Ноемврийчета 2005 - 13

• 15 549
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Един поздрав от мен http://images25.snimka.bg/005673999-big.jpg

Аз днес имах чудесен ден. Един от тези, които правят майчинството прекрасно.

# 196
=^._.^= , страхотно! Обожавам дъги. Като ги видя и се радвам сигурно повече от малко дете.

# 197
миккиКакво стана?Дано всичко да е наред! Praynig
Elspet Shocked, как сте, като прочетох и онемях, мен винаги ме е било страх, крия всички лекарства в най - високия шкаф, но Крис се катери по секцията затова почнах и да го заключвам, само си представи ако ми потрябва нещо от там, докато го взема.. Sick.., но пък ми е сигурно! PeaceДано да нямате проблеми! Praynig
За лигавенето, истериите и крясъците ей по тази тема съм спец, направо ми е зле от Криста, през какво ли не съм минала, а лошото при нас е, че това не е просто период, а тя си е такава и няма да се оправи, няма сила която да сломи нервния й дух, пробвала съм всичко и съм я шамарила, и съм я наказвала, и съм й се карала/крещяла, но не, тя или всичко обръща на игра или понягога навежда виновно глава,  идва при теб да ти се подмазва и се бута в теб да те прегръща и целува! Sick
И са ми крещяли от терасите "Какво му правите на това дете!" когато съм се опитвала да я прибера, и са ми се чудили защо я оставям да се тръшка по замята от инат и какво ли още не, но няма оправия! Sad
Вчера, примерно, я заведох(за втори път) на детски рожден ден, много ме беше страх защото на първия на който я заведох преди няколко месеца запали една дървена дъска като пусна котлона и надраска с маркер тапицерията на дивана на хората Embarassed, поканиха ни, аз веднага ги предопредих, че е малко по "особена", но сякаш не ми повярваха...и от там (за срамотиите, майка аниматор) Embarassed  : рожденика(4г.) се заключи с госта си в стаята за да не влиза тя там, защото преди това тя влезе в стаята докато строяха една рали писта и съвсем небрежно я нарита и разруши, но това не й стигна, после взе няколко части и започна да ги цели с тях и през цялото време се късаше от смях  Shocked, еми то и аз ще се заключа! Close После ритна една чаша с кола и заля отгоре до долу колежката ми, слава богу й дадоха дрехи да се преоблече Embarassed, после нашамари приятеля й качи се върху него и почна да му бие шамари, грамче не ме отрази , пресипнах да й викам, но не, излъга Цеци(майката на рожденика), че иска да й прави прическа, хвана я за косата, дръпна я силно и я събори от табуретката Embarassed Embarassed, излъга й бабата на Вики, жената й донесе торта и тя посегна да я прегръща, хвана й главата, извърна я рязко и я захапа по бузата Shocked Embarassed и още  много, много от това, но ми стана много голям поста! Confused Така, че, радвайте се, че това при вас е само период, а аз ще продължавам да се надявам, че ще се оправи някой ден! Peace

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 23:13 от nikiki

# 198
Я да ви попитам нещо, от два дена, откакто почнаха да хвърчат из въздуха всякакви неща, Криста кашля като тютюнджия, имам чувството, че ще повърне от напъване, днес я заведох при личната, прегледа я - нищо й няма, явно се почва миналогодишния кошмар, щом почнат цъфтежите се почва и това ужасно кашляне, явно е алергия Sad , почнахме от днес със Зертрк капки, а миналата година бяхме на Вентолин, според вас алергия ли е?Нямаме обриви, гърлото и дробчетата са супер, от какво може да е?Някой има ли такъв проблем? Confused

# 199
никики, а вие защо не си тръгнахте от рождения ден още след наритването на пистата?

# 200
никики, а вие защо не си тръгнахте от рождения ден още след наритването на пистата?
Защото беше в един краен квартал и бях зависима от други хора за прибирането.. Rolling Eyes..през цялото време я предърпвах да е до мен, карах й се, обеснявах й, но нищо не помогна, да ми е жива и здрава много ми е палава, слава богу никой не се разсърди, а през цялото време й се радваха, но аз умрях от срам! Embarassed
Поради това й държание, веднага след рождения ден, се обадих на една приятелка и й отказах поканата за сватбата, просто не мога и да ми се молят повече НЕ ! Rolling Eyes

# 201
разбирам. И аз се чудя, когато Деян по моите разбирания се държи ужасно, а хората му се радват.
И обратното Simple Smile

# 202
микки Продължавам да опитвам, но не мога да ви видя снимките, имам супер силни защити на компютъра и явно те ми пречат, надявам се да е наред всичко!
При нас положението е вече трагично  Sad , Криста все още не е заспала, а часът е 1: 07 , съдира се от кашлица, направо се дави като кашля, ясно е, че няма да се спи, ще изчакам до утре и ще пусна и аз тема! Tired Confused

# 203
айде да разведря малко атмосферата - камен протича вчера. не съм сбъркала - не проходи, а протича. и ся е насинен от долу до горе. а аз нахлузих куешките каишки.

ели - клюки?
ники и мики - как е при вас?

