Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 644
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • София
за колело лично аз ще чакам до другото лято....ама то Филип само да тича знае, не мога и колело да мъкна гонейки го из парка...иначе мама гледала някакво съвсем малко за около 70 лв....а тук общо взето са хвалели на Дино http://vento-bike.free.bg/html/aaonee_aaeineiaae_dino.html и Драг http://veloservice.3dwebdesign.org/velosipedi-detski-velosipedi- … hq3h60qg0ba49sr66, до колкото съм чела....

# 121
  • Там където има любов
ние имаме кетлер метално много е качествено има и бутало което се маха беше около 60 лв виждала съм и за около 40 същия модел на друга фирма но пластмасово. само дето малкия го мързи да бута педалите, но мисля че това е най подходящата възраст

# 122
Добро утро  kaffeetrmker_2

Няколко дни не съм влизала и тук са случили толкова много неща....

ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ НА НИКСИ!!! ДА И Е ЗДРАВ, ЛАКОМ, ПОСПАЛИВ И МНОГО ОБИЧЛИВ!  Hug

Elspet, много съм впечатлена от тортата! Браво за кулинарните умения  Peace  И аз вече втори пред- великденски козунак правя, че да съм във форма за него ден  Wink Сега обмислям другите салтанати какви да са, че да репетирам и тях  Mr. Green

Майче, аз също гледах батути в едно магазинче в Павлово, та там същото такова, но в розово на Fulla, беше много красиво, но невъобразимо безполезно, понеже детето ще изхвърчи от него за секунда- малки са като площ (поне това беше, не съм виждала реално другите) и са съмнително стабилни. За сега съм оставила батутът да е дивана в хола, който е толкова огромен, че е като по поръчка за такива дейности.
Люлка предполагам, че и в Хиполенд може да има- преди доста време гледах там, но не знам сега дали има все още. А може и в Метро да има  Thinking
Колело с помощни колела взехме на Яна вече (12 цола)- за сега само се бутаме на него- дано лятото да иска и сама да го кара  Rolling Eyes Изборът при малките колела не е толкова богат- китайски или български. Ние взехме българско, защото е поне е наистина стабилно и пак има някакъв вид- само свирката е едно голямо недоразумение- някаква гумена играчка риба, която издава невъобразим звук  Sick Ама като за първо колело става. Аз си представях нещо по- разкошно с панделки на дръжките и тн. , но това предлага пазара  Tired
nikiki, стискам ти силно палци скоро да приключи вашето боледуване  Hug  Heart Eyes Дано това са вече отшумяващи симптоми и да нямата повече такива проблеми!

При нас новото е, че утре заминаваме за три дни в Сандански (  newsm68 ) на някакъв много хубав уж хотел. Мястото изглежда обещаващо и аз много се надявам да е така, защото определено имаме нужда от почивка вече. После ще кажа как е било, че се води много хубаво място за деца там.

# 123
  • Карлово
Колело-имаме пластмасова триколка, но не от тези за бутане, имаме и едно старо от едно друго детенце с помощни колелца. За една седмица Мартина почти се научи да ги кара. Сега като е ту дъжд, ту слънце и не смея да ходя надаеч с двете деца, и сме все по двора. Извадих ги и двете колела, не съм показвала, тя сама си се учи. Имаме лек наклон и много тарикатски се изчаква бутайки го с крака, а надолу по инерция върти педалите. И така схвана идеята. Но като я гледам, като че ли по-лесно й е на колелото с помощните. Така че, Майче, съвсем им е време за колела. Аз се замислям и за тротинетка, в градинката се е качвала няколко пъти на чужди и също почти се справя.

# 124
елспет - хитрушоооо. и а зще пробвам с готов фондан   chef. сега ще потърся улицата в нет-а

батут ще вземем и реших да е на кетлер. като го стоварят в нас ще видим дали става за сега или ще го приберем за по-натам.
коело - петра вече кара нейната пластмасова триколка, така че си е нужно за нас/ на кетлер също ми се вижда добро решение. а от къде?

