Да е жив и здрав малкият юнак!nikiki, стискам силно палци и се надявам този кошмар при вас вече да свърши!

Elspet, прекрасни деца си имате! Ще го посетим и ние този музей, нищо, че си имаме момиченце.
Майче, вие отидохте ли?Ние в събота и в неделя бяхме все в Южния парк по всички възможни въртележки, влакчета и за деца, и за възрастни, карахме и рикша.. зеленко и приятно. В неделя я водихме и на театър в Младежкия на Мечо Пух, там е много хубаво, но пак бяхме седнали назад, просто трябва да се купуват билети през седмицата за първите 2-3 реда, защото назад е ужас - не се чува толкова добре, около нас почти всички деца ядяха нещо и шумоляха - то не бяха солети, чипсове..! Не знам какви са тези родители, които позволяват това, а не обяснят на децата си, че в театър не се яде, защото това е неуважение към артистите! Не говоря за малки деца, а за достатъчно големи, които със сигурност могат да издържат 1 час без да мелят нещо. Постановката нещоне можах да я възприема в този и вид, липсваше Тигър, незнайно защо, но беше различна от кукления Мечо Пух, който сме гледали и по важното е, че на Юлиана й хареса.
Юка, и аз искам рецепта за китайско, също често правя, но винаги се получава нещо различно, пълна импровизация.
kanesta, любопитна съм за виетнамското, даже много, така че, ако ти е удобно ще се радвам да споделиш рецепти!
Тук в София отдавна се каним да посетим един виетнамски ресторант до Интерпред, които ми препоръчаха, но все не стигаме до там. А като казах ресторант и тъй като коментирахте излизането, ние често в събота или неделя ходим на ресторант с Юлиана, макар че е много трудно да открием подходящ такъв - просторен, с истинска зала за непушачи и с хубава кухня. Ако се сещате за такива споделете. Аз препоръчвам "Добро" в Лозенец, там има приятно детско кътче с хубави играчки (4, 20 за 1 час, като стопират времето, в което детето не е вътре, а напр. яде при мама и тати), а и вече градината е отворена, въобще със стоплянето ще е по-лесно да се откриват заведения с градина.
Обувки - и ние купуваме предимно от магазина, който спомена Angel_Dust на Витошка - Минимен, Примиджи и др., също следим намаленията на Geox и датските Eco, а маратонки от големите спортни магазини. Но като цяло с порастване на крачето нараства и по-големия избор, сега е трудно заради преходния сезон.
sunny_777, предстои ви чудесно пътуване, ще чакаме разказ и снимки!
еххо, много хубаво правите. И на мен вече взеха да ми се изчерпват идеите в София и планирам изчезване на някъде или просто ще изпратим Юлиана при бабите с мен или не, определено много добре им се отразява гостуването. Вече и в по-малките градове има много приятни забавления за децата, поне в Казанлък и Пазарджик кметовете работят похвално добре в тази насока!

Майстор си ти, аз и коледните курабии ти помня!

ти си отишла още по-далеч в тренировките. Браво!