Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца!

• 18 376
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Шуши,,с пожелания за страхотно отбелязване на празника!

# 76
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШУШИ! ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК!

# 77
Честит рожден ден, Шуши!
Бъди много обичана и винаги желана жена!
Весел празник!

А ето и снимките от днес: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234395&photo=58

# 78
Честит Рожден Ден на Бетинка, да расте здрава, весела и щастлива! Много сладка е с двете опашки Heart Eyes
 Честит Рожден Ден и на Шуши! Много положителни емоции на твоя празник! Бъди здрава!
  На Змейковица много и отива новата прическа, наистина като момиченце изглежда Party
 Кате и Ани, много добре си изглеждате и си личи, че се стараете. Аз от известно време се каня да се заема с някакво физическо натоварване, но все още се услушвам и се оправдавам с нямането на време Outta Joint А едно шкембаче съм отписнала... ooooh!
  Мариса е станала мноого чаровна, да не пропусна, както и младежите Ивко и сладура на Имар Heart Eyes

# 79
  • София
честит рожден ден, ШУШИ! Бъди здрава и усмихната!

Лелеее, Олче, колко много снимки  Shocked кога успяхте  Laughing

Уф, събудих се от гадене  Sick миналия път не беше толкова зле  Crazy

# 80
Шуши, честит рожден ден!

Пожелавам ти много щастие, много късмет и сбъдване на мечтите ти!
Поздравления и за резултатите от диетата!

Ани, чудесни разходки сте си организирали. Би било хубаво да сме по-близко до морето и ние. Много ми се ходи, но мъжът ми отказва.

Аз съм се заровила в едни документи... Но почти приключих с годишното приключване и съм по-спокойна.

Руми, дано скоро да премине гаденето.

Успешна седмица на всички. Дано не вали много и да е хубаво, за да може да се разхождаме.

# 81
  • Varna
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШУШИ.

Ани и ние цял ден бяхме в морската. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236515&photo=38

# 82
EEEEEEEeeq страхотни сте!!!
Благодаря ви!!!
Отивам на курс по английски, днес ми е първия ден...
После ще почерпя!

# 83
Честит рожден ден на Шуши! Желая ти много здраве, щастие, радост и любов!

# 84
  • София
 шуши, за теб

и кафенцетооооо:

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШУШИ! Пожелавам ти да бъдеш много щастлива, да постигнеш много успехи и да бъдеш обсипана с любов!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БЕТИ /на патерици/! Пожелавам и безгрижно и щастливо детство!

# 86
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ШУШИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЕЙ ТОВА "АНГЕЛЧЕ" ДА ТИ СБЪДНЕ ВСИЧКИТЕ ЖЕЛАНИЯ Mr. Green

# 87
Добро утро,

Честит Рожден Ден на Бетинка и Честит Празник на Иночка на патерица. Пожелавам хубаво детство, изпълнено с много щастливи мигове, и на детето и на мамата.

Шуши, Честит Рожден ден! Да си здрава, щастлива и животът ти да е пълен с хубави вълнения и пътешествия.[/color][/glow]

Освен за рождения ден трябва да почерпиш и за именния ден на сина ти.  Grinning Както и аз за моя.
Днес според календара е Св.Мартин. Да са живи, здрави и да растат весели и палави.

newsm38 beer beer3 beer2 cook cook

# 88
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕЛИ! БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ МАРТИНОВЦИ И МАРТИНКИ! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ТЕ ПОКРАЙ НЕГО!

# 89
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШУШИ!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
ЧЕСТИТО И НА МАРТИНОВЦИТЕ!Да са здрави и много послушни!

Общи условия

Активация на акаунт