Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 374
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЕТИНКА!ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!БЪДИ РАДОСТТА И ГОРДОСТТА НА ВСИЧКИ,КОИТО ТЕ ОБИЧАТ!

Божидара е със запушен нос и поради тази причина на мен ми е спечено и другата седмица няма да ходи на ясла.Днес бяхме на гости на баща ми и това дете "почекня" на двора при животните-храни малките агънца и козлета с  шише с биберон,гони кокошките,патките,завря се при кравите и магарето,абе като си тръгвахме миришехме баш на обор Mr. Greenама на детето му беше весело и не искаше да си тръгва от дядо си.Това на бързо от нас.

Не съм до разгледала снимките на Олчето,ама да кажа,че косата ти Олче е супер.Прическата на Змейковица наистина е хубава и модна,а и за капак и отива Heart Eyes
Каквато съм Мара подробна отивам да си допрочета и разгледам снимките  Hug

# 61
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕТИ! ЖЕЛАЕМ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Днес бяхме на Зоологическата градина в Ловеч и доста ни измори жегата. Утре , ако успея ще постна снимки. Желая ви лека вечер, в случай че ми останат сили ще разглеждам снимки  Mr. Green

# 62
[center]Да ви е здрава рожденичката Бети! Да ви радва и да е много щастлива!
[/center]
[/size]Гледам че сте празнували рождения ден в МОЛа. Голяма чаровница е Бети!

И софийската среща днес е била много слънчева и приятна.

Ние днес съвсем случайно пак забегнахме към Слънчев бряг. Този път взехме и детето и затова има и снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234395&photo=23
Утре ще сме във Варна на гости на приятели от студентските години. Доста добре оползотворяваме хубавото време.
За рождения ден вече имаме идея. Излезе съвсем случайно. Компанията с която се събираме често решиха в почивните дни да заминем на почивка към Велинград, Мелник, някъде в този район. Рождения ден на Ивко се пада тогава, и за да не се лишаваме от едно забавление, решихме да направим РД там. Надявам се да се получи весело. Ще импровизираме на место. Нали всички деца ще са там, ще им устроим парти. Другите мами ми обещаха че Ивко без торта няма да остане, ако трябвало от вафли и кексчета ще я направим, но торта ще има.  Laughing Разчитам и времето да е хубаво и да можем да празнуваме навън. А като се върнем , ще си направим още един РД с роднини.

# 63
  • София
Честит рожден ден на Бети на патерица! Нека да има най-щастливото детство!
Рожденичката е много сладка на снимките, а тортата е страшно красива.
Като гледам хубаво сте си изкарали на вчерашната среща и на мен много ми се искаш е да дойдем, обаче се бяхме скарали с мъжо и ми изчезна настроението за каквото и да било. Мина ни де, но дано за следващия път да успеем да се класираме Confused Rolling Eyesти
Сисе, дано бързо мине хремата на Божи без други симптоми, че аз например вече имам страхова невроза от болести. На Румчо му беше достатъчна една седмица ходене на ясла и то само до обед, за да се разболее и лошото е, че след три седмици лечение, още му хърка носа през нощта, а иначе няма сополи. Явно се позапушва нощем и не мога да си обясня защо, уж проветрявам постоянно да не е сух въздуха  newsm78 newsm78
Уж лекарите казват, че е здрав, а и на мен като на Сиска ми е спечено, че продължи толкова дълго тая хрема.
Аз още нямам никаква идея за РД-то на Румен, но за месец все ще измислим нещо.
Пожелавам ви хубаво време и приятни разходки днес!
FY, да не пропусна да ти честитя собствената фирма! Много успехи и по-малко нерви ти пожелавам занапред!
А случката с Тото, голям екшън е било. Румчо и той като минем покрай колата и започва едно повтаряне - колата, тати, бррррр, колата, тати.......... Grinning
Вече се сеща да казва две, като го питам на колко годинки е, преди само показваше с пръстчета.

