Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 639
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Карлово
Майче, сядам с биричка да чета. ПРедпоагам ще е много интересно.
Никики, ще отшуми това с името. Мартина също имаше такъв период, първо аз бях Мима, после баща й-Боян, сега пък сме мамати и бащати Mr. Green Смятам, че е нормално, нали сега усвояват местоимения, времена и другите части на речта.

# 151
Добро утро!
Стигнах с колата сама до работа! newsm44 newsm44 travel
Много съм щастлива. Мъжа ми беше до мен де, но много се кефя.
Майче, по-късно и аз ще чета!
Лек ден на всички!

# 152
Майче, супер . Чакам продължението.  Laughing Много сладки са двамата. И колко много си приличат.
Никки, Кити ми вика, както си иска - от мама, през Буба до шишко. Но мисля, че няма нищо притеснително. И на баща си така казва.

# 153
добро утро!
каррита, браво! кога ли ще го направя и аз този подвиг.  Confused
майче, много, много интересен пътепис. чакам втора серия.
аз вече полудявам на тема майстори. в тази връзка, еххо, как си опазваш нервите с толкова ремонти и обзавеждане. аз стигнах до извода, че свестни майстори няма. или не работят добре, или ги гониш да дойдат на работа, или те лъжат с парите. сега имаме едни, направиха нещата до половината и хоп- материалите много били поскъпнали, увеличение 50%!!! еее, направо ми падна пердето тази сутрин. лошото е, че борис е непрекъснато зает, имат някакви шефове от английско и аз съм на тепиха с майсторите. а откъде ли им идва тази мисъл, че като си жена, могат да те лъжат както си искат. сутринта на тоя като му направих разбор на материалите кое колко струва, си глътна езика  Twisted Evil сега имам няколко часа за размисъл дали да ги гоня и откъде да търся други  Close
оплаках се. отивам да фуча с метлата.

# 154
аз вече 2 пъти излизам сама со джипа. фръц-фръц
даже ся чакам нина да дойде и изчезвам да правя седмичния пазар.

# 155
Юка хич не си опазвам нервите с майсторите. Не помниш ли как се бях спекла накрая с апартамента в София. Иначе за другите имоти - просто не се втелявам толкова и карам по-полека, но за мястото в което живееш е много дразнещо, особено когато ремонта (довършителните неща) текат в момента в, който ти живееш там......
Стискам ти палци!!!! А аз продължавам с къщата на морето Simple Smile Днес ходихме да поръчваме климатици за там. Е поръчахме най-доброто Simple Smile Ще видим. Така и така ще се боядисва поне да сложат климатиците преди това и после всичко да се маже наред.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 13:30 от exxo

# 156
Ето ни

Казваме се Ивайло.
Ще разправям подробности като се отлепи дребния от мен.

# 157
Хей, Никси честито! Да е жив и здрав Ивайло! Да носи много радост в живота ти!
Прекрасен е  Heart Eyes

# 158
  • София
Никси  Hug Hug Hug Hug Hug голям е сладур (и адаш на брат ми Wink) да ти е жив и здрав още веднъж и да те слушат момчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
Много е сладък, Никси! Още веднъж да е жив и здрав!

# 160
  • Gabrowo->Sofia
О, Никси, Иво е чудесен бебок! Да ти е жив и здрав, а батко Гого как се чувства?

# 161
Да е жив и здрав юнак Ивайло! Много да радва мама! Heart Eyes
Никси, прекрасен е! Heart Eyes

Майче, втора част на пътеписа има ли?

# 162
Никси страхотен е, да те радва много!! Heart Eyes Heart Eyes
Аз пък докато се оплаквах, че никъде немога да отида и взех, че се вписах в едно трипче от Варна до Шабла( не е много далеч, но все пак е нещо разнообразно за мен) Laughing..Разгледахме "Никропола" с всичките му пещери, гробници, църкви и красоти(не ме питайте колко изтръпвах всеки път когато Криста се затичаше към някой ръб  #Crazy), Ботаническата градина и двореца, а и ду..то ми малко път видя от миналото лято не съм ходила никаде! Joy

# 163
Момичета искам да ви предупредя!
В момента във Варна върлува епидемия с вирусна гнойна ангина (незнам как е в другите градове и защо никой не говори за това  Shocked), окр. болница е пълна със заразени деца чак няма място вече и ги пращат към другите болници, ако имате възможност проверявайте гърлата на децата или ги заведете на профилактичен преглед, доколкото разбрах и внучката на личната ни лекарка е претърпяла такъв температурен гърч, но слава богу по-лек от нашия, че ние бяхме на косъм  Sad...надявам се никой да не изпада в нашето положение, Крис е вече добре, но аз съм все още шокирана!!!!  Rolling Eyes Peace

# 164
Никси, чудно малко човече с голямо царско име!  Hug

Майче, страхотен пътепис и аз чакам още!  Peace

nikiki, много лошо.. но важното е, че вие вече сте добре!

Браво на новите шофьорки, продължавайте все така смело!

Общи условия

Активация на акаунт