Отговори
# 30
ОК. аз си нямам компания за излизане, около мен всички са с големи дечица и си имат други ангажименти.

# 31
  • София
А вече надигате ли ги дечицата на по-изправено ниво на облегалката?
Аз се чудя кога е времето да сменя коша за новородено със седналия вариант на количката (така му казвам,иначе има легнало положение на 30 градуса)

За болничните на мен ми ги изплатиха,много съм доволна имам пари за харченеее Simple Smile Че на майчинството после....Sad

# 32
Ние днес ходихме на лекар...и ни дадоха направление вече за гастро...може би сме имали проблем с алергия към кравето мляко и трябвало да пием хипоалергично...но все пак утре ще видим къде ни е проблема...понеже започваме да папкаме...дръпнем веднъж дваж....и започваме едно свиване на крачетата..и едно пръцкане ама яко...и пищи.,...не било нормално вече да имала такива газове...знам ли? newsm78

# 33
Ми тя и Дарена е с такива газове, а скоро 4 месеца ще направи Tired
Зарязах Ентереокинд-а, сега давам Еспумизан и Мезим форте и бубата е спокойна, каквата си беше преди.

Ели, дамо нямате АКБКМ Praynig

# 34
  • Варна
Слънчи, аз ще почакам поне до 4 месеца с надигането. Първо още е хладно, тук при нас винаги духа, и зимния кош пази добре. Гледах снимки на Мони, почнала съм през 5я месец да я надигам в количката. А сега Маги винаги навън спи, даже и будна кротува и не мрънка да зяпа. При нас разходките обикновено са 2 по два часа, аз съм писала и преди, прибирам се за кърменето, а и да постои малко будна. Случва се да спи още половин час в коридора като се приберем  Grinning
Тя все още спи между всяко ядене, обикновено по 40 минути, а навън по 2 часа, това прави 4 спанета през деня. Мони май на тази възраст спеше вече по 3 пъти, пропускаше между 6 и 9 вечерта. Малко още да вземе да се кокори, и сигурно ще почне да пропуска.

# 35
Маца, Тц, не ще да дриска, няма и да давам повече сок, щом не действа

# 36
Здравейте!
Запис и от мен в новата тема
При нас днес времето беше супер, вятър нямаше, слънце от време на време, само малко е душно, но това не беше проблем.
За цикала: и аз още нямам на 20 април ще му правя помен една година. Другия месец ще ходя при доктора на преглед, надявам се всичко да си е на ред.
Валя, аз го изаквам с мушкато, действа без отказно. Пробвах с ябълка, но се запече още по-вече. Днес имаме напредък сам си свърши голямата работа. Направо трябва да почерпя.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 21:16 от mila_gm

# 37
  • София
~Фил~ по каква схема даваш Мезим форте? Нали от този за възрастни който е, няма детски вариант?

# 38
Мия, да, за възрастни.
Давам една четвърт от хапчето, 2 пъти на ден, стрито в лъжичка, гарнирано с 10 капки Еспумизан.
Преди 2 години Пресил по същият начин го оправих като му започнаха серизните кризи.
Вече 2 дена давам и Ената видимо е успокоена и си спи без проблем.

# 39
  • Бургас
Да се разпиша и аз в новата темичка. Grinning
В последно време много не ме свърта пред компа да пиша,ама ви чета редовно.

Днес бяхме навън времето си беше супер.Няма да ви разказвам какво приключение ми е излизането с двамата дребосъци.Малко по малко започнах да свиквам. Crazy

За цикъла аз като некърмеща вече се отчетох два пъти.  Wink
За сега разходки до два часа.С двамата толкова.После ще почнем да излизаме по два пъти на ден,но за сега се скътавам. Blush

Хубава вечер на всички. Hug

# 40
  • до една звездичка
Мале, мами, като чета за циклите ви, пак си казвам: ама и аз с моя късмет!
На мен не само че ми дойде, но и продължи 25 дни!
Веднага след като спряха лохиите, започна кървене и моята гинеколожка каза, че е цикъла.

# 41
Да, и аз с цикъла съм супер редовна - на 28 дни Купих си спирала да си слагам, ама нещо ме е страх и затова като се върна от бг, и без това ще съм там без мъжа ми, няма да ми трябва контрацепция за тези 3 м, после ще стисна зъби
Някой друг на вълна спирала?

# 42
  Записче:) И  кърмеща ,и не-цикъла си е редовен Crossing ArmsКакто си ми беше преди година-така си и продължи,т.е. последния беше на 3.04.2007 и после си ми идваше на 3-ти.От НОИ чак вчера имам изплатени парички...
 Писна ми с това време-не стига че и днес пихме АБ,ами и с това топло-студено:слънце-дъжд,вятър-напичане #2gunfireаз се разболях,не знам как да се облека,какво остава за беба...
 Имаме голям проблем-сега покрай АБ тотално намали храната,а и другото е,че ни бяха изписали лечебна хумана(банановата не я яде и едва открих морковената на Милупа)и я ядеше с лъжица и  сега на иска шише ooooh!яде по 60мл с 4 л. хумана,а от шише по 30мл #Crazyна 3мес!!!!!Общо за деня има нема 300мл.....Та исках да кажа,че хумата помага при разтройство и редко акане-сега има чудесен оранжев цвят и мирише на пуканки newsm78
 Лека нощ!!!

# 43
Някой друг на вълна спирала?
Аз Grinning
Моят гинеколог ми препоръча една хубава и каза да отида да ми я сложи.
Ама аз пропуснах да го питам, като нямам цикъл, проблем ли ще е? Rolling Eyes

# 44
Ами Фил, общо взето като нямаш цикъл нямаш притеснения  Laughing Моята настояваше да ми я сложи сега, за да не и цъфна пак бременна  Laughing
Каза ми, че се слага по време на цикъл - препоръчително, като една седмица преди да се постави се прави кръвен тест за бременност Моята спирала е Мирена

Общи условия

Активация на акаунт