Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 456
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!

Сервирам ви кафенцето: и отивам да се оправям, че днес отново се очертава доста натоварен ден. Пък и трябва да ходя у мамини да пера. newsm61 Тези от сервиза направо си играят с търпението ми. То бива, бива ама за един скапан ремък вече трета седмица. Някой знае ли дали има определен срок за отстраняване на повредите при гаранция на уреда? Щото те така може да ме мотат още една година.

Въпреки мрачното време ви пожелавам хубаво настроение, а на работещите ползотворен Майсторски ден!  Wink

П.П Хриси е много хубава на снимките!  Party

# 16
  • София
Здравейте и от нас. Ние отдавна не сме се показвали, ама Евка има странна представа за усмивка. Затова напоследък няма много снимки. Ето ви две, за да видите за какво става въпрос. #Crazy

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 15:37 от Aннa

# 17
Здравейте и страхотни благодарности на Олчето за търпението, старанието и усърдието да ни радва!  bouquet
Змейко чакаме снимки на прическата!
Ани честит рожден ден   bigdance2 страхотен празник днес!!!
При нас нищо ново - вчера като отидох да я взимам и бяха ги извели навън толкова обичам да я гледам отдалече и не искаше да си тръгва, та се наложи да извикам баща й да я примами  Laughing иначе трябваше да я изнеса от там с рев.

Приятен ден на всички!!

# 18
  • Пловдив
Привет отново,
Извинявам се че не съм видяла къде е Христина, но така ми се появява на монитора. Олче, извини ме…  bouquet
Люба, знам че условията тук са други, но не това е най важното, тъй като тук има ясли и ясли, въпроса е на какъв personal ще попаднеш. За мен това е по важното от различните играчки и всички други условия. Не случайно казах че за второ дете ще търся алтернатива в Пловдив да тръгне по рано на ясли, тъй като ноември и ние се прибираме. Най много ще ми липсва вниманието което и обръща момичето в яслите. Тя просто е създадена да се занимава с деца, може би защото е и млада, но кой знае след 5 години как ще е. Все си мисля че и в България има ясли със свестен personal. Затова и Христина е записана отсега за 6 месеца на ясли в Пловдив, след това на градина, въпреки че аз няколко месеца няма да работя, но предпочитам да е сред деца и да има режим, това е моето мнение. Но след като се сблъскам и със българските ясли шет споделя какво мисля, тъй като си мисля че отстрани всичко изглежда много по хубаво, но докато човек не пробва не може да каже, нали?

# 19
А,добър ден и от мен!

Пепи,мерси за отговора.....аз не случайно те попитах,защото точно това ме притеснява и мен-човешкия фактор,както и самата организация......и факта,че едва ли ще се отделя чак толкова персонално внимание/и съобразяване на индивидуалните особенности/на детето.Не отричам факта,че и тук има много свестни хора които работят в ДЗ,но има такива,които карат на принципа"За толкова пари-толкова....."/казвам го провокирана от скорошен разговор със сестра в ДЯ,която е и детегледачка.....е бях шокирана от различния аршин с който се мереха нещата,но явно си е до човек/....Та,понеже мен все повече ме блазни идеята за нещо от рода на плей-групите.......ако наесен решиш -да вземем да мислим нещо такова..., че то и аз все някога ще трябва да се включа в допринасянето на материални блага в семейния бюджет/основната причина/
А,Хриси наистина е много сладка. Peace
Лони,ако ти е гаранционна пералнята мисля,че един месеце срока в който са длъжни да ти я отремонтират,ако не се вместят-би трябвало да ти я сменят...но ако не е -незнам как стои въпроса със сроковете,но предполагам,че пак има...най-добре е да се обърнеш към Комисията за защита на потребителите/най-малкото за да ти обяснят правата/

# 20
Лони, срока за отремонтирване е описан в договора (бележката) , който получаваш при оставянето на уреда в сервиза.Обикновено е един месец, но обещават че ще стане по рано.
Аз да ти кажа , моя фотоапарат още си седи в сервиза. Нали не ми трябва в момента, съм ги оставила да видя кога ще се сетят да го върнат. Споменах им че ще искам обезщетение. Може и за това да не се обаждат. Но като ми дойде музата , пак ще ида да се разправям в името на спорта, тъкмо да е изтекъл по голям срок от време. А дано да ти оправят пералнята по скоро, че то това наистина си е зор. Вече съм се убедила , че ако нямаш познат човек някъде почти нищо не става.

