Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 525
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Честито бебенце на Никси!   bouquet Да е жив и здрав малкият юнак!

nikiki, стискам силно палци и се надявам този кошмар при вас вече да свърши!  Praynig

Elspet, прекрасни деца си имате! Ще го посетим и ние този музей, нищо, че си имаме момиченце. Simple Smile Майче, вие отидохте ли?

Ние в събота и в неделя бяхме все в Южния парк по всички възможни въртележки, влакчета и за деца, и за възрастни, карахме и рикша.. зеленко и приятно. В неделя я водихме и на театър в Младежкия на Мечо Пух, там е много хубаво, но пак бяхме седнали назад, просто трябва да се купуват билети през седмицата за първите 2-3 реда, защото назад е ужас - не се чува толкова добре, около нас почти всички деца ядяха нещо и шумоляха - то не бяха солети, чипсове..! Не знам какви са тези родители, които позволяват това, а не обяснят на децата си, че в театър не се яде, защото това е неуважение към артистите! Не говоря за малки деца, а за достатъчно големи, които със сигурност могат да издържат 1 час без да мелят нещо. Постановката нещоне можах да я възприема в този и вид, липсваше Тигър, незнайно защо, но беше различна от кукления Мечо Пух, който сме гледали и по важното е, че на Юлиана й хареса.

Юка, и аз искам рецепта за китайско, също често правя, но винаги се получава нещо различно, пълна импровизация.
kanesta, любопитна съм за виетнамското, даже много, така че, ако ти е удобно ще се радвам да споделиш рецепти!  Heart Eyes Тук в София отдавна се каним да посетим един виетнамски ресторант до Интерпред, които ми препоръчаха, но все не стигаме до там.
А като казах ресторант и тъй като коментирахте излизането, ние често в събота или неделя ходим на ресторант с Юлиана, макар че е много трудно да открием подходящ такъв - просторен, с истинска зала за непушачи и с хубава кухня. Ако се сещате за такива споделете. Аз препоръчвам "Добро" в Лозенец, там има приятно детско кътче с хубави играчки (4, 20 за 1 час, като стопират времето, в което детето не е вътре, а напр. яде при мама и тати), а и вече градината е отворена,  въобще със стоплянето ще е по-лесно да се откриват заведения с градина.

Обувки - и ние купуваме предимно от магазина, който спомена Angel_Dust на Витошка - Минимен, Примиджи и др., също следим намаленията на Geox и датските Eco, а маратонки от големите спортни магазини. Но като цяло с порастване на крачето нараства и по-големия избор, сега е трудно заради преходния сезон.

sunny_777, предстои ви чудесно пътуване, ще чакаме разказ и снимки!

еххо, много хубаво правите. И на мен вече взеха да ми се изчерпват идеите в София и планирам изчезване на някъде или просто ще изпратим Юлиана при бабите с мен или не, определено много добре им се отразява гостуването. Вече и в по-малките градове има много приятни забавления за децата, поне в Казанлък и Пазарджик кметовете работят похвално добре в тази насока!  Peace

# 76
  • Карлово
Да почерпя за именичката ми!

# 77
  • София
Честито Никси, бързо възстановяване и много любов ти желая с толкова мъже около теб.

# 78
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА НИКСИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА Я РАДВА!
микки, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВИНАГИ МНОГО УСМИХНАТА!

# 79
  • София
Страхотна сутрешна новина Mr. Green Никси, честито!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

микки
- честита именничка Heart Eyes

# 80
микки, да ви е жива и здрава именичката!!!   bouquet Да ви радва много и да е все така послушна и добра кака! Весел празник!

# 81
  • София
Честит имен ден на МАртина!
Явно козунака, който пекох в 5,30 е за нея (друг път ще ви разказвам за моите психози). Заповядайте.

# 82
Elspet, ти ме разби, изглежда превъзходен! Започнала си тренировките за Великден. Simple Smile Разкажи ни непременно за твоето нощно вдъхновение, а отстрани намигат и някакви красиви курабийки, може би!

# 83
Да е жив и здрав и малкия юнак на Никси!!  bouquet

Мики, да ти е жива и здрава Мартина!  bouquet

Елспет, това не е особено диетично! Naughty Майстор си ти, аз и коледните курабии ти помня!  chef

# 84
  • Там където има любов
Добро утро и от мен Hug
ЧЕСТИТО НИКСИ и от мен. да ти е живо и здраво бебчето. много да спинка и много да хапва че да порасне голям и силен smile3504

nikiki - много ми е мъчно за вас сигурно и двечките сте много изтощени. желая ви скоро да свършва този ужас и да можете да се насладите с пълна сила на хубавото време и хубавия въздух и много играчки  bigdance2

Sissa - една приятелка купи от бебита кафеви затворени обувчици много сладки. сигурно не те устройват като цвят ама само това имаше.ако помисля малко мога и да ти дам някоя идея ама може би трябва да ми кажеш къде си ходила

мики да ти е жива и здрава именичката

# 85
  • София
Ох, добре, ще се похваля.
Великденски сладки - добре ми се получиха, децата ги оцениха.
Торта - просто ето така, аз съм я правила, колкото и да не ви се вярва.
Козунака - трябваше да се пече снощи, но не втаса и аз го зарязах във фурната. За мое щастие сутринта беше напълнил тавата. Ето го втасал.

# 86
честит имен ден на мартина! да е жива и здрава!
честито бебче на никси! да расте здраво и хубаво дете!
елспет, поздравления   chef обявявам те за майстор-сладкар. ако ми издадете само откъде купувате тези формички за сладки. що магазини обиколих по коледа, няма и това е. а и рецепта за козунака май ще даваш  Wink
рецептата за китайско ще ви я напиша днес, да я издиря из тефтерите.
nikiki, надявам се нощта е минала спокойно и сте вече добре тази сутрин.
ние сега се върнахме от самоков. там пролетта закъснява, едва сега започват да цъфтят дърветата, но пък е свежо, свежо. не мога да се надишам на хубав въздух там. а площадки за деца има колкото искаш, с кейти не смогваме да ги обиколим всички. въобще в по-малките градове май е много по-лесно да се гледат деца.
дано не вали днес. хубав ден на всички!

# 87
Elspetsmile3501   chef
направо си страхотна.
Вкъщи няма фенове на подобни неща (не че мога да се справя така добре, де), но никой не яде кексчета, кремчета, сладкиши.

# 88
  • Gabrowo->Sofia
nikiki, дано нощта е минала спокойно и без висока Т!

Никсииии, честито! Много да те слушат всички в къщи. И да са здрави!
Микки, кажи честито от нас на именичката   bouquet
Елспет, аз мислех, че ще тренираш торта  newsm78 ти си отишла още по-далеч в тренировките. Браво!

Тази сутрин заведохме Ваньо на градина за пръви път след двуседмичен престой у нас. Наложи се да водим  половин часови преговори преди да влезе в групата. Честно казано, наистина се изморих. Е поне преговорите бяха успешни и нямаше рев. Ей, много ми е инатливо детето и на тази тема...., а довечера пак ще се сърди, че трябва да си ходим...

# 89
                                                 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ НАС НА МАРТИНКА!  bouquet
                                                                                     И
                                                ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА НИКСИ - ДА Й Е ЗДРАВИЧКО И щАСТЛИВО!
kanesta незнам дали е ушна инфекция, това никой не е проверявал Rolling Eyes , то докато бяхме в болницата само веднъж и погледнаха гърлото, а да не говорим, че втория път главния лекар нямаше лъжичка за да й го види отиде да вземе и не се върна!  #Crazy
Nikiki, от колко часа сте на антибиотик. До 72 час е нормално да не се влияе с пълна сила.
Като не включвам АБ от болницата, защото е друг сме на Зинат от петък вечерта, снощи не вдигна повече, но днес пак ми се стори, че е топличка и веднага и дадох Панадол (Нурофен вече не смея ), според мен не трябва да вдига Т, Зинат е широкоспектърен АБ и не би трябвало, но.... newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт