е.
Юка - заинтригува ме -  сподели рецептата за китайското, може и на лични, за да е
не отекчаваме другите.
обувките - немога да намеря официални пролетни обувки, тука е пълно само със спортни модели. иска ми се да не са високи, но да са затворени, това което има по магизините е доста отворено за това време. от няколко дена и аз съм в обикаляне и все повече се отчайвам. вече с мисля, че ще дойде лято докато намеря затворени обувки.
Иначе в това топло време вече всеки ден сме в морсаката градина. Вчера се заредихме с карта за детския кът и сме там. Установих, че Ники се страхува от тунели, но тя и като малка се страхуваше от асансьори - вероятно затворените пространства я стресират. Как ли се е чувствала в коремът ми newsm78
Elspet  - големи сладури са децата ти.
Ники се събуди и трябва да се стягаме за разходка в морската......

# 69
Пак сме с Т Confused , успях да й я смъкна преди да заспи, но ...ще тръпна цяла вечер! Sad
Неразбирам хем сме на АБ, хем пак сме с Т, определено организма й се бори с нещо!
Стискайте ни палци тази вечер! Praynig

# 70
  • Димитровград
Да не е ушна инфекция newsm78?Едита е била така излекувана и с Т при ушна инфекция.

# 71
nikiki, стискам  Praynig

# 72
  • Карлово
Ох, Никики, спокойна нощ ви желая Praynig

# 73
  • София
Nikiki, от колко часа сте на антибиотик. До 72 час е нормално да не се влияе с пълна сила.

# 74
Никси е родила вчера сутринта!   bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284035.msg2235649#new

Общи условия

Активация на акаунт