Ани, снимките на Евка, при мен не се виждат!  Sad

# 21
  • София
Мисля, че вече ги оправих.  Peace

# 22
Привет. Олче колажът е страхотен.  Grinning Браво!
Аз изкарах някакъв ужасен грип. Уж нищо, само гърло и хрема, обаче не можех дадишам чак и от нищо не се повлияват. Колко лекарства и капки смених, а и всякакви бабини рецепти и нищо, ужас направо. Не ми се беше случвало подобно нещо. Мия си изкара само със сополи и леко зачервено гърло, но мен ме тръшна зловещо.
Ето, тук малко снимки да я видите.
http://family.webshots.com/album/562612542auMhgp

# 23
Здрвейте!

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Олчето за прекрасната тема   bouquet!

Най-накрая успях да се запиша и аз на фитнес. Направих си абонамент направо за три години  Party. Фитнес-центърът няма телевизори, няма музика, няма уреди като велоергометър, пътека или кростренажор. Имат други принципи за протичането на тренировка, което много ми хареса.

Анна, не мога да видя снимките на Евка  Sad.

Пепсън, много е сладка Хриси като балерина.

Започвам да гладя  Tired

# 24
Здравейте в новата темичка.  Олчето се е справила отлично и е попълнила колажа с нови дечица  bouquet Hug
Разгледах снимките на сладуранките. Нямам думи Heart Eyes
Кате, разкажи повече за този фитнес, сигурно е много добре, след като си направила тригодишен абонамент.
Мешко добре е,че сте се възстановили и Мия е минала по-леката форма на грипа. Много е сладка момата ти Heart Eyes
Люба, тези плей групи сами ли си ги организирате. Поне при нас такова нещо няма.
Искаме снимки от новата прическа Змейко Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДУХИ С малко закъснение Blush, но ти пожелавам здраве и семейно щастие Heart Eyes

# 25
Момичета, благодаря ви за отговорите. Ще отида аз другата седмица в Комисията да видя как стоят нещата. Много мразя да ме правят на канарче. Да не говорим, че преди малко пак тътрих торбите с прането в комплект с ревящо и тръшкащо се дете. Ужас!

Кате, я разкажи за фитнеса, че и на мен ми стана интересно. Аз сега смених моя, вече ходя в център само за жени и е доста по-различно от обичайните фитнес зали.

Мия и Евка са големи сладури. Анна, нищо му няма на детето на усмивката, бе. Ти ако видиш Георги как зяпа.  Joy

Ох, аз отивам да положа морно чело, че довечера съм на кръчма по женски.

# 26
Гледах снимката на Килиан и батко му от подписа на Катя се сетих че идва лято и да ви покажа новата ни рокличка

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 15:56 от galiushana

# 27
  • София
малко на патерици:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДУХИ! МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!

Много са ви сладки и трите госпожици на снимките  Heart Eyes

За утре остава ли някаква уговорка за Борисовата градина?

# 28
Здравейте,

Ееее, Галя, стахотна снимка на Мариса! И страшно се е променила.

Ето моите снимки от Берлин, под всяка има разкази и коментари, който има повече време за губене...
http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=4925

На Мартин хич не сме му липсвали, само дето се притеснявах... Баба му казала "Хайде да ходим при мама и при тати" като се върнахме, а той казал "Неее, при децата да играем..", естествено не точно с тези думи и подредба, ама в превод.

Змейко, ще се показваш ли с новата прическа или да пристигам в Пловдив да те видя?

# 29
  • София
Мариска е много хубава в рокля. И аз съм купила рокли и само чакам да се стопли, ама нещо не се случва. Днес я бях облекла като момиче, ето и малко снимки

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 15:39 от Aннa

Общи условия

Активация на акаунт