Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
-
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
-
Какви са различните мнения относно грижата за бебето след раждането?
-
Какви са мненията относно подготовката за болницата и необходимите покупки?
Да стане това, което иска,
, но и да не забравя да върши детски маймунджелъци!
до сега съм си проверявала работната поща, срамота...

Казах му в прав ред че не съм съгласна и няма да стане, и край. Е, извадих и някакви евтини обяснения като "ама няма да могат да му произнасят името тук," "ама баща ти ще го вижда за 1 седмица в годината, остави брат ти като му се роди син да го кръсти на него," -- дано му е станало ясно че съм твърда по въпроса. И май компромиса ще е... второ име, на свекъра, а презиме (т.е. бащино) няма да слагаме. Поне тук няма да е проблем, само не знам това дали няма да е проблем при вадене на Българско ЕГН, паспорт, такива неща - то че ще е американче ще е, но аз държа да си вземе и Българското гражданство... 
и като се заоблизва - много е миличко! Ама майка му и баща му са се побъркали милите, откакто се е родил не са спали повече от 3-4 часа наведнъж... това ни чака и нас скоро! 

. Утре съм на лекар и нямам търпение да разбера как се развиваме. Ще гледам скоро пак да мога да се включа. Приятна вечер и спокоен сън на всички!
Ами то горкото е получило сладкишов шок, ама лошото е че на теб ти е било после зле! Май вече трябва ние да се съобразяваме с мъниците, че иначе ни бойкотират!