Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 555
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Никси, мила, да са ти здрави мъжете! да е раздват и обичат, а след години на ръце да те носят и все в очите да те гледат - каквото желание имаш, веднагически да го осъществяват!

# 166
Никси, мила, да са ти здрави мъжете! да е раздват и обичат, а след години на ръце да те носят и все в очите да те гледат - каквото желание имаш, веднагически да го осъществяват!
Peace - едва ли мога по добре да го кажа, за това се присъединявам към пожеланието на majceto

karrita - страхотно усещане, аз още си спомням тези емоции, въпреки че мина много време.....

# 167
  • Димитровград
Къде сте всички?
Никога не е било толкова пусто в темичката.

# 168
лазаруват  Wink

# 169
и гледат деца и болен мъж  Mr. Green пратих сабахлянта филко до пирогов, че го болели гърдите. съмнявахме се за пневмония, но се оказа, че не е. от което не е по-малко болен, всъщност. пак пие АБ. най-накрая ще си видя мъжа 'трезвен' - няма да сложи капка ракия в уста поне 4-5 дни  Mr. Green

# 170
  • Gabrowo->Sofia
И Ваньо ще е трезвеник 7 дни. Пак е с гнойна ангина, пак на антибиотик. Няма и две седмици от предния...

# 171
  • Димитровград
Мина зимата,а още болести върлуват!Диди,дано да минава бързо тази ангина!

# 172
ваньо сега ходи ли на ясла?

ние бяхме на детски рд и имаше свирки, от онези, дето като се надуват, отпред се разгъва едно станиолово черво, и пак се навива. не знам колко пъти падна тази свирка на земята, а по едно време надуваше и чужда свирка. Опитвам се да си представя колко болести е налапал.

# 173
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро.
На мен ми е недоспало, нали още ми е пресен спомена за боледуването на Криста, та този път съм проверявала Ваньо почти непрекъснато да не вдигне прекалено висока температура.
Тити, да, Ваньо беше на ясла. Седмица боледува, следващата седмица пак у нас, следващата на ясла и пак гнойна ангина. Между другото лекарката в бърза помощ беше доста внимателна и почти ми се извини, че се налага да изпише антибиотик. Препоръчка две седмици след като оздравее да пуснем изследване за гърлен секрет, защото гонойната ангина се предизиквала от някава бактерия и хич не било нормално да се боледува толкова често от нея.
А свирките за рожден ден са много весели за децата (и за мен  Mr. Green). Дано си останете само с веселбата, а болестите да ви заобикалят от далече.

# 174
Честит празник на всички. Пожелавам много здраве.
Това беше нещото, което най-много ни трябваше през изминалата година. Дано от тук нататък да е по-добре.
  bouquet

# 175
Честит имен ден на Калина на Елспет и на Бели Ружи! Живи здрави и обичани!
Ето една почерпка  от мен -

Ванката и Филков да оздравяват бързо!

# 176
                                                                        ЧеСтИт ИмЕн ДеН нА вСиЧкИ и От НаС!
Ние днес ходихме(съвсем случайно) до едно село, имаше и празник в центъра му, втори ден лазаруванееее!Криста заспа по пътя и докато разни баби и дядовци ме молеха да я събудя, 10 минути след събуждането й вдигнаха ръце и съжаляваха, направо не вярваха, че може да има такова чудо наречено "Криста" !Припомниха ми, че и аз съм била лазарка веднъж като малка и са ме запомнили като "Лазарката със свлечения чорапогащник" newsm78!Защо ли?Защото нашите са забравили да вземат и за двете и са ми дали един който ми е бил много голям, а той постоянно ми е бил върху гуменките... hahaha Joy
Ето малко материалче от днес, не е кой знае какво, но е трудно да заснемеш палавото си дете : тук , тук , тук и тук, и тук и това..........

# 177
Добро утро!
Честит празник на патерици!   bouquet Юлиана вчера от сутринта говореше за Цветница, обяснявах й, подготвях я за църквата, много се зарадва, че ще палим свещички и искаше да ги духа, като обясних, че не трябва, каза - нали е празник! Но после в църквата беше много впечатлена и от свещеника (после вкъщи с един молив миропомазваше всички ни по челото), от всичко, много отдавна не съм я водила и явно няма спомени от преди. Следобед мислях в Ботаническата градина да ходим, но пак бяхме в Заимов, в събота също, и до Военния музей стигнахме, но за кратко, че стана късно, но определено пак ще отидем.

А аз в събота бях на електронно парти - 12 години Метрополис, с Шоколадовия Буда - Карл Кокс, който страшно много се раздаде и си заслужаваше да го чакаме да се появи към 2 часа! Бяхме само с кумата ми, натанцувахме се за 5 г. назад, а и за напред, побъбрихме си хубаво. Simple Smile Публиката беше отбрана, успяхме да издържим от 11 до 3, като бяхме сигурно първите, които си тръгват, съответно на паркинга колата ни беше задръстена отвсякъде и се прибрахме с такси. Simple Smile Доволна съм! Много добре ми се отрази!

Успешна седмица и нека всички оздравяват и няма болнички за големия празник!  Praynig

nikiki, много е сладка палавницата ти! Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 08:35 от Сисии

# 178
Добро утро  Grinning

Честит празник (със закъснение) на всички цветя   bouquet

Ние се върнахме от Сандански в събота, но нямах време да пиша изобщо. Хотелът беше много, много хубав и го препоръчвам с две ръце, но трябва да се ходи, когато няма много хора- иначе би било тясно. ПЕрсоналът беше страшно любезен и квалифициран, което е голяма рядкост у нас, детският кът е много приличен и момичето и момчето в него страшно усърдно занимават децата, а външните люлки са във формата на кораб и познайте колко пъти сме разиграли сценки тип Ариел и принц Ерик на кораба  Crazy  Laughing
Минус е само подчертано снобският контингент на гостуващите, но пък то пълно щастие няма....Имахме съмнителното удоволствие да се засечем с детето и жената на Бареков от БТВ- това е първото дете, което виждам 24 да бъде разхождано по коридорите на хотела от детегледачката си (не много талантлива млада мома, която грам не го занимава с нищо това дете, а само го гледа, колкото да не падне), докато мама е или на басейна или в салона или другаде, но и с детето....тати и той не беше по- ангажиран, когато се появи към петък. Един път не го доведоха на басейна, нито някъде го разнообразиха- бях като призраците на хотел- все по коридорите  Tired Клю- клю репортаж  Wink
Отивам да работя, ще дописвам по- късно. Приятен и слънчев ден   bouquet  Heart Eyes

# 179
я кажете - вашите деца да са изпаднали в поредната лудост на растежа? щото петра е станла лигла невъзможна. по цял ден слуашам "маааммааа" докато хленчи ,мръка, циври или подобно. не мога да я трая в тоя й вид. отвратителна лигла. дори не искам да чета за поредната криза на растежа. не ме интересува. просто искам детето ми да добие нормалния си вид, настроение и поведение, че иначе ще стои наказана в дрешника до края на живота си /за инфо - не е тъмно и затворено пространство/. ся ме гледа с влажни очи и казва "мааамммааа оставииии пипии да плачееее", понеже не й обръщам внимание.

Общи условия

Активация на акаунт