Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 359
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  Бройте и мен! Дано само не пропусна кога ще е!

# 211
Здравейте мацки!
Относно прахусмукачката Реинбоу- и при нас идваха тази събота,
да ни я рекламират,ама ми се стори доста скъпичка-2190 евро,
"абе това получаваш безплатно,онова получаваш безплатно",
ама в крайна сметка си ги плащаш пак същите пари без никакво намаление.
Но наистина върши над 45 операций,и то много добре.-изказах се за смукачката.

Да се похвалим и ние сме на ясла от Юни месец,
как ще се разделяме незнам.
Без биба сме от 1 седмица,и мисля че е много по-спокойна отпреди,то било лесно,
а аз големи притеснения как ще я махаме,кога......Ами трябваше да я спираме,
нали на ясла ще ходим.

Момичета виждам че говорите за подаръци на дечковците,аз все
още несъм измислила,дайте идея.Като се има напредвид че имаме колички,кукли,колело-триколка,
кола за бутане,мотор-акумулаторен.

# 212
Привет и от мен!

Тези дни с Гоги нещо не сме във форма и не съм писала. Тати си дойде доста разсополивен и оттам и ние двамата прихванахме. За щастие Георги се размина само с леки сополи, но мен ме тръшна стабилно и още не мога да се окопитя.

Сиска, много кофти това с болестта на Божа. Дано бързо да се оправи, а ти да си пиеш вече биричката от кеф, не от нерви.

Неде, честито ви бъдещо бебче!  И честита  придобивка! Със здраве да си я ползвате! Аз го имам това чудо от 10 години и за нищо не го сменям. Страхотна работа върши, заслужава си парите.  Peace Иначе сдобихте ли се с всички допълнителни джаджи - тупалка - малка, голяма, перящо у-во? За съжаление ние имаме само голямата тупалка, но и тя е безценна. Много ми се щеше да си закупя и перящото, но така и не остана ред до него.

Ани, много се радвам, че Ивко се адаптира бързо на яслата! Ей, ама кротанчо си е той.

При нас иначе нищо ново, моят наследник става все по-самостоятелен и кротък /да не повярва човек/. Поведението му напоследък няма нищо общо с дивотията, която проявяваше до 1 год. Всичко разбира, когато го помоля нещо, го свършва, един такъв прибран и подреден е станал, абе коренна промяна.

И накрая, с риск Виф да ми завиди  Joy, да се похваля, че от днес имам вече пералня. Не, че от сервиза ми я оправиха, ами на Динко накрая му писна, купи ремъка и го смени. Е, друг е въпроса, че това стана, след като последните 3-4 дни му се наложи той да носи и връща прането от майкини и той да пуска пералнята.  Mr. Green

Май имаше и още, но сега не се сещам...

Пожелавам ви спокойна нощ и сладки сънища!  smile3524 

# 213
  • Варна
Ауууууууууууу, Лони, как можа  Mr. Green Ако имаше програматори в магазина отдавна да съм си купила и да съм си го сменила сама, ама нямааа  Crazy, или тоест не са евтини, и не си струва да се дават пари, в гаранция си е все пак....

За подаръците - Макси онзи ден набързо си "купи" нови маратонки с моята дебитна карта, и сега буквално не ги сваля, и в къщи иска с тях... Не знам като порасне какъв маняк ще е, ако продължава така  Crazy "Не тези бувка, тезииииии. Тези тонки"  Joy, или "Не тува, туваааааааааа" - за якетата  Rolling Eyes Луда ме прави, голяма е кокона ....
А иначе тати му иска да му купим мотор или кола, акумулаторна, че им е голям фен и сърцето му спира като мерне такива. И сега знае че "тати даде тол ден ден"  Joy

Сисе,  Hug теб и Божи! Нека скоро сте напълно здрави и не ти се налага да я гледаш Божи чак до 30тата й година  Whistling Crazy

Макси хърка оттатък от сополите, ама той така или иначе всеки месец, поне по веднъж е болен, къде с антибиотик, къде не. Май ние ще си боледуваме честичко, без значение кой и кога ни гледа, особено с това наследено вечно болно гърло от майка му  Blush

Хайде лека и непробудна нощ на всички   bouquet

# 214
Танчука, опиши по-подробно как отказахте бубата. Радвам се че при вас е станало лесно. То наистина в началото изглежда мисия невъзможна,но на финала всички са доволни.  Grinning

Дарето гледам и тя любителка на цветята!

Ха ха Вифче, и Ивко е същия по отношение на обувки и якета. Само че той си е харесал едни маратонки (конки) и само тях иска. Ходят му не ходят на тоалета с тях сме. И с якетата е така, но аз скривам тези които няма да обличаме и казвам че се перат. Ако го оставя ще ходи като палячо. Никакъв вкус няма това дете.  hahaha

# 215
Здравейте момичета,

поздрави от Никола и мен!
Включвам се за срещата по женски - пишете ме и мен! (А аз тайничко ще звънкам на Руми да ми каже кога и къде) Ще се радвам да ви видя!

За биберона - да ви разкажа. Един ден Никола стана от сън, погледна бибата, лапна я, не му беше приятна и каза, че е мръсна. Тогава му казах ами хвърли я тогава в кошчето... и детето отиде и я хвърли. После ми се наложи 2-3 пъти да му напомня, че той я е хвърлил и че камиона с боклука е заминал отдавна - и така - това беше.

За ясла - май нямаме шансове, а частните са доста скъпи - така, че засега сме си с жената (да е жива и здрава).

За гърне - само един път ми каза че му се ака преди да е напълнил памперса - така, че не виждам скоро разрешение.

За подарък - мислим за големи пъзели с картинки на животни и букви. Но още не съм видяла подходящи.

Поздрави,
Ели

# 216
Добро утро,

Туткам се, защото търся кафе, което да сервирам. Ето:

За женската среща ме пребройте и мен. Като дата не разбрах коя, но съм налична от 8-ми май нататък привечер.

Ако го оставя ще ходи като палячо. Никакъв вкус няма това дете.  hahaha
Ей на това доста се смях.

Мартин пък не желае нищо ново да му бъде обличано. Реве като магаре, когато му купувам обувки и после се прави, че не може да ходи с тях. Аз в началото мислех, че обувките нещо не са удобни, но след 3-тия път ми увря главата.. Много е трудно, даже ужасно... Обаче ако успееш да го убедиш, че нещо му е много красиво и му седи чудесно, започва да да се фука -  едно сукане, гърчене, навежда се в ляво, в дясно, ходи едно особено и само си гледа въпросното ново нещо..

# 217
Добро утро!

Дени, мерси за кафето!

Мойто чудо пък относно покупки за него е пълен пас. Никаква суета, никакъв интерес. Влизаме в магазина, аз отивам при дрехите, той разглежда играчките. Като харесам нещо, го викам да дойде да мерим, стои мирен, мерим и като свърша отново се оттегля към играчките. Новата дреха /или обувки/ е удостоена с нулево внимание от негова страна. Най-доволен е, когато му кажа, че си тръгваме от магазина.  Mr. Green Единствено вече, като дойде време да му се облича въпросната покупка пита дали е на Гоги и това е. Но пък виж на шапки сме големи фенове. Застава в коридора преди да излезем, строява шапките си и почва да ги посочва една, по една, докато не му кажа, коя е подходяща за дрехите му. Без шапка /с козирка, не зимна/ не излиза, голяма мания.

С идеята за подарък за РД съм много затруднена. Ми той си има бутаща кола, акумулаторна кола, колело, голям камион, инструменти. Просто съм в шах. Май тази година подаръка ще е нещо скромно, но и това още не съм измислила.

# 218
  • София
Добро утро!

Хайде да направим срещата на 11 май - на 10-ти сме рожденници и няма да мога. За заведение нямам предложение.

Дени, я кажи къде го има този сет с инструменти, на Косьо сигурно ще му хареса. А цена?

# 219
Лони, блазя ти! И за новите дрехи на Гоги и колко примерно се държи. Simple Smile Кажи ми, моля те, какво колело има Гоги и дали го кара сам. Щото друг подарък смятаме да е малко колело с помощни колелета, които после да се махнат.

Руми, сета с интрументите го гледах в един детски магазин в Мола, струваше около 125лева, а в един сайт го има за 169. Незнам джаджите ли са повече, що ли, но тия дни подробно ще проучим въпроса... Въпреки че ние сме малко от хората "в последния момент", ама дано този път е друго.

Нямам против срещата да е на 11-ти май, стига да не е на 15ти, щото тогава ние пък сме рожденици...  Laughing Simple Smile А на 9-ти вечерта?