аз приключих с тоя цикъл поръчки, така че сега ще с размажа от мързел Laughing

# 125
така че сега ще с размажа от мързел Laughing
а как става тоzи номер с две деца вкъщи? Sunglasses

# 126
пускам ги да се занимават едно с друго, камен ходи след петра, петра му крещи "не т'кааааа, Памене. ни пипайййй. това моЕ" и така. кат се доче голям рев и вопъл, отивам да надникна какво става.обикновено камен се е изтряскал от детската масичка с главата надолу или пък се е омелил да пине петра и тя се е рзревала /ако не знаее, дъщеря ми е свещена и синът ми няма право да я докосва  Mr. Green/ и т.н. щом ми минава мисълта за трето, значи трудното е поминало  Mr. Green

# 127
Здравейте. Ето ме и мен.
Одита по ИСО мина без забележки. И сега се отдавам на планове за почивка.

Гледам че се е появила адашка на Василенка. Добре дошла!

Водих Васи на куклен театър и да ви кажа противно на очакванията ми й беше много интересно. Стоеше и слушаше в захлас. Така че ще отидем пак.

Сега съм на тема купуване на официална рокля за Васи. Но не знам къде да търся. Ако дадете съвет ще съм благодарна.

Кожните ни проблеми продължават и май вече узрявам за идеята да я заведа на хомеопат.

# 128
магазина на name it на бул македония - десния тротоар, последната пресечка преди руски паметник  Peace

днес в 6 ще идва хомеопат у нас. уж е хвален човекът, а и филков го познава /води трудовата медицина на фирмите/, та ще видим какво ще излезе  Rolling Eyes

# 129
Кити, я мързи да кара. Тя кара малкото колело, което беше бутачка, но върти само по наклон. Знае какво трябва. Като и хвана крака и само го държа върти сама, ама си мисли, че аз и помагам. Много е смешна. Просто си я мързи.

# 130
Привет!
Чета и невярвам на очите си как бързо минава времето, ето majceto вече стяга торта за рожденият ден на Камен - като че ли вчера го чакахме да се роди....
батута -  с интерес ще следя ако някои си купи и сподели има ли смисъл. Ники обожава да скача (като всички), но за моя изненада онзи ден в детският кът, като я качих на големите батути усмивката и след първото скачене се превърна в неудържим рев. От известно време замислям да купя, но след неделната случка вече се колебая newsm78 Иначе колело не иска, на коли се хвърля, но с тях е трудно да се ходи на разходка. Вчера в яслата ми казаха, че по-цял ден говорила за колата на тати - това дете само коли бълнува ooooh!.

# 131
  • София
Мен нещо ме е страх от тези батути като го знам колко лудо скача според мен ще изхвърчи от него и ще се прбие... ще си скача навън по големите надуваеми батути ако иска...а той иска и още как...в къщи си скача с успех на един надуваем матрак и на леглото...Wink

# 132
Ния също я мързи да натиска педалите.
Елспет бях впечатлена от тортата. Браво!!!
Буба катинка аз вече споделих, че съм много доволна от хомеопатката, която посетих. Д-р Угринова. Пусни търсачката и ще ти излезнат координатите.
Иначе за кожата страшно ни помогнаха продуктите на д-р Тайс - Нахтхертзен (не знам дали правилно съм го изписала  Embarassed) - олио за баня, което се ползва като душ гел или се слага във ваната и балсам за тяло от същата серия. Кожата на Ния никога не е била по-мека. Изчезнаха всички грапави и лющещи се участъци.
Все пак не знам дали при вас не е по-сериозно, така че прецени сама  Peace

# 133
И Юлиана все още я мързи да върти по-интензивно педалите. Сигурно ще караме с триколката на Кетлер поне до 4 г., желязна е просто, нашата струваше около 200 и няколко лв., но е с помпещи се гуми, има няколко нива на седалката и др. Всичко на Кетлер е хубаво.  Peace Но майче и на мен ми се струва, че този батут няма да е подходящ за тази възраст. В Пазарджик имаме надуваем - голям, кръгъл, но всъщност средата му е мрежеста, като на другите батути, удобен е и Юлиана от много малка му се радва, събирали са се по 3 деца да скачат. Свекърва ми го е купувала от Метро, около 80 лв.

# 134
Извинявам се, че повтарям въпроса, но не можах да намеря назад къде каза някой  Embarassed, че са почивните дни официално?

Общи условия

Активация на акаунт