Отговори
# 255
  • Карлово
Вяра, аз имам такива петна още от Мартина, после като бях бременна поизбледняха, сега се върнаха с пълна сила. Правя си йонофореза със специални избелващи ампули, но сега не му е времето, наесен. Сега се мажа с едни крем, Пали се казва, препоръча ми го позната, много доволна. Друг е Ахромин, но доста трудно се намира по аптеките. И двата са доста евтини, около 5 лв.
За тениските: на моята пише Денонощен млечен бар Mr. Green, а за детските-Ханна е написала. Идеята тръгна от миналогодишната Седмица на кърменето, организира го Бу и ЛЛЛ, но тогава надписите бяха "Щастливи майки-кърмени бебета". После по идея на съфорумки имаше и зимни-тези от аватара ми. Надявам се отново за Седмицата, която е от 1 до 7 август да има.

# 256
Аз да ви се похваля, легнах да поспя след обед , а малчо беше отатък с наште и като се събуждам едни крясъци едно чудо, отивам да видя дерат ли го, а той крещи от кеф, та вече и това правим, не знам как ще ми подейства на психиката. Crazy

# 257
  • София
Вяра, и аз имам такива петна по челото още от Ева. Мисля, че се казва маска на бременността за съжаление съм чувала, че не изчезват напълно, а само избледняват. И мен ужасно ме дразнят, но си пуснах бретон  Mr. Green Слагай обилно слънцепредпазен крем, защото от слънцето се засилват (поне моите).

Ха сега пуснах един гугъл и пише, че при повечето жени изчезвали след като родят - може ти да си от късметлийките  Wink

# 258
  • Пловдив
 Mr. Green
Нашето голямо А, но с аромат на некткарче пристигна  Grinning Grinning
Та по този повод отново смених линийката си  Laughing
Детска радост - пълен памперс  Joy

# 259
  • София
И аз ги смених тези линийки 1000 пъти, ама като все изчезват. Сега пък не показват точно нито месеците, нито годините - руска им работа  ooooh!

# 260
Ханна, честито ви нектарено ако.  Hug

и моята линийка се скри та се рових докато се пооправя.

Аз имам петна по деколтето и се чудя какво да ги правя.  newsm78

Иначе не кърмя, от има месец вече. Малкото не ме иска, а за цедене са само капки.  Rolling Eyes Но вече от няколко дни имам капки кърма по тениската. Слагам дребната да суче и тя вика все едно я дера, извива се и не иска. Само челна стойка не съм правила още и то не защото не съм се сетила, ама ми е тежко дупето Naughty Сега ще е върхът на прага на захранването да се почнем да се кърмим наново  Thinking  #Crazy Но въпреки крясъците аз все си я пробвам, може да й проблесне по някое време. Така де! Да не се губи материала.  Crossing ArmsТати не се дърпа толкова  Blush

Днес Яни за сефте си игра сама цял ден с играчките и дрънка като луда. Върха беше като реши да види едно жълто пате което се намира зад главата й на шезлонга. Така се извъртя, че малко й остана да се обърне от гръб по корем, но шезлонгът не й е удобен за тази мисия. Blush Вече започнах да я връзвам, когато е без надзор.  Naughty

А да! Днес имахме на гости и бебе Радостинка с мама и тати. Почерпихме се добре, после се премерихме колко сме на кила и от утре отново сме на диета и луди обиколки на махалата. Преди ядене не се мерим!!!  Naughty Joy

# 261
Я да видим сега какво става
Нещо се разсърдих на мъжа ми миналата седмица и не му говоря много-много, и онзи ден хоп - появи се вкъщи един нов лаптоп Оказа се, че е за мен, сега пиша от него хехе Ама още се надувам и не говоря де

# 262
Я да видим сега какво става
Нещо се разсърдих на мъжа ми миналата седмица и не му говоря много-много, и онзи ден хоп - появи се вкъщи един нов лаптоп Оказа се, че е за мен, сега пиша от него хехе Ама още се надувам и не говоря де

Много ме развесели поста ти.Само така.На мен сега мъж ми толкова ми липсва сега като го няма,че не бих му се сърдила(докато не се върне де Mr. Green)

# 263
А моят мъж по едно време всеки понеделник ми носеше по един букет с цветя без повод Laughing но мо казах да престане защото мразя цветята, искам да кажа че не обичам откъснати цветя в къщи имам доста за които си се грижа Simple Smile любимка ми е една голяма палма-Драцена, казват че е хубаво всеки в дома си да я има, носела положителна енергия Simple Smile
Ваня, и аз от както дойдох да живея в Париж вечно съм сама , още от първите месеци на бременноста.Моят работи на две работи и се прибира само да спи, е и тренира(нали му е страст) Имаме да изплащаме още един апартамент и сме решили да се прибираме в БГ за по дълго време а тук трите ще ги пуснем под наем и ще живеем от тях в България.Засега това ни е плана пък ще видим Simple Smile
Откакто спрях АМ на Даная и започна ака на 3-4 дни.Надявам се че е нормално и че кърмата и се усвоява изцяло.

# 264
Maлииииии
дали да не се тръшна и аз и да си поискам нова кухня  newsm12

tantrum smile3516 #Onfire moresmile ама той ми е добричък та все въздух му оставям kiss

# 265
  • София
Хихи-и-и-и и аз току що казах на мъжа ми: "Мъжо, жените се сърдят и се уреждат коя с нова кола, коя с нов лаптоп. Сърдита съм ти и аз  Crossing Arms "

Тедсан, мъжът ми в момента се разхожда с една тениска, на която отпред пише "малииииии", а отзад "резерват северозапад".  Ако искаш можем да конкурираме кърмачките и техните тениски  Wink

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 22:39 от M_I_A

# 266
Аз миналата седмица получих лаптоп, без да съм се цупила Grinning

Забравих да ви кажа, че си получих първите неща за децата от Ларедут, доволна съм Simple Smile

Ето ТСМ-ското столче

# 267
  • София
Хихи-и-и-и и аз току що казах на мъжа ми: "Мъжо, жените се сърдят и се уреждат коя с нова кола, коя с нов лаптоп. Сърдита съм ти и аз  Crossing Arms "

Тедсан, мъжът ми в момента се разхожда с една тениска, на която отпред пише "малииииии", а отзад "резерват северозапад".  Ако искаш можем да конкурираме кърмачките и техните тениски  Wink
само така
И аз утре ще се сърдя,че сега отивам да лягам Simple Smile

# 268
  • Карлово
Фил, добре дошла в отбора! Желая ти да не се зарибиш много Mr. Green
За столчетата-ние имаме от Мартина на Бертони, от онези дървените, дето стават после на масичка. Но ще изчака още няколко годинки докато го разделим, засега ще го изпозвам за Ангел.

# 269
Здрвейте отново момичета. Аз не съм писала сигурно има едно три седмици, но при мен нещата се развиха скорострелно и съвсем не в добра посока.
СЛед една много тежка криза, ми се наложи да вляза спешно за операция за премахване на жлъчния мехур, минах цяла седмица на антибиотици, докато ме оперират, само хляб и вода, абе изобщо кошмар... Трябваше да спря да кърмя, но слава богу за моя огромна радост, след 8 дневно прекъсване Индия захапа отново.
Операцията ми беше в петък сутринта, а в в четвъртък вечерта сестрата на мъжът ми се обади, че баща им е починал и това съвсем ни довърши.
Наложи ми се, оперирана на 8мият ден да летя за Англия за да организираме погребението на баща му и ето ме сега се връщам отново.
Както и да е ,само минавам да се отчета, че съм се завърнала, няма и да мога да ви изчета,вие сте изписали поне 6 нови теми докато ме е нямало.

Общи условия

Активация на акаунт