Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 372
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕТИ!!! Пожелаваме и да бъде все така чаровна и радост за мама и тате.

Дени, мерси за разходката из Берлин, това е любимия ми град, там живях и защитих дисертацията си. Мерси за снимките още веднъж.

# 46
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕТИНКА newsm59!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 47
  • Бургас
Честит рожден ден на Бетинка! Да е здрава, весела, щастлива и да радва много мама и тати! newsm51

# 48
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЕТИ!!!
ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И УСМИХНАТА ГОСПОЖИЦА ДА СИ!!!

Аз днес работя в къщи... имам да оправям едни каши, да намествам складови наличности... Tired а Макс само ме разсейва и ядосва, а как ме е яд, че в това хубаво време не сме навън  Cry

Миленка, много си хубава  Peace
Показаните госпожици и господа също  Heart Eyes Имарче, какво хубаво голямо момченце си имаш  Heart Eyes

Приятни разходки на всички   bouquet

# 49

Честит Рожден ден Бети!
Радвай и слушкай много мама и тате!
Радвай се на безгрижно детство и весели игри!

# 50
за Бетинка да расте здрава и щастлива.

И една снимка от днешната разходка в Борисовата градинка мернах Руми и Буболина за малко с техните сладурчета а по-късно Олчето с чаровния Вели и имар с Иван. Ех че растат бързо...ето и една снимка от нас...

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 10:19 от galiushana

# 51
  • Пловдив
Честит втори рожден ден на Бети
Щастливо детство и безгрижни игри й желаем   bouquet Heart Eyes

# 52
Честит рожден ден на Бетинка! Нека да расте здрава, весела и щастлива!

Въпросче към мамите от Пловдив: Може ли от някъде да се купи костюм за дете, вратовръзка, сако (интересува ме за Георги и Килиан). Тук измерихме всичките магазини, но Георги е толкова слаб, че всичко му седи като торба  Sad.

За фотнеса ще разкажа по-късно, че малко дълго.

# 53
Бети, честит рожден ден!

Пожелавам ти щастливо детство, изпълнена с много радост и смях!

Честит празник, Иночка. Да ти е жива и здрава малката сладурана!

# 54
  • София
Въпреки,че закъсняхме,успяхме да отидем до Борисовата градина.Видяхме се с Олчето и Велизар и с Галушана и Мариса.Изпуснали сме Руми и Буболина,но се надявам някоя следваща събота пак да се организираме.
 Ето и малко снимки от днес http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140343&photo=31

# 55
  • София
Честити 2 годинки на малката Бети! Да радва все така мама, тати и бати с хубост, ум и чар!

Ние днес позъкасняхме за срещата, защото имах малко спънки от "мъжки" характер - и в големия  Crossing Arms и в малкия Twisted Evil "смисъл"...
Може за малко да беше, но ми беше супер приятно да видя мамите и дечицата, толкова са порастнали последните, и са големи сладури - характери страшни.
Никол е истинска хубавица и толкова сладко говори, в сравнение с нашето муууу-чене  Mr. Green направо ми беше странно толкова мъничко дете така готино да приказва.  Heart Eyes Надявам се мама Боби да се разпише в скоро време, както обеща и да ми изпрати снимка за колажа. Wink
Бъдещият важен батко Косьо един такъв сериозен и небрежняга, разнасяше си един пакет бисквити човека и много - много не му беше до обществени изяви. hahaha
Иван на имар е станал още по - красив (то не, че има накъде вече де... Crazy) И наистина е много подвижен и бърз! Майка му и баща му станаха разногледи  Laughing да го гонят. Чаровник голям. Heart Eyes
Мариса беше много издокарана и сладка (както винаги), макар, че за малко се видяхме с тях, защото пък тя имаше свое мнение по въпроса и и се играеше по - встрани в пясъка.
За малко мернах бубката+тати+Тото, но буквално за секунди, казаха, че наследникът е много кисел и аз докато преследвам Магарин са си тръгнали сигурно. newsm78
Ето обстоен снимков материал от мен:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236418

# 56
,Бети!Дано да си все така чаровна и нежна!Много здраве и късмет и само хубави новини да се чуват!На мама Инна пожелавам много свободно време!

