Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 531
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Там където има любов
diddi - пробвали ли сте да му датете нещо да почерпи децата вътре или да даде нещо на госпожата, да си покаже прическата обувките или всякакви такива щуротии. аз даже съм купила няколко книжки и една си държа в чантата да я използвам в напечени моменти досега не съм имала неуспех

# 91
Привет и успешна седмица на всички!
Честит празник на малката Мартина и на всички празнуващи с това толкова хубаво име!
Честито детенце на Никси - да и е живо и здраво!
Elspet  - каква майсторка си - тортата ти е направо сладкарски шадьовър имайки впредвид домашните условия, а козунака като го гледах, чак ми замириса. БРАВО!
Вчера се възползвахме максимално от хубавото време, малко снимков матеиал тук
За съжаление много ми е трудно да снимам Ники - въобще необича и ако ме забележи постоянно си свива очите..за това повечето снимки отидоха в кошчето Sad
Сердика - доколкото разбирам ще идваш във Варна. За хотел немога да препоръчам, единственият с детски кът който знам е Гранд Хотел Варна, защото там ходим в събота и неделя, но той всъщност е извън града. Мога да попитам ако все още търсиш. Ще се радвам, ако имаш възможност да се обадиш когато дойдеш.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 11:38 от Sissa

# 92
  • София
е то зината и на ушна инфекция,ако има би трябвало да влиае....

# 93
  • Там където има любов
nikiki - не знам къде ходите принципно на лекар, но аз съм много доволна от д-р арабаджиева която преглежда частно в мед.център ориентиран към децата. доста е скъпичко там но всички лекари са събрани от спешните центрове в града

# 94
  • София
Nikiki, следи я от близо! Но мисля, че може да изчакаш до понеделник вечерта, за да подейства напълно Зинат-а и тогава, ако вдигне пак Т, непременно я заведи на преглед. Внимавай с ушите. Аз за ушни инфекции винаги водя в ИСУЛ, но във Варна - не знам къде.

# 95
Здравейте и от мен!
Да запиша още една ноемврийска принцеса!
Казва се Василена и е родена на 24.11.2005г. във Варна!

# 96
  • София
Здравей, добре дошла  Hug
Разкажи ни повече: ходите ли на ясла или се гледате в къщи? Първо дете ли е Василенка?
Въобще повече подробности...

# 97
  • София
Петя   welcome

# 98
Петя Николова ДОБРЕ ДОШЛА на теб и твоята принцеса Hug Как се множим варненките?Супер!!! Включи към подробностите и от кой район си, може да сме комшийки?!?

sunny_777   - всъщност удари десятката - точно в кафяво търся. Припомни ми само кой е този магазин, защото като име нищо не ми говори. Аз обикалям магазините в нашият райнон - около пазар Чаталджа, ОБ и в Беберон гледах също.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 14:21 от Sissa

# 99
здравейте

честито бебче Никси, да ти е живо и здраво

nikiki много неприятни неща са ви споходили, според мен трябва да и пуснете кръв и урина, и да я заведете на друг лекар да чуете второ мнение
дано бързо да се оправяте
 Петя Николова добре дошла

Elspet  какви са тези красоти и сигурно а  много вкукни

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 14:22 от Клара

# 100
Аааа, Клара, ама си траеш, че се zасякохме вчера в zоопарка, а? Laughing Успях да видя само малката Зейна, но останах пораzена от невероятните и очи.

# 101
  • Димитровград
Никси,пожелавам ти здраво,ядящо бебе,ми не мога друго да измисля!Да е жив и здрав юнака ви!
Честит имен ден на всички именници и най-специално на Мартина!
Елспет,впечатляващи сладки изкушения!
Добре дошла на Петя и на Шуши77, Embarassedсори,че те пропуснах,не е умишлено.
Аз шофирам усилено,че в сряда трябва да ме скъсат на кормуване hahaha.
Диди,и Едита не искаше да ходи след 2 седмици у дома,обаче и казахме,че имат нови бебенца в групата и тя трябва да ги гледа и така се съгласи да отиде.
Виетнамска рецепта ще пусна следващата седмица,защото шефа ми е в София сега.

# 102
  • Gabrowo->Sofia
О, варненските ноемврийчета се увеличиха  Grinning Петя, добре дошла! Не се стеснявай да пишеш   bouquet
sunny_777, kanesta  какви ли не увещания съм пробвала, какво ли не опитахме да носим - Не! Детето си е инатливо и нищо не го интересува, вълнува, впечетлява ако не иска да ходи на ясла... В следващите две седмици ще свикне пак, после пак ще се разболее и пак същото отначало  Mr. Green

# 103
честио на празнуващите. желая здраве и спокойствие!
петя - добре дошла тук!

диди и елспет - пуснах питанки на лс, но баш тогава се сбабичоса нета, та не знам дали сте получили.
питанката беше за фондана на тортите ви. как се прави.
камен има рд другата седмица и съм решила да направя от вашия вид, че с бонбоните маршмелоуз е много връткава работа.
моля, помогнете  Rolling Eyes

# 104
Добре дошла и на Петя!  bouquet
Следим се непрекъснато с малката, засега не е добре положението.....

Общи условия

Активация на акаунт