Отговори
# 270
  • Карлово
Салис, надявам се вече лошите неща да са останали зад гърба ви. Само прекрасни мигове оттук нататък! Hug

# 271
Да взема и аз да похваля моя, в най-скоро време ще си имам мечтаната от мен червена кухня GrinningСлед като последния път се отказах от нея, за да може той да си плати колежа, сега е вече мой ред. Нямам търпение... Crazy
Аз от 2 дни нося колан, ще видим колко ще се прибера, че нещо ми остана едно шкембенце, което не мърда доста време и взех, че се притесних.
Sallys - само напред и нагоре!  bouquet
Мари, радвам се, че пак сте на кърма. Сигурно ще ви е много хубаво като се приберете и си живеете и се радвате на малката снахичка, без да ходите на работа и без нерви.
Аз съм си добре, моя ходи на смени и през два дена си е вкъщи, е нощните са му гадни, но то пък майак ми идва , а вече и аз ще ходя там с малкия.

# 272
Вале - ти си направо опасна Laughing
Вашите мъже ги няма, а моят си е вкъщи, но... учи за изпити и ние само ходим на пръсти, скрива се в едната стая и все едно го няма, т.е. тялом само  присъства.
Sallys- наистина много неприятни преживявания, дано вече да ви тръгне на хубаво.
За дървените столчета- с каката имахме, но много бързо го подарихме. Не ми беше никак удобно, постоянно се спъвах в него, аз съм си спъната по природа малко Grinning Някои от тях заемат доста място, естествено зависи от модела. Хранехме я в проходилката, после взехме най-обикновен пластмасов стол за малки деца(за към 5-6 лв ). Сега си мисля да взема от тези столчета, които се слагат върху нормален стол.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 02:02 от kokonka

# 273
О, Салис, много бели са ти се струпали на главата, желая ти бързо възстановяване

Момичета,  аз много си го обичам моя мъж но отвреме навреме ме хващат лудите, много рядко се караме, но пък заинатим ли се и двамата, край няма Последния път като бяхме сърдити е преди повече от две години, да не ви казвам и причината, че е толкова маловажна, че дори не мога да я кажа точно какво стана Ама ей го на, кърмачески хормони какво да се прави

# 274
Ами то така става обикновено за някоя глупост. Ние последно се скарахме ама много жестоко точно преди една година. За какво?  hahaha За на Софето кошарата дето е в България и дето за нищо не става. Ама си беше голямо скарване, сега ми е смешно ама тогава ...

# 275
Добро утро!
От няколко дни вече Тони се отказа от яденето в 3 ч. и се храни направо към 6,30-7,00 ч. Дано не е временно. За сметка на това аз към 3,00 ч. се будя  Joy , но и това ще отмине сигурно.
Иначе не е увеличил грамажа на АМ: 100-120 мл. Преди имаше коремче, но от няклко дни изчезна. Но аз не се притеснявам - щом той е спокоен, значи храната му стига. Освен това съм привърженик на теорията, че топчесто бебе не значи здраво бебе (лелеееее, ако ме чуе някоя баба, жива ще ме одере  Joy ).
Честито на Валя за лаптопа и на Евито за бъдещата червена кухня. И аз мислех да подхващаме ремонт, но сега свекърът и свекървата правят и като гледам какъв "Бейрут" е у тях, май ще се откажа. И без това едва смогвам с чистенето сега, а пък с майстори  и бебе ще предам фронта.
Фил, кой номер дрешки поръча от Ла Редут? Аз мисля да му взема за лятото няколко интересни блузки, но се притеснявам дали ще улуча номера. 74 дали ще е ОК?
Салис, дано всичко лошо да е зад гърба ви!

Приятен ден на всички (макар че прогнозата за времето е облаци и дъжд - в София)!

# 276
Добро утро.  bouquet
Фил и аз като Микки да кажа,добре дошла и по-малко да се зарибиш  Mr. Green
Аз да се оплача днес ни е 6 ден.Давах Дуфалак,резултат никакъв SadКакво ще правим незнам  newsm78

# 277
Добро утро!

Тук времето е ужасно, вали и е едно мрачноооо. Sad

Валя, всички сме така.  Hug То без караници не можем, ама ние с моят мъж повече от два часа сърдити не можем да траем. То аз съм по темерут, ама той все ми отстъпва. Mr. Green

Салис, много лоши преживявания са ти се натрупали. Но дано вече всичко е зад гърба ти.  Hug

Еви, и аз нося колан, ама нещо резултат не виждам, от което се депресирм. Confused Знам че трябва да съм по-упорита с коремните преси, ама пусти мързел. Embarassed

# 278
  • Пловдив
Добро утро!

Не само са ни готини бебоците, готини сме и ние, че и мъжете ни такива  Grinning
Салис - много ти се насъбра на тебе  Sad Айде, всичко да се оправя и лошото да е зад гърба ти вече  Praynig
Мари, браво, упорита си с това кърмене  Hug И аз имам драцена, но .. кой да се сеща да я полива  Embarassed и нещо не и върви.
Аз все още не съм се заровила в ЛаРедута, но предполагам каква зарибявка е  Crazy

Чести Имен Ден на всички бебоци в отбора, носещи името Мартин и на Мартина на Микки   
bouquet

# 279
Ваня 84 - и Калина е със същия проблем, вечно запечена. Дадох и 4-5 кафени лъжички пюре от сини сливи преди сутрешното хранене с малко водичка, след обяда пак 4-5 лъжички и се оака чак до врата Grinning

# 280
  • Варна
Здравейте момичета! Hug
Отдавна не съм писала, ама редовно ви чета! Laughing
Честито на всички които имат нови придобивки   bouquet!
Салис, дано всичко лошо да е зад гърба ви  Praynig  Hug!

assydi аз пък реших че догодина, живот и здраве ще е още по-трудно с едно щъкащо навсякъде мъниче и сега сме се захванали с ремонти! Съчетавам ги и с пролетно почистване, а гледам и навън да излизаме и вечер съм  smile3507!

Ваня и моят мъж пътува- 6 месеца е тук , 6 месеца го няма Sad! Сега съм много щастлива че се случи да е тук за раждането и първите месеци на Виктор! Защото когато родих дъщеря ми го нямаше и се върна чак тя като беше на 3 месеца  Sad! Тогава не ми е било чак толкова трудно, колкото ми беше мъчно че той пропуска толкова много неща, които за мен бяха невероятно преживяване- самото раждане, първата усмивка, първото гукане .... Но поне като е тук си е изцяло на наше разположение.... и се опитва да навакса с вниманието към мен и децата Laughing.

И да не забравя - все се каня да ви питам- някой знае ли откъде мога да си намеря карти за играта на Pampers или ако някоя от вас има а не смята да я ползва може ли да ми я даде Embarassed?!

Хайде весел и усмихнат ден от мен!!!

# 281
  • Варна
Здравейте и от мен! Честито на именниците!   bouquet

Снощи поне поспах, та днес съм свежа и готова за домакински подвизи  Laughing
Асиди, блузки вземи 74, нищо че ги дават за една година, по опита ми от Мони блузките трябва да са по-голям номер. Аз засега съм се спряла с поръчките, че ми предстои ходене на зъболекар, утре ще е първия път и после не се знае още колко, съответно и колко пари ще ми струва.
Шушони, и ние така, даже и час не можем да изкараме сърдити  Grinning
Салис, дано вече нищо подобно не ти се случва  Praynig Hug
Тара, ако тук никой няма, виж има темичка в "На пазар", там може да помолиш някой да ти изпрати.

И да ви споделя нещо - от днес съм се зарекла да спра всичко сладко, тестяно, с изключение на 2 филийки за закуска, за една седмица първоначално, да видя дали ще има резултат. Вчера като за последно се почерпих със сладолед, бисквити и други подобни  Joy

# 282
  • На едно ветровито място...
Добро утро и от мен ,момичета!!!
Салис ,дано всичко лошо да е преминало Praynig,от сега все хубави неща да ви се случват!
Честито и на всички с нови и желани неща,аз вчера се обясних на мъжо за колите tantrum-и той взе да разглежда по сайтовете какво да ми купел.Така че може до края на годината и аз да се сдобия с нещо на четири гуми smile3521..особено ако септември баткото почне училище,определено ще ми е нужна,да го разнасям до там ,че и с бебото отзад Laughing
Може ли някой да ми разясни как става поръчването по ла редута, щото френския ми звучи доста извънземно и воъбще не мога да се ориентирам.. #Crazy newsm78-а си харесах дрешки Cry....плииийз Praynig
Да попитам и мамите на които бебенцата бяха "стачкуващи"-т.е. ядяха изведнъж по-малко от преди-този период колко продължи,и оправиха ли се вече?!Щото и Ники взе да ми върти едни номера,за 4-5 минути суче и после плюе гърдата и почва да ми се хили и да гука?!Просто не иска повече,мъча го,ама насила не става..Чудя се и така дали няма да ми намалее кърмата?!Да се изцеждам ли ooooh!

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 09:42 от ~Тониси~

# 283
  • Пловдив
О, аз пък токущо излапах един кроасан с чаша прясно мляко  Blush
Идея си нямам кога ще върна килограми. По-скоро трябва мускулите да се стегнат, защото уж ми стават дрехите, но не ми стоят както преди  Cry

~Тониси~, долу вдясно на сайта може да го смениш на английски  Peace

# 284
  • Карлово
Чести Имен Ден и на Мартина на Микки   [/color]bouquet
ooooh! Съвсем съм забравила, а и гости съм поканила за довечера. Ето ви една виртуална почерпка
за бебоците

за мамите

Тониси, в На пазар има цяла тема, четеш и всичо ти става ясно. Ако не-потърси ме на скайпа, ще ти обясня как да си изпразниш картата

Общи условия

Активация на акаунт