# 204
  • Карлово
Майче, честито протичване на Камен! Безаварийно, доколкото може, да е ходенето му!

Пъпките са от полазено от насекоми. В инфекцозна клиника отхвърлиха вероятноста да е някаква шарка или ухапване от кърлеж и ни изпратиха при кожен. Там бяха категорични, че е от насекоми. Предпочитали по-белите кожи Grinning А и като върнах назад лентата, в неделя игра в едно заведение с пясъчник, а в понеделник излезнаха многото пъпки. Иначе от почти месец ту се появяват, ту изчезват. Обясниха ми, че дори и от някакви акарчета във въздуха може да е. Сега като заминем за Първомай с децата другата седмица, Боян ще пръска и в къщи, и на двора за "бубачки", както ги нарича Марти. А температурата и просто съвпадение на вирусна инфекция със зачервено гърло.

За лигавенето и тръшкането-Мартина този период като че ли го преживя вече. Но нещо напоследък все "на глухото ухо" й говоря. Доста често като с науми нещо, иска ми разрешение,аз отказвам, но тя пак пита или пък направо го прави. И докато не извикам на висок глас забраната, ефект няма. В повечето ситуции е нещо свързано с Ангел, или да го люлее силно, или нещо друго.

Ники, как сте вие?

# 205
  • София
Обещаният разказ:
Отивам в четвъртък на т.нар. работна вечеря. Уговорили сме се с мъжа ми, че ще взима децата сам и ще се грижи за тях докато се прибера. Един час след като започна вечерята (към 8 часа) ми звъни телефона и Роман ме пита, колко животинчета са изпили до този момент децата (всеки ден по едно на дете), значи 30, той успял да открие разсипани 30, значи още толкова се губят. Боян взел витамините, отворил ги, макар че са с капачка за предпазване от деца и накарал сестра си да ги изяде. И те нали са вкусни, Калина не се поколебала. Ами нищо особено не се случи, накарах я да изпие 1 литър вода, пика два дни оранжево и толкоз. Много мислих дали да не я водя в Пирогов, но повечето ми колеги са доктори, та пресметнахме грубо количеството на веществата, които е погълнала - от тях най-опасни бяха вит.А и вит.Д, както и желязото. Но дозите им в са сравнително ниски и ми обясниха, че може да се натрови само от напр. железен препарат, а не от количеството на желязо в тези вит. Та нищо не предприех общо взето, но спах при нея през нощта да не вземе да повърне случайно и сега е наред.
Лекарствата са срити в къщи, но витамините бяха на хладилника, защото се ползват всяка сутрин.
Та колко време са стояли без надзор тези деца, за да си домъкнат стол до хладилника, да ги отмъкнат, да ги отвинтят и т.н. питам аз!?

# 206
Elspet  - добре, че са били само витамини Peace
микки   - слава богу, че е това. За белите кожи и на нас са ни го казвали....общо взето комбинацията бяла кожа + светли очи + светла коса е най лошата.
majceto  - Честито! По-малко спъвания и падания, доколкото е възможно Grinning

# 207
majceto Браво на юнака! Криста е нещо подобно, проходи към 10я месец, а 11я протича и от тогава не върви - само тича  Crazy !
микки Радвам се, че си спокойна и нещо интересно, Крис преди два дена се събуди след разходката с подобни/може и да са същите, а от тази сутрин си имаме нови - две на лицето и три на вратлето, мажа я с фенистил , не я сърби и до (явно) два дена зачезват и се появяват нови! Wink
Elspet Така си и мислех!Не се учудвам въобще от ситуацията  Close  , не ми се говори какво се е случвало с малката когато баща й я е гледал  Sick важното е, че детето е добре!  bouquet
Криста се събуди преди около 30мин. и до сега четири пъти й се скарах явно днес е един от онези дни през които ме и ще ме побърква Tired, но първата й работа(след като си отвори очите) беше да си пусне компютъра, а после ми подвиква докато не й пусна анимация. За кашлицата - цяла вечер буха а й от както е станала не е спряла и сякаш нещо й пречи с всяко изкашляне се дави( не съм сигурна с лиги или храчки)  Shocked  гласчето й е вече пресипнало Rolling Eyes , но на вид си е супер! Peace

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 11:34 от nikiki

# 208
Никики, а zамисляла ли си се, че твоято поведение може допълнително да иzнервя детето? Що му се караш четири пъти от самото ставане? Ето, аz например се zадъхвам, акто ти чЕта постовете....Беz лоши чувства, нали раzбираш?

# 209
majceto , честито протичване!
микки, добре, че е това. Детето на кумата ми имаше подобни, огромни пъпки от бълхи. Може би детето си прави някаква реакция към подобни ухапвания.
Elspet , наистина, добре, че са витамини.
За тръшкането - явно всички сме от един отбор. При малката не помага нищо - викам, наказвам, забранявам - Naughty.
Дори е много хитра - например бие кака си, ама само как я бие само - удря, скубе, дере - като ме види и преди още да съм почнала да й се карам, започва да реве, все едно досега нея са я налагали.

Общи условия

Активация на акаунт