# 220
  • Варна
Добро утро!!!

Хехе, значи имало и други кокони от мъжки пол  Joy не е само моето гардже.... И ние ходим с особената походка като е с нещо ново  Mr. Green Дано да ни стигат парите за коконските му прояви и като порасне, че както растат бързо, всеки път се вдига летвата с парите за обличане  Crazy

От както е станал няма сополи. Дано да сме се разминали с тях  Whistling и на обед излезнем на слънчице  Flutter

Днес трябва да видя Ива какво ми е уговорила за РДто на детето, че аз имах много работа и възложих тая задача на нея. Нали се падат все почивни дни тогава и гледах да не изпуснем влака от туткане... То ще е нещо импровизирано де.... ама детето да му е весело  Laughing

# 221
Дени, гледам питаш Лони за колелото, понеже имаме и ние такова , да си каза и аз мнението  Mr. Green Нашето не е с помощни ,ами с три гуми си е направо. Кара си го из нас и много си го използва. Почти все с него се придвижва. Педалите още не може да върти ,но бута с крака. Седалката му се отваря и става багажник. Вечер като заспи , слагам вътре разни дребни неща и сутрин ходи да гледа какво има. Голяма радост е. Той също си складира по нещо вътре.
За новите дрехи голям е маниак. По принцип не мога да го облека, но има ли нови дрехи дава да го преобличам , да мерим, даже дефилира малко и се върти.

Лони, доволни ли сте от колата? А дистанционно има ли?

# 222
Здравейте момичета!
Аз ще поглеждам при вас за идейки за подарък, а и от варненските мами - за място за РД.
Отдавна не съм ви навестявала (за което нямам извинение  Blush) и така много повече се вижда колко бързо растат маймунките.
Ние сме добре - говорим много, беснеем, щуреем, но и капризничим.   Grinning
Надявам се от юни да е на ясла, защото енергията й е много и заспиването напоследък е мисията невъзможна.
Олче, това е в стаята на Ема, има я от коледа и все още много и се радва  Peace

Желая на всички приятен и слънчев ден!   bouquet

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 10:42 от pasti4ka

# 223
  • Плевен
Привет МАЙки!
Аз още не съм решила какъв ще е подаръка на Тери за РД, но ще събирам идеи от вас. Малката е голяма кокона за дрехите също. Като сме в магазин за дрехи и мери нещо, задължително след като е облечена с дрехата вдига ръцете нагоре като балерина и започва да се върти в кръг, като междувременно трябва да има бурни овации около нея от страна на околните гледащи  Simple Smile

За съжаление имаме една нова/стара новина, че и тя като Маски е споредната си месечна болест - гърло червено и температура. Дано този път й мине по-бързо и леко  Praynig

Пускам ви едно клипче, което се каня от около 2 седмици да пусна и все не оставаше време да го кача http://lussymar.multiply.com/video/item/18. За сведение -  моето и нейоното име го знаете, баща й е Валери, а дядо и Марин. Очаквам наесен вече да може да чете и да я записвам директно в 1-ви клас  Mr. Green

# 224
Люси, дано този път на Тери да и се размине леко настинката, че много му се насъбра на милото напоследък!  Praynig

Дени, тя и Ани ти е отговорила, но и аз да кажа: и нашето колело е тип триколка и Георги още не може да му върти педалите, но с краката е малък бог. По-добър е станал от Фред Флинстоун.  Joy  Тъй като една част от по-обемистите играчки сме ги изнесли у свекърва ми /хем детето да играе като им е на гости, хем да не ги прескачаме тук/ не мога да го снимам, но довечера май ще ме водят там на гости  Mr. Green и ако не забравя ще го снимам, да го видиш. А тези, за които ти мислиш са за деца над 3 години.  Peace

Ани, нашата кола е с дистанционно. Аз много държах на това, защото не ми се обикаляше по улиците след Георги надупена да му помагам да хване правия път. Много й се кефи, от Коледа до сега не му е омръзнала и е много разочарован, когато майка му забрави да му зареди батериите.  Mr. Green До сега не сме я изкарвали много, защото и времето не позволяваше, а и така ни разкопаха квартала, че без Динко с колата не мога да се оправя. Ако сте решили - вземайте, няма да съжалявате. Само внимавайте с цените. Ние като търсихме в Хиполед-а беше на цена 650 лв.  Shocked, а в обикновен склад за играчки я взехме за 250. Разлика в качеството нямаше кой знае каква, да не кажа никаква.

Докато си напиша поста и станало кое време. Изритват ме да ходим у свеки. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт