Отговори
# 240
ХанаHug

Той я рисува вече трети ден, ама нищо, имаме време (до 25.04) ще стане. То хубавите неща бързо не стават. Peace

Май и аз се отказах от разходката. Тоз вятър ме притеснява. Confused

P.S.Айде и аз успях да си сложа снимка в албума с мамите:)

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 13:18 от Шушони

# 241
Здравейте,най-после имам малко време да попиша и аз като хората.Вече сме самички с малката,мъжо няма да го има 4 месеца,но малко по малко се свиква.
Коконка мерси за комплимента,ама и Сашко е много сладък Heart EyesЧестито ви обръщане.И ние няколко пъти сме се обръщали,но все ми се струва случайност. newsm78
Ханна честито ви столче,само да те питам височината не се регулира нали???
Шушони успех ви в конкурса.
Алекс и Вики е така от вчера,а винаги е спяла цяла нощ.Дано е временно Peace
Ние сега се върнахме от разходка,2 часа голямо бутане на количката,ама нали мама трябва да сваля килцата  Mr. Green
~Тониси~ вие на кърма ли сте???
Хайде целувки на всички бебчовци Heart Eyes

# 242
Привет!

Тук голям ветрилник, излизахме сутринта и водихме Преското да играе в клубче, че не е за навън.

Ханна, честита придобивка Simple Smile
Аз не съм фен на тия пластмасовите столове нещо, за това още докато бях бременна с Преси купихме от ТСМ този дървения, за който стана въпрос, много е стабилен, практичен и впоследствие за порастнало дете.

Отивам да ударя една глава, докато децата спят Simple Smile

# 243
  • На едно ветровито място...
Vania_84 - да,на кърма сме,изцяло,даже и вода не пие.. Grinning дано да продължи така -че напоследък имам чувството че ми е намаляла- уж се насуче от едната,а като му предложа втората така я поема все едно досега не е ял #Crazy а ти защо ме питаш? А ти съвсем самичка ли ще си с мъничката Thinking как ще се справяш.
Ханна честито ви столче! и на мен ми харесва. Аз от баткото имам- пак е на чиполино - само че е малко по-стар модел / отпреди 6 години Wink/ - върши добра работа, а и колко пюрета са изядени на него,редовно беше олято с нещо,ама лесно се почиства-цялото е покрито с миеща се материя /като мушама/.
За блузките- ако разбереш нещо,свиркай да си поръчаме Wink
Чудя се да изляза ли с децата из квартала,досега готвих и отложих излизането,ама баткото ме врънка...,а и бебо се е ококорил/ в момента го държа baby_neutral и е вперил очи в тв-то -брат му гледа некви анимации пак/- струва ми се хубаво времето newsm78,и няма силен вятър...офф
Шушони-успех на баткото в конкурса!Мен не ме оставиха на мира,докато не построих една военна база и не взривих два самолета с бомби от конструктор.. Mr. Green

# 244
Шушони, ние бяхме из квартала, много е кофти вятъра и амлкия като с събуди и иска на ръце, а аз не смея да го изкарам да не изстине, е излезе за 5мин., че ианче няма мира, поблиз малко вятъра и айде на бегом вкъщи. ThinkingУспех в конкурса!
Vania_84, как ще се оправяте толкова време сами? Hug
Столчето и аз винаго съм си го представяла дървено, даже се изненадах, карто гледах в нета, че са все пластмаса, нещо не ми допадат, дъртевенко ми с ще.... newsm78

# 245
  • до една звездичка
Ханна, направи ми впечатление, че си сложила нова снимка на Михаела на линийката си.
И понеже двете със Стела са съвсем близки по възраст, искам да те питам: стабилно ли си държи вече главичката изправена, когато е по корем?

# 246
  • Пловдив
Ewito, да, дървено е по-хубаво. Но няма в бебешките магазини. Провери в ТСМ, ето, че и Фил го е харесала това дървеното в ТСМ-а  Grinning
Vania_84, мъжа ти да не е моряк?  Simple Smile Ще се справите чудесно  Hug
Да, не се регулира на височина, но пасва идеално на нашата кухненска маса.