# 64
  • Велико Търново
Bubble,няма да се размине само със запушен нос  SadБожидара е ходила точно 6 дена на ясла до обед и резултата е налице.До като има родители за които хремата и кашлицата не са призник на болест така ще е.Айде спирам се по темата,че наистина ме хваща яд.Всеки ден питам в яслата има ли болни освен сополивите,които аз виждам,а сестрите ми казват "фрапантно" болни няма ooooh!
Ти няма ли да ни покажеш Румчо?

Да сервирам поне по едно кафе Hug

# 65
  • София
добро утро,

сисе, точно така е... сополите не се третират занякои хора като болест и спокойно си ги пращат на ясла децата...и оттам всичко става на принципа : "предай нататък"  Rolling Eyes
ама като си даде човек детето в техните ръце, няма какво да прави, освен да бере ядове и да го лекува... хич не ми се дава Миа на есен, мен ако питате по тази причина обаче като не може човек да осигури друг вид занимание на детето и собственото си присъствие най-вече, няма какво да говорим... еиднственото хубаво нещо на тоз периоз за мен е общуването с други деца, лесното научаване на  гърне, комуникация под формата на говорене, песнички, стихчета... заниманията са важни з атях, а често с родителите им е скучно, понеже търсят себеподобните...

така виждам нещата аз. здраве да е, всичко друго са подробности  Laughing

бети е принцеса! честит й рожден ден! жива и здрава! кукла е тя!  Kissing Heart

пс. бабъл, и навън е същия въздух = сух, само с овлажнител става работата.  Peace

# 66
Ех че хубаво сте си изкарали да ви завиди лекичко човек.Аз вчера реших да се посветя на селски туризъм-не го бях правила от 15 години-но човек явно оглупява на моменти и както се сещате с нищо хубаво не мога да се похваля освен със страхотна мускулна треска Mr. Green
Ани това дете не е от теб да знаеш :marriedОдрал е кожата на баща си,а уж момчетата приличали на майките.
А темата за болните деца в яслите ми е много слабо място и просто всичко в мен се надигна като прочетох,че навсякъде има безотговорни майки,които смятат хроничните сополи и кашлица на техните деца за нещо нормално и незаплашващо здравето на останалите.Вече на моменти не се сдържам и като видя болно дете на детска площадка полутактично и на висок глас казвам на Любо да не играе с въпросното дете,че е болно и някои дето явно не са затъпели до крайност си тръгват,а има и друга група дебили които почват да обясняват че детето е само малко сополиво #2gunfireИ за да не изпадам в крайности в тези случаи се махам аз иначе чувствам,че ако отворя уста няма да мога да спра Twisted Evil
Усмихнат и приятен ден пожелавам на всички  Grinning

# 67
Здравейте и от нас! Sunglasses
Честит рожден ден на Бетинка с малко закъснение! Да е жива, здрава, палава и щастлива; да расте красива и безгрижна и да има най-прекрасното семейство!

Олче, още по-усмихнат е този колаж - все се чудя накъде по-добро от това, а всяко следващо творение - още по-невероятно! Страхотна си! Поздравления!  bouquet
Малкото зверче е днес на зоопарк с баба си и аз сядам да поработя на компютъра... Използвам случая, че останах малко насаме (а това сигурно ми се случва само няколко пъти в годината Wink), за да почета... Големи дечица вече гледам - бебета вече няма в тая темичка Heart Eyes Сладурковци страшни!
Ние рождения ден ще го празнуваме в майка ми заедно с този на големия ми син (нали са родени точно през 10 години и 1 ден) - просто нямам финансово възможност да им ги празнувам поотделно, иначе съм на мнание, че всяко детенце трябва да си има отделен ден за празнуване, но... никакъв вариант нямам Embarassed Confused Нали само на мойта заплата сме, пък и сега спират и майчинството и съвсем на зле ще станат нещата, но... ще измисля все нещо...
Иначе по стандартния ред си чакаме в две детски ясли, но ... в едната ни казаха, че може би ще го вземат декември, но пак не било сигурно; ноември да съм звъннала... Confused
Иначе Сънчо е добре; расте енергично и палаво като дете, макар че е много прибрано момче - всичко поставя на мястоо си с такъв педантизъм, че не смея и дистанционното на телевизора да преместя случайно на друго място - веднага се втурва и го носи там, където обикновено го поставяме; да не говорим, че и го слага успоредно на масата; направо "по конец" ги изпипва и изпъва нещата... Laughing
Вчера ми беше сърдит, че му сапунисах главата, а той много мрази тая процедура с шампоана... Ето снимков материал:
http://images25.snimka.bg/005593662.jpg
http://images25.snimka.bg/005593663.jpg

# 68
  • Пловдив
Много е сладка Бети, добре се е забавлявала на рождения си ден.

Ивко е много пораснал, голямо дете е вече, наистина прилича на татко си, завиждам ви за хубавата разходка и страхотното време.

По темата за болните деца в яслите с риск да ми се ядосате имам по друго мнение. Наистина когато детето е със сополи, това не значи че е болно. В Белгия болнични за болно дете са 2 дни максимум, а и трудно ги дават, но тук в яслите приемат и болни деца. Мнението е че детето е заразно когато симптомите не са ясно изразени, когато е вирусоносител. Аз съм съгласна с тази практика, още повече че понякога малката има само суха кашлица или сополи за ден два, без да се развие болест.

Аз още съм само на фаза план за РД, ще се съберат няколко за Христина и в яслите и в Пловдив.

Разходете се и за нас

# 69
  • София
Влизам набързо да ви се оплача от "кроткото" ми дете...  Twisted Evil Днес го заведохме на вилата - проект на бъдещ дом Crazy, навръх хубавото време, на въздух, цъфнали лалета и зелени полянки в двора. Е да, ама не, нашият щурчо беше на друго мнение - че НЕ му се седи там... Shocked Разходихме го малко из селцето до обяд, е не спря да мрънка това дете... Ама върхът беше, като се прибрахме и реших да го храня на теферич... Е такъв рев, да не кажа голяма дума, ама наистина не е ревал откакто се е родил... Дали защото е забравил обстановката (въпреки, че преди по цяло лято киснехме там newsm78), дали от страх, да не ме изпусне, като не ме вижда по цял ден... Незнам. Даже повърна от рев  Sick и напук, че НЯМА да обядва там. Абе спука се да реве, аз, М, майка ми и баща ми се оказахме в състояние на бойна тревога. Имахме планове да си направим барбекю там, но барабар със суровите кебапчета дигнахме гълъбите и право в Дружба... И сега героят спи уморен от чутовния си подвиг. А аз смуча Валидол. ooooh!
Та, бубче, не само Тото има такива кошмарни дни. Въпросът е, че не съм му свикнала на моя маймун да е в такива състояния и най - вече да реве, а той май почва да се пооткрехва и да се пробва да ни върти на малкия си пръст Twisted Evil и хем ми е жал, хем ме е яд, ама много.  Sad Влизат в "интересна" възраст, спор няма. #Crazy
С две думи, велик уикенд Sick, а ме чака толкова тежка седмица на работата, вече нямам сили и желание за нищо.
Бъбълче ти защо като се скара с половинката не грабна Румчо и напук да беше дошла, тъкмо да се разсееш? И мен г - н Мариянски МНОГО, ама ужасно много ме ядоса преди да тръгнем, даже си поплаках от него (а и Велизаркин ми пригласяше, че беше противовес на настроение...)
Рожденичката е много сладка, незнам как ще я овардят тати и бате от ухажори занапред.  Heart Eyes
Дано неразположението на Божа не е нещо сериозно и да не се мъчи сладураната...  Praynig А за ясли/болести и др. "неща от живота" този път ще си прехапя езика, да не стана пак повод за конфликти и  дрязги. Wink А и не съм пример за подражание и методи на отглеждане след днешния случай... Вече не съм сигурна, че и любовта в промишлени количества не им върши мечешка услуга...
Ани, какъв ти беше апарата, че много ми харесва качеството на снимките? И моделът, разбира се...  Wink
Ние за рд още не сме мислили, искаше ми се да е в клуб, ама нашето БЕБЕ  Crossing Arms още не му увира акъла нито за деца, нито за шоу - програми, нито за торта - хеле пък за последното, все едно ще го тровиш ако не му предлагаш баш бебешки храни...
Дано не съм ви досадила, ама още ми държи влага поведението на принца...

