Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 645
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Почивни са от 1-6 май. После първите две съботи се отработва.

# 136
А 29 и 30 работни ли са?

# 137
Мда - работни са.

# 138
Като един шемет безподобен съм объкала адресата на постинга ми  Embarassed
Това е за Gerygirl, а не за buba_katinka
.......аз вече споделих, че съм много доволна от хомеопатката, която посетих. Д-р Угринова. Пусни търсачката и ще ти излезнат координатите.
Иначе за кожата страшно ни помогнаха продуктите на д-р Тайс - Нахтхертзен (не знам дали правилно съм го изписала  Embarassed) - олио за баня, което се ползва като душ гел или се слага във ваната и балсам за тяло от същата серия. Кожата на Ния никога не е била по-мека. Изчезнаха всички грапави и лющещи се участъци.
Все пак не знам дали при вас не е по-сериозно, така че прецени сама  Peace

# 139
karrita , благодаря   bouquet  Hug

# 140
о, майче, филков имал професионален празник? Поздрави и пожелания да печели делата само с поглед Simple Smile
Анеле, ако не греша, честит празник и на теб!  Hug

вчера му купих на детето обувки от Чипо от Скай сити, където ме подсети бубуто. Не са зле. Обаче познайте кой номер - 28!!! И не му е пораснал толкова кракът, номерацията им такава....

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 10:26 от тити

# 141
така ли?
е, значи ще му сготвя нещо вкусно  Laughing

снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237647

# 142
  • Карлово
Майче, Камен удивително прилича на Петра.
Честит празник на Филков, Анелето и Десислава!

# 143
majceto, много са сладки. С тяхната малка разлика скоро ще са като близнаци. Ние често минаваме покрай този музей като ходим до нашите, но още не сме го посетили - скоро и ние ще се разпишем там.
Честит празник на Филков, Анелето и Десислава!
тити, голям мъж ти се очертава, малкия сладур. Рая носи 26-28 (зависи от фирмата).

# 144
  • Там където има любов
страхотни хлапета да са ти живи и здрави Simple Smile

е момичета от мен за сега чао. сигурно ще мога да влизам и да чета коментарите ви но може би няма да имам кирилица. весели празници на всички. здрави и усмихнати дечица Hug

# 145
  • Gabrowo->Sofia
Ха, честито и от мен на Филков, Анелето и Десислава!
Майче, на пръвата снимка помислих, че е Петра  Grinning Наистина много си приличат двете филковчета.

На Ваньо пантофите от КиК са само 23 номер! А не е особено дребен. Деветсесет и няколко см. е  newsm78 (имаме и едни китайски обувки, които всъщност са много стабилни и готини, тамън са на Ваньо, а на тях пише 21  Mr. Green китайска му номерация)

# 146
Честито и от мен на всички в сферата на правото!   bouquet
Майче, прекрасни снимки, прекрасно семейство!  Heart Eyes
sunny_777, пожелавам едно незабравимо изкарване и ще чакаме включване! Wink

# 147
честит празник на празнуващите!
съни, пожелавам лек път, много емоции и после разкази и снимки  Peace
някой знае ли кога ще идва цирка към младост? имаше цирк в самоков сега уикенда, но точно в неделята го развалиха и кейти беше много разочарована, когато отидохме и нямаше нищо. а и бях обещала и сега само това повтаря. (
отиваме на разходка да изпреварим дъжда.

# 148
# 149
sunny_777 лек път и незабравимо изкарване ти пожелавам! Hug
majceto превъзходна история  Heart Eyes аз само си мечтая за подобни преживявания, но за жалост нямам тази възможност, с една баба в Испания, другата по завеяна от вятъра и една пра-баба дето докато стане "тайфуна Криста" 100-пъти се е развилнял  Laughing..а и с нея не смеем, че то това дете нашето страх от нищо няма, а така ми се ходи малко на планинка Confused !
Вчера я заведох на частен перглед, не че нямам доверие на другите, но да чуя и друго мнение..доктора я прегледа от всякъде и  каза, че е супер, напълно оздравяла и все пак сме до петъка на Зинат, че да утрепен тази упорита бактериика, надявам се да няма др. усложнения и този кошмар да не се повтаря никога(ама никога)повече!
А и да ви попитам нещо, дали сте изпадали в такава ситуация и да не сте как бихте реагирали (не че е нещо кой знае колко притеснително)...От някъде три седмици Криста спря да ми вика мама(мамо, мами, маму и т.н.) чува как ме наричат другите по име и тя така вече се обръща към мен, по цял ден ми подвиква Нина, Нини или Нинка, но категорично не и мамо, опитах да и обесня, но няма резултат, май така ще си остане... Crazy Joy
Лека и приятна вечер на всички! Hug

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 23:20 от nikiki

Общи условия

Активация на акаунт