БЕБЕТА ЮНИ 29

• 12 543
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Разград
Валентина, честита ти рожденичка!   bigdance2 Да стане това, което иска, newsm18, но и да не забравя да върши детски маймунджелъци!  costumed034

# 226
Валентина, да ти е жива и здрава малката красавица!!!

Колкото до дрешката за изписване, аз си сглобих това тук и тук. Днес си ги накупих, много съм доволна!!!

# 227
Здрасти тумбита! Днес си взех почивен ден, уж да си почина, а ми е скучнооооо....  smile3506 до сега съм си проверявала работната поща, срамота...

Гледам за слигове и кенгурата говорите - да вметна че има кенгура които имат специална "поддръжка" за главичката (на Бейби Бьорн са такива). Точно миналия петък дойде в офиса ни някаква приятелка на една колежка, беше с 1-месечно бебе, в кенгуру - спинкаше човека, главичката си беше добре "уплътнена." После ходихме на обяд и майчето си обядваше с бебе в кенгуро, само дето сложи една малка салфетчица горе на главата, да не му падне някоя троха  Joy Joy много смешно. Но както и да е - аз май ще взема и двете и което не ми хареса - връщам в магазина.

Валентина, честита рожденичка, да ти е жива и здрава и все такава хубавица!! newsm59

А да ви се оплача за имената, вчера поспорихме леко с мъжа - той най-после си призна защо все се дърпа като му подмятам че искам да кръстим детето на него... искал на баща си да го кръсти.  smile3516 Казах му в прав ред че не съм съгласна и няма да стане, и край. Е, извадих и някакви евтини обяснения като "ама няма да могат да му произнасят името тук," "ама баща ти ще го вижда за 1 седмица в годината, остави брат ти като му се роди син да го кръсти на него," -- дано му е станало ясно че съм твърда по въпроса. И май компромиса ще е... второ име, на свекъра, а презиме (т.е. бащино) няма да слагаме. Поне тук няма да е проблем, само не знам това дали няма да е проблем при вадене на Българско ЕГН, паспорт, такива неща - то че ще е американче ще е, но аз държа да си вземе и Българското гражданство...

И друго - снощи малко попрекалих със сладките неща - цял ден карам на гофретки, тортички и сладолед... и кекс... и сметана на гофретите... та нашия ритльо в един момент просто полудя, май му направих захарен шок, милия  Joy И тази сутрин малко преди 6 се будя от болка и разтягане високо горе на корема (до ребрата), станах да ходя до ВЦ-то и напипвам в дясно - нещо твърдо и обло, точно като главичка си беше - потърках я малко, и се почна ритане ниско долу. Явно от шаване нашия се е обърнал. Дано се обърне пак... все пак има доста време до раждане. Но обещавам, повече такива шугър фестивали няма да правя  Naughty

Ех, пак се изписах... и май нищо съществено не казах - извинете  Embarassed
След малко отивам да се разхождам с една приятелка и 7-седмичния и бебок - сладура, милия, явно сега е в криза на растежа и яде ли яде, все гладен. Нахранят го, дремне 5-10 минутки и като се окори ей така  #Puppy dog и като се заоблизва - много е миличко! Ама майка му и баща му са се побъркали милите, откакто се е родил не са спали повече от 3-4 часа наведнъж... това ни чака и нас скоро!  smile3521

Хайде, стига от мен - приятна вечер на всички!

# 228
  • София
После ходихме на обяд и майчето си обядваше с бебе в кенгуро, само дето сложи една малка салфетчица горе на главата, да не му падне някоя троха  Joy Joy много смешно.