# 70
Олче направо като ти четях излиянието чак ми дожаля зя теб  .Затова ти предлагам да опиташ това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283655.0 и всеки следващ път като реши да ти пили мозъка обърни му гръб и си повтаряй,че и ти си човек и имаш твои нужди и желания.Не е трябвало да си проваляте хубаво запланувания ден-трябва да разберат,че не са центъра на вселената и колкото по-бързо им го втълпим толкова по-добре за всички.Лесно е на думи нали Laughing

# 71
  • Велико Търново
Олче,хич не си хапи езика ами си казвай Heart EyesКато дискутирахме в предната тема бяме станали по оборотни от тема  ДиС Mr. Green
Съжалявам,че Вели не е бил в настроение да седи на вилата-чудно мога да те разбера кротко дете да си покаже ината ooooh!

# 72
Успях да разгледам всички снимки! Много са ни хубави дечицата  Hug!

Благодаря на пловдивските мами за инфото, май от тук ще търся, но не знам вече къде  Thinking, може би във френската част, че то и не остана време...

Времето и тук е страхотно (като за Швейцария, де) и до сега се припичахме на слънце, а сега ще имаме гости и трябва да се приготвям. Килиан заспа по никое време и довечера ще има да щурей  Crazy.

Сега малко за фитнеса да разкажа: тренира се 1-2 в седмицата, 30 мин. Упражненията се правят максимум 2 мин., като при положителното движение от началото до края се отброяват 4 сек., задържа се 2 сек. и отрицателното движение също се прави в продължение на 4 сек и после пак се задържа за 2 сек. така мин. 60 сек. максимум 2 мин.. Ако времето е повече от 90 сек. на следващата тренировка се увеличава тежестта с около 5%. Ако не се достигне 60 сек. трябва да се намали тежестта с около 5%. Имам програма за 20 пъти, като на 10 тия ме контролира инструктор дали се справям добре. След 20 пъти ще получа нова тренировъчна програма. Вчера ми направиха и анализ на тялото - колко мазнини, вода и мускулна маса имам. Всичко при мен е нормално, даже съм на долната граница (ама да не си помислите, че нямам сланинки по корема). След 4 месеца пак ще ми направят, за да се види дали мазнините са се превърнали в мускули.
Харесва ми това, че няма телевизори, няма музика, нищо. Тихо и спокойно е, тогава и концентрацията е по-добра. Няма уреди за трениране на издръжливостта, защото според техните принципи, тази тренировка трябва да се прави на вън. Май това е по-важното.

Гостите пристигнаха, отивам да приготвям аперитив.

Забравих да кажа, че Змейковица е страхотна с новата прическа.

# 73
Ние ходихме при дядо ми на село... Марти го оставихме в Сф с баба си...

Много хубави дечица  на снимките Heart Eyes  Hug

Изпуснала съм рожденния ден на Бети...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЕТИНКА!!! ЗДРАВА И КРАСИВА ДА РАСТЕШ!!!

# 74
Кате, това с фитнес наистина звучи интересно. Опитах се да я съпоставя с моята програма. Тук дори и в най добрия салон не предлагат такава услуга - анализ на тялото. Поне не и в Шумен. Доколкото разбирам правиш само анаеробни упражнения. При мен те са част от програмата, но никога не увеличавам тежест. Смяната на програмата става горе долу през 3 месеца. Моята по рядко ми я сменят. Време ми е за нова. А музиката определено разсейва. Аз като зяпна плазмата, все едно не съм виждала и ако малко ми е отпаднало и забрави да си направя ефикасна тренировка. То и затова си ми личи де.  Laughing
Олче, ето това е апарата: http://4coolpics.com/catalog_product.php?id=180
Водят го полупрофесионален, но аз все още не съм се заела да изуча функциите му и карам с 2-3 само.  Wink
Днес бяхме във Варна и доста се забавлявахме в Морската. По късно ще кача снимки и от днешния ден.

Общи условия

Активация на акаунт