Аз днес имах чудесен ден. Един от тези, които правят майчинството прекрасно.

.., но пък ми е сигурно!
Дано да нямате проблеми! 

После ритна една чаша с кола и заля отгоре до долу колежката ми, слава богу й дадоха дрехи да се преоблече 
, почнахме от днес със Зертрк капки, а миналата година бяхме на Вентолин, според вас алергия ли е?Нямаме обриви, гърлото и дробчетата са супер, от какво може да е?Някой има ли такъв проблем?
, Криста все още не е заспала, а часът е 1: 07 , съдира се от кашлица, направо се дави като кашля, ясно е, че няма да се спи, ще изчакам до утре и ще пусна и аз тема!
А и като върнах назад лентата, в неделя игра в едно заведение с пясъчник, а в понеделник излезнаха многото пъпки. Иначе от почти месец ту се появяват, ту изчезват. Обясниха ми, че дори и от някакви акарчета във въздуха може да е. Сега като заминем за Първомай с децата другата седмица, Боян ще пръска и в къщи, и на двора за "бубачки", както ги нарича Марти. А температурата и просто съвпадение на вирусна инфекция със зачервено гърло.
!
, не ми се говори какво се е случвало с малката когато баща й я е гледал
важното е, че детето е добре! 
, но първата й работа(след като си отвори очите) беше да си пусне компютъра, а после ми подвиква докато не й пусна анимация. За кашлицата - цяла вечер буха а й от както е станала не е спряла и сякаш нещо й пречи с всяко изкашляне се дави( не съм сигурна с лиги или храчки) 
.