Кате,аз лично не съм виждала изобщо/но и не съм търсила,де/.....и като се замисля  вариант е да си поръчате да ви ушият/както и да се търси по сватбените магазини,там има за шафери/,но ти гарантирам,че сте Ви излезе по-скъпо отколкото при вас/тук  детските дрехи не са никак евтини/

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 19:06 от Анонимен

# 57
  • София
Кате,аз не съм от Пловдив,но да изкажа мнение.Детски официални костюми видях в магазина на Вис Виталис ,на долния етаж.Повечето модели бяха с папионки,но мой имаше и с вратовръзки.Само не съм сигурна дали имат размери като за Георги.Другият вариант е както ти е казала Люба-от булченските магазини,но там със сигурност цените ще са много надути.

# 58
  • Varna
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА И МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236515  и тук аще малко снимки

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 03:51 от Inochka

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕТИНКА! МНОГО УСМИВКИ И ИГРИ, ПАКОСТИ И РАДОСТ!

Ние малко се изложихме днес, ама от четвъртък сме в едно особено настроение, дето хич не е за разправяне. Четвъртъкът няма да си го припомням колко забавен беше, ще започна от петък вечерта. Тръгвам на фризьор през три блока от нашия, а Тото с баща си на разходка. Да ама не. Откакто взехме новата кола, наследникът ни направо се влюби в нея, иска само на Бууу-то. Излизаме навън той първо там заминава да се пробва дали няма да му се отвори парашута. По този случай прояви и много голяма креативност и "завидни" говорни умения - вика на колата "матабу" /колата на мама и тати/. Любо реши да му направи кефа и да отидем до фризьорката с кола. Ама не беше свършила с предния клиент и стоим и чакаме. Нашият юнак решава, че трябва да кара Бууу-то, баща му го слага отпред и нашия умрял от кеф върти волана, крещи Бууу, пуска чистачките и натиска копчетата на прозорците. По едно време слезе нещо и аз докато кажа Вземи ключовете да не заключи колата, а те да са на таболото, успява да направи точно това - заключи колата, ключовете вътре, чистачките работят на мах и два от прозорците отворени донякъде, така че възрастен не може да си провре ръката, но дете може. Тръгват с баща си да вземат от вкъщи резервните ключове и като ревна това дете, че мама ще избяга някъде със скъпоценна кола, няма успокояване. И с малки прекъсвания си рева и сърди докато заспа вечерта. Викам си хайде днес малко да се поразсее, ще го заведем в Борисовата да си поиграе с деца. За по-малко от час реши на два пъти, че е умрял от глад, това съпроводено с рев и неопределени искания на всичко, което може би прилича на храна. Категорично отказа да се спуска по пързалките, реши, че другите деца ще го бутнат и плачеше постоянно от страх, кисел, сърдит и все искащ нешо. И тъкмо видяхме Олчето с Вели и Руми с Косьо, наш Тото забеляза същата въртележка обект на съзерцание от Вели на снимките им в началото и каза, че ще се вози - на 7 обиколка на мама тотално и се зави свят да обикаля въртележката държейки наследника си да не се пребие и каза повече няма и той като ревна се наложи много скоропостижно да се изнесем, та не успяхме да се обадим на никой /лошото беше, че продължихме така целия ден до преди 20 мин, когато заспа/.
Беглите ми впечатления от Косьо и Вели са, че бяха много послушни стояха си кротичко и нещо си се занимаваха. Косьо много сериозен беше съвсем като голямо момче, а Вели ми се стори много по-висок отколкото на снимките и много лъчезарен.
Хайде това е от нас преди съвсем да съм ви досадила.

Общи условия

Активация на акаунт