Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 351
  • 294
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 155:81 красиви госпожици , от които една двойка близначки на мама titini, и 74 палави господа , от които една двойка близнаци на мама Мikki!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - А н и!

Предложения за следващи теми:

1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
3. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
4. Пролетта на вън дойде и майчето на мама цветя бере! (gi4o_pi4o)
5. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)

III-та Национална среща МАЙки 2006!!!  

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 14:40 от ol4eto

# 1
честит рожден ден Духи. желая ти много, много здраве, любов и щастие  bouquet  bouquet  bouquet
Пу, първа!
Олче, всеки път като погледна колажа и се чудя на търпението ти newsm78. Аз едни снимки на Маги не мога да
 подредя #Crazy
 Темата е страхотна и много красива и пролетна Hug  bouquet
Много ми харесва как си нагласила Маги до Никола, белкем не ни забрави Mr. Green
Това е за сега, щото отивам да спя, а довечера ще чета , че Маги тази нощ ме направи луда #2gunfire
Приятен слетобяд Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 15:03 от gi4o_pi4o

# 2
Запис Grinning
Дано да е слънчево и позитивно настроението в поредната хубаво започваща тема!

# 3
  • София
a-а-а, трета!  Party

олче, невероятно слънчева е новата ни темичка, жълти пиленца и яйчица, ех, че готино.  smile3501

и благодаря за малкото ми чеве, гледам на предна линия си го постнала. какво й трябва повече на една майка  Mr. Green Mr. Green

# 4
Здравейте, майчета!
Тук сме си ние, но съм се зачела в една книга и не отделям толкова внимание на компа. Иначе си ви чета редовно, то даже ми е мания... Сутрин още не съм си измила очите, ама включвам компютъра да видя кой какво е споделил.  Mr. Green

Много ми харесва как си нагласила Маги до Никола, белкем не ни забрави Mr. Green
Няма опасност да ви забравим  Heart Eyes. Маги е страхотна госпожица. Недопустимо е да я изпуснем!  Hug
Надявам се Маги вече да е по-добре и да е свалила температурата.  Praynig

Моят син е на вълна имитация и си "маже" ръцете с крем, "слага си парфюм" и всякакви такива дейности, които правя в ежедневието си.
Изключва "вука" на компютъра на баща си и ме кара да му увеличавам "вука" на детските филмчета...
Забавляваме се много - по цял ден ме разнася из квартала като прани гащи да гледаме камиони. Голяма страст са му. Всичко що се движи по улицата трябва да се види - рейсове, коли, камиони, мотоциклети - гледа ги като хипнотизиран с часове. Днес с 300 уговорки едвам се прибрахме!

Та такива са нещата покрай нас.

Пожелавам ви весел и усмихнат ден!

# 5
ООО гледам колажа се обновява и майската дружина се увеличава! Много е хубав!

# 6
  • Варна
Аз си пииша ли пиша в старата тема  Mr. Green

Много хубава темичка, Олче   bouquet
Така се отплеснах по колажа....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ех, че хубави деца, а и като има кой така хубаво да ни ги подреди и покаже  Heart Eyes

# 7
  • Пловдив
Привет и от мен,

Олче, много е хубава темата, браво за търпението да обновяваш колажа   bouquet
Нас обаче ни няма сред майските или сме се скрили Cry но не се сърдим, тъкмо повод да си покажем нови снимки.

Браво на Божа за адаптацията, ако някога Сиска реши да я заменя, си пускам офертата отсега (аз предлагам едно не толкова кротко дете, малко чешит Laughing )
Ани, не се притеснявай Ивко ще се адаптира и той, за мен той знае че ти се тормозиш и затова плаче. Христина даже след 1,6 на ясли, също сутрин се сърди и плаче, но аз знам че е само преструване и не се тормозя, виждам как като и кажа Хайде кажи чао на мама, започва да се опитва да се разреве, и понякога успешно, но си е само игра.

Аз лично съм против майката да остава с детето докато свикне, още повече че те вече са големи и разбират като им се обясни. При нас първата седмица на ясли беше ужас, Христина беше на 5 месеца и ревеше по цял ден, но свикна и сега не съжалявам и за минута че съм я дала толкова рано, живот и здраве ако имаме още едно бебе, задължително ще търся начин по рано да го пратя на ясли. Не мога да му заменя игрите с децата с нищо в къщи, моля ви разберете ме правилно, може и да съм лоша майка. Болестите така или иначе ще трябва да ги минат, по добре по рано, а и не съм съгласна че имунитета пада при тръгване на градина или ясли. Не си мислете че ние не сме боледували, напротив.

Ние вече имаме една кутия с рисунки от яслите, тъкмо ще и направя Порт-фолио като тръгне да кандидатства за детска градина

Стига съм философствала, да не забравя нещо важно: 

Duhi, честити рожден ден    bouquet

а ето и малко снимки:
http://shegunova.multiply.com/photos/album/34/March-April_2008#4

http://shegunova.multiply.com/photos/album/34/March-April_2008#17 тук е на рожден ден

# 8
Запис и от мен.

Олче, тъкмо си помисля, че по-хубаво от това няма накъде и ти пак ни изненадаш с нещо по- по- ... Колажа е страхотен!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДУХИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО, ЗА КОЕТО МЕЧТАЕШ ДА СЕ СБЪДНЕ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 9
  • Пловдив
Олче, много е готин колажът   bouquet

Пепсън, Хриси е срашна като балерина  Heart Eyes

Одеве на връщане от работа импулсивно влязох в един фризьорски салон и сега съм с нова глава  bowuuОще не съм се снимала, само мъжо каза, че съм като момиченце  Blush

# 10
  • София
oh, хрисито ме скъса с тази намусената снимка Simple Smile) сладурка 100 %, и с тази с чорапите и балетната рокличка  Party  Flutter

пепсън, на 5 м. много рано бре.... макар според нашите представи да е така. при вас сигурно не ги гледат , както сме чували в някои бг ясли.... вярвам, че при вас е по-добре положението. я поразкажи  Flutter

# 11
Ани честит рожден ден,много здраве ти желая.

# 12
Ванилка, много съм любопитна за новата ти прическа, давай снимка!!!
 Олче, благодаря за труда  bouquet, голяма красота!

# 13
Пепсън,Хриси е точно над Божа.....аз понеже съм си турнала колажа на десктопа,та веднага те ориентирам.....
А,понеже  знам,че има някои/но съществени/разлики м/у българските и белгийските ясли бих искала да те питам-ако си беше в Бг,пак ли така би мислила?`щото аз лично бих предпочела нещо от типа на вашите...или както е решено при Катя.......но това което знам и съм виждала в тукашните детски заведения,донякъде ме спира.

# 14
Смайли, Миленка е с новата прическа!  Wink И аз искам да я видя! Не се и съмнявам че си като момиченце.  Peace
А Хриси балеринка е много сладка!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт