В Пазарджик за Великден изпотрошени са яйцата,а пък вапсани са цели децата(21)

• 12 350
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен. Хем ще се разпиша в новата тема , хем и ще ви почерпя , защота големия ми син днес става на 6 г. и съм много щастлива от този факт.
Сега е на градинка и там ще ядат торта с приятелите му , а довечера сме на детско парти в Бамбуча.
 Евгений обикаля в паяка и прави бели , вече не го оставям без надзор , че е станал много опасен.
 Това е от мен , чао на всички и лек ден.

# 46
  • София

Имаме ли бебе, сестричка на Тано ? Някой да има новини ?

Няма бебе...всъщност има,но е още в корема. Mr. Green
  bouquet

trapezica,
Честит ти рожденник!!!
Да е много здрав и весел!
Дано денят му е чудесен и да си изкарате страхотно в Бамбуча!

newsm59  bigdance2 newsm59

Между другото Гошко в коя градинка е? Тано имат днес рожденник в групата...та се зачудих. Малко им е смесена възрастовата група и знам,че има деца,родени през 2002 г....

# 47
Trapezica, честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав! newsm59

Gwen, а щъркел имаш ли си?Кой ще ни съобщи новината? Grinning
Леко и безпроблемно раждане! Peace

# 48
Честит празник на рожденика

Gwen - ама хайде де....явно от сега детето си показва характера присъщ за зодията   Heart Eyes

И малко извън темата:

Момичета искам да ви поканя, да се присъедините към Благотворителния Великденски базар, който ще се проведе на 18-19 април на Тортата, като откриването ще е на 18-ти от 10ч.
За първи път Движението на българските майки, организира кампания в НАЦИОНАЛЕН мащаб, за набирането на средства по проект "Защитено жилище ЗАЕДНО".
Тук може да видите, рекламния клип с участието на Васил Петров - клип , който ще се завърти по местни и национални медии.

http://youtube.com/zaednocampaign

И тук е и мястото, да благодаря на момичетата,които си мълчат, но които отделиха от времето си, за да приготвят красотите, които ще се продават на базара: Беладона, Vivi75, Ember, Winte, Bobimin   bouquet

# 49
  • София
Имам телефона на Яна!
Ще я уведомя за събитието и тя от своя страна ще уведоми вас!  Grinning

И тук е и мястото, да благодаря на момичетата,които си мълчат, но които отделиха от времето си, за да приготвят красотите, които ще се продават на базара: Беладона, Vivi75, Ember, Winte, Bobimin   bouquet

Редактирах шрифта,та да не пропусне някой това изречение!За момичетата....  bouquet

newsm10 newsm51 smile3503

# 50
trapezica да ти е жив и здрав рожденника! newsm59 newsm59  ura

Момичета,благодаря ви!

# 51
Gwen, ако Яна съм аз, благодаря ти за честта аз да съм щъркела!Ще чакам с нетърпение! Hug

Преклонение и искрено възхищение на всички момичета, които участват в базара!  smile3525
Дай боже повече събрани средства!

# 52
Гвен, Цветница - Цветелина!  Wink
 Hug Hug Hug

# 53
Ето снимки на нещата, които ще се продават на благотворителния базар - ще се радваме да го посетите   bouquet
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/19

Gwen, вече се обзалагаме дали ще родиш преди базара   Heart Eyes

# 54
  • София
Gwen, ако Яна съм аз, благодаря ти за честта аз да съм щъркела!Ще чакам с нетърпение! Hug

Аха....точно ти си!  Grinning

Gwen, вече се обзалагаме дали ще родиш преди базара   Heart Eyes

Ама моля ви се....аз се глася да дойда да си напазарувам разни красоти....пък вие преди базара. Залога поне да кажете какъв е?! Mr. Green

Гвен, Цветница - Цветелина!  Wink
 Hug Hug Hug

Или Лазаринка....  bouquet

# 55
  • Пазарджик
Gwen, тъкмо си смислех, че днес не си се отчела  Grinning . Пък и вчера като чаках за доктора, се родиха две бебета - та вече се чудих да не си ти  Mr. Green .

# 56
  • София
 Joy
Дано не съм те разочаровала,че не съм била една от тях.
Ама няма къде да мърдам,тези дни ще да е. Mr. Green

Кой гинеколог посещаваш?

# 57
  • Пазарджик
Радослав Попов  Peace

# 58
  • София
Чудесно. Hug

# 59

Общи условия

Активация на акаунт