Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 539
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
и петра е болна. има необяснима Т. дадохме изследвания. до утре ще караме на панадол и нурофен и после ще преценяваме. днес бях сама с децата. добресе справих. че и поработих  Wink

ники - оправяйте се бързо Rolling Eyes

# 106
Здравейте на всички.
Никси, честито. Много радост да ти носи бебчо.
Добре дошли на новите Варненски ноемврийчета. Hug
Аз се загубих, защото ходих на тийм билдинг в Банско. Е... ми се м...... от път. За 3 дена 1200км. Нищо не видях от Банско. Вчера чистих в къщи - прозорци, врати и т.н. Днес съм н аработа. Къде се намирам не знам. Боли ме една глава. Ама ще се климатизирам скоро.
Кити е на Павликени. Не искала да яде иначе слушала - е прави бели, но бабите и се радват. С мен не иска да говори или по-точно не иска с мама - Вчера майка и вика - искаш ли да говориш с мама, тя не, и после майка - а с Бранимира искаш ли и тя да и взе слушалката. Каза че иска да отида, да и занеса падарък и разказа кой я гледа. После пита баща си как се зарежда колата, че иска да я кара.
И още нещо, което все се каня да споделя, но все забравям -  Една вечер си говорим с баща и се разправяме кой крив кой прав, а тя слуша, слуша и започна да пее на баща си - Кьорав ли си бил кога си бил кога си се женил, че аз не съм за теб и ти не си за мен - и после вика е това е, точка. Много смешно ни стана.

# 107

И още нещо, което все се каня да споделя, но все забравям -  Една вечер си говорим с баща и се разправяме кой крив кой прав, а тя слуша, слуша и започна да пее на баща си - Кьорав ли си бил кога си бил кога си се женил, че аз не съм за теб и ти не си за мен - и после вика е това е, точка. Много смешно ни стана.

Joy  Joy Joy

# 108
ахахахах, ужас. Отсега ли бе?  Joy
ето защо не бива да се говорят такива неща  Joy не знаеш после пред кого ще го изтропа същото, и ви отиде имиджа на перфектното семейство  Joy

# 109
 hahaha

Забравих да приветствам и другите майчета които пропуснах, и които се включиха наскоро, но аз само чета та сега неволно съм ги пропуснала,
Сердика, айде да разменим очите за косата, страшно ми хареса, руса, дълга, суперско, жалко че почна да вали та не можахме да се върнем и да се видим повечко
kanesta никакво късане, ще я вземеш тая книжка
При нас нищо ново, нур се мъчи да се разболява, и и пуснах една урина, подозирах че има нещо, и се оказа някаква инфекция, и то щото наобед като спи и слагали памперс, и онзи ден се скарах яко с лелките в яслата, сто или хиляда пъти съм казвала да не и слагат и те все ми казват че не слагат, ама детето почна да си казва всичко и аз почнах да имам подозрения, е това поне засили решението ми Зейна да не ходи на ясла, а направо като стане на 3г отива на ливанско училище
еми това е
оплаках ви се

# 110
  • Там където има любов
sissa - бебита има 2 на владислав и 1 зад бившата книжарница отворено общество до винса. преди малко минах през единия на владислав. има само 26 номер. цената им е 54 лв. не знам как ти е като цена и номер но там имат интересни обувки. на теб ти е по удобно до винса. ако не видиш питай ги за кафеви велурени обувчици с по две пюскюлчета. сигурна съм че ще ти харесат

Петя Николова - здрасти и от мен!!!
Разкажи ни повече: ходите ли на ясла или се гледате в къщи? Първо дете ли е Василенка?
Въобще повече подробности...

buba_katinka  rotfImao rotfImao мале мале пазете се че от сега се започва. нашата кака като беше на 6 миналото лято. след свадбата я нямаше известно време и като идва гледа снимките и вика " вие докато ме нямаше секс правихте ли?" глътнах си езика

# 111
Е, ами тя си я знае цялата песен. Но аз си мислех, че не разбира текста. Иначе баща ми я научи да я пее. Тя още от бебе като почнеше да плаче и тоя я запяваше и тя спира и слуша.

# 112
 Joy Joy..Буб много ме развесели..... hahaha....

# 113
Петя добре дошла  Hug
никики не ми звучиш добре. Стискам палци да не се повтаря екшъна от преди няколко дни. Дръж ни в течение как сте  Hug
майче и вие бързо да се оправяте. Знам, че в момента има някакъв грип с висока температура и повръщане. На моя колежка детенцето е болно от него. Ей, няма ли да свършат тези болести!!
Клара за убиване са тези лелки. От нищо нещо са направили  #Cussing out Дано се оправя по-бързо малката  Praynig
При нас нищо ново засега Simple Smile

# 114
девойки, бихте ли ме осветлили къде продават:
1. малък батут за скачане, но не надуваем
2. дървени люлки с въжета, дето се окачат на клони.
и колко струват.

ние и днес сме си у нас тримцата. петра все така е леко-болна, колкото да е раздразнителна и крива.

# 115
Майче, и двете неща съм ги виждала в Хипо Ленд.

# 116
  • София
Майче
Батут - в спорт депо имаше.... http://www.sportbul.com/search?q=%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1820
тук също, тези са и в хиполенд, на тази фирма разни неща и в джъмбо съм виждала, но за батут точно не съм гледала, може да пуснеш питанка в джъмбо темата....
А такива люллки съм гледала преди 2 години на красно село...бяха по 15-20 лв.....но инфото е мн старо де........в слисъл от тези дървените с оградка на важета....

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 09:41 от Angel_Dust

# 117
  • Там където има любов
добро утро и от мен
какви са тия вируси всеки 2-ри е болен  Sad умирам от страх че всеки момент малкия може да се разболее и не знам на бабите какво ще им щукне. свекърва ми е пенсиониран педиатър и все на антибиотици я удря а не винаги е нужно, мале ще се побъркам.

# 118
буб- 10х. тоя на кетлер добър ми се чини. някой има ли да каже мнения, че мисля др. седмица да купувам.

а за колела с помощни колелета някой има ли аккво да каже. струва ми се, че това лято вече му е времето и за такова нещо. мнения, идеи, цени  newsm78

# 119
  • София
Майче, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283877.0;topicseen - класически фондан, първия описан фондан. Аз обаче не бих се наела, има голяма вероятност да не ти се получи. На мен ми се получава, но не е прекрасен като готовата моделираща маса. Нея си я купувам от сладкарския магазин на ул. Кадемлия 6

Общи условия

Активация на акаунт