След малко ще хапваме и излизаме, че издивях вече  Whistling

*dega* ами горе-долу е стабилна, но бързо се изморява по корем. Но аз честичко я слагам по корем, защото леко си извива главичката наляво и за да и укрепнат бързо мускулите на вратлето. Често и махам памперса като се упражнява да стои, защото и е по-лесно така  Peace

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 15:04 от Ханна

# 247
              Имам въпрос. По време на бременността ми излязоха едни кафеви петна по челото. Не личаха много, но сега може би от слънцето започнаха много да личат. Някой има ли такъв проблем. А дали ще изчезнат някога тези петна. Има ли начин това да стане. Ужасно е грозно. Досега не ми пукаше но не си личаха. Сега като се погледна в огледалото се плаша.
              Моята Йоана вкъщи не иска нито да яде нито да спи. Като излезем на въздух и се храни и спи и може да спи много дълго време. Добре че времето позволява да излизаме , макар и не всеки ден. Но се оправя с всеки изминал ден. На лято къде ще се крием по жегите незнам.
               А някой знае ли дали Аулин пречи на кърмата. Моята лична ми изписа да пия всеки ден по 1 - 10 дни. Предупредих я че кърмя, а тя ми заяви че Аулин не отива в кърмата, което ми прозвуча много глупаво и странно.  Shocked
ЦелуФФффки на бебковците  Hug smile3522

# 248
  • до една звездичка
                     А някой знае ли дали Аулин пречи на кърмата. Моята лична ми изписа да пия всеки ден по 1 - 10 дни. Предупредих я че кърмя, а тя ми заяви че Аулин не отива в кърмата, което ми прозвуча много глупаво и странно.  Shocked
ЦелуФФффки на бебковците  Hug smile3522

Ох, не знам за кърмата, оба4е знам 4е е вреден за стомаха, а цели 10 дни.... Rolling EyesНа мен дори след опарация на крака не ми позволиха да го пия пове4е от три дни newsm78, но пък щом докторка ти го е казала newsm78Абе, по-добре питай още някой лекар, за всеки случай...

# 249
  • Пловдив
Аулинът е силно обезболяващо. Защо трябва да го пиеш цели 10 дни?
Аз знам, че не трябва да се пие по време на бременност и кърмене. Само Аулин ме е спасявал от болезнения цикъл, но сега слава богу не ме боли  Peace

# 250
Ми аз точно за кракът ми го пия. От 2 месеца ме боли кракът. Пробвах разни кремове, силна ракия, обезболяващ спирт, разни бабешки рецепти и не минава, а не мога да ходя нормално много боли когато вървя. Накрая се реших да отида на лекар (мислех че на първата разходка ми е дошло повече движението тъй като не съм се движила дълго и съм разтегнала нещо си). Мислех че ще ми направят снимка, но тази оФФФца категорично заяви че го виждала че е разтегнато сухожилие  Confused. И друг път съм разтягала но минава до 2 седмици, а сега 2 месеца още боли.
Май ще ходя при друг.

# 251
  • Пловдив
Ауу, много лошо  ooooh! И аз така си изпатих - неможех да ходя, но сега съм ОК. Не го пий този Аулин, той няма да те излекува. Иди при друг лекар, с подходящи упражнения ще се оправи  Peace

# 252
  • до една звездичка
Ми аз точно за кракът ми го пия. От 2 месеца ме боли кракът. Пробвах разни кремове, силна ракия, обезболяващ спирт, разни бабешки рецепти и не минава, а не мога да ходя нормално много боли когато вървя. Накрая се реших да отида на лекар (мислех че на първата разходка ми е дошло повече движението тъй като не съм се движила дълго и съм разтегнала нещо си). Мислех че ще ми направят снимка, но тази оФФФца категорично заяви че го виждала че е разтегнато сухожилие  Confused. И друг път съм разтягала но минава до 2 седмици, а сега 2 месеца още боли.
Май ще ходя при друг.
Къде точно те боли?

# 253
Ми там където е щръкнало едно кокалче отстрани, значи под него но в посока пръстите, не точно отдолу.

# 254
~Тониси~ питам,защото и ние сме на кърма и рядко ходим,затова.
Ewito 1-2 месеца ще съм при майка ми,а след това самичка.
Ханна да моряк е корабен механик.Благодаря за подкрепата Hug
А ето и предложение за тема
Януарчетата вече хващат с ръчички,внимание искат от всички!

Общи условия

Активация на акаунт