Е нееееее  Joy Joy Joy

# 229
Инчока, много са ти сладки дрешките! Браво Wink
А това за трохите и бебчето просто ме убииииииии hahaha Joy rotfImao

# 230
Здравейте момичета!
Да ви се оплача, на мен в петък ми се повреди лаптопа и в момента е на ремонт, та ползвам сега този на мъжо. Ще гледам вечер поне да мога да изчитам 1/10 от, това, което сте изпонаписали  Wink

Честит рожден ден на принцесата на Валентина, макар и мааалко на патерици!!! Да ти е жива и здрава и много да те радва!!! Аз тайничко съм си поръчала моята щерка живот и здраве да е като нея сладурана.  Embarassed

Гледам, че сте обсъждали много неща и ще се опитам да споделя това, за което се сещам:

Козметика ползвах на Бюбхен, като първите 20 дни не ви трябва сапун или шампоан, а само олио и кремче за дупето. Четки и гребени не съм използвала, въпреки че имах. 2 комплекта чаршафчета, 5 бр. долни камизолки и толкова гащички и вече горни дрешки, като най-удобни ми бяха тези, които се разкопчават отгоре до долу отпред. Пелени памучни ползвах много, защото всеки път при смяна на памперса го слагах на нова, чиста пелена, при къпане го завивах първо в такава и после хавлия, слагах си я на рамото при оригване и т.н.. Имах около 10 такива. Пъпчето ни падна в болницата, така че само спирт ползвах за почистване.

Кенгурото го ползвах от 3-тия месец  и в един момент постоянно, защото моя синковец не искаше да стои в количка. Беше ми удобно за ходене до магазина или на кратки разстояния.  Сега мисля да си ушия слинг - и без това стоя по цял ден в къщи и се чудя каква работа да си намеря.

Хайде, аз ще приключвам, че мъжо се нерви, че вместо да му обръщам внимание зяпам компа  Sad. Утре съм на лекар и нямам търпение да разбера как се развиваме. Ще гледам скоро пак да мога да се включа. Приятна вечер и спокоен сън на всички!

# 231
  • Разград
Инчока, дрешките са невероятни!
Трънче, бива ли така да тормозиш бебо?  mamma Ами то горкото е получило сладкишов шок, ама лошото е че на теб ти е било после зле! Май вече трябва ние да се съобразяваме с мъниците, че иначе ни бойкотират!  #Cussing out
Аз да ви кажа пък честно добре че сте вие че да захапя за тези слингове. Аз вече си имам едно измислено кенгуро, но май няма да ми е никак удобно и май ще си взема и един слинг пък ще видим.
Хайде лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 232
katentze имам една позната която има сравнително малки гърди а когато и се роди детенце имаше кърма като за още поне 1 дете, докато Силвето (така се казва детенцето й) суче от едната и гърда от другата течеше кърма все едно си пуснал чешмата да тече.
Благодаря за съветите за кенгуруто аз реших когато бебо стене на 3-4 месеца да си вземем пък колко ще го ползваме не знам

Валентина честита ти рожденничка да ти е жива и здрава и много,много да ви радва newsm51 nbirthday smile3510

# 233
Цитат
И друго - снощи малко попрекалих със сладките неща... та нашия ритльо в един момент просто полудя... И тази сутрин малко преди 6 се будя от болка и разтягане високо горе на корема станах да ходя до ВЦ-то и напипвам в дясно - нещо твърдо и обло, точно като главичка си беше - потърках я малко, и се почна ритане ниско долу. Явно от шаване нашия се е обърнал
аз снощи ходих с мъжа ми в заведението в което работя(уж да пием сокче) и аз като взех вместо сок и си поръчах една студена бира и стана едно такова леко но явно бях напила и малкия защото днес почти не се е обаждал и успях да спя спокойно но към 4:00h-4:15h е изтрезнял иси навакса за проспаното време а и на мен си ми от масти за бирата Embarassed

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ МАМИ ПРИЯТНИ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА

# 234
Валентина, да ти е жива и здрава сладураната и от юни да е най-добрата кака на малкото съкровище!  nbirthday

До сега съм се ровила да изучавам различните слингове, че много ме заинтригувахте. Май и аз ще си направя от този с халките. Тази смимка много ми хареса http://www.thebabywearer.com/articles/HowToO/PouchAndSling.jpg
Хубава вечер на всички!

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 23:19 от rallii

# 235
добро утро Simple Smile

аз ли съм най раннобудната днес ? Simple Smile
rallii   това май е за мен Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 236
И май компромиса ще е... второ име, на свекъра, а презиме (т.е. бащино) няма да слагаме. Поне тук няма да е проблем, само не знам това дали няма да е проблем при вадене на Българско ЕГН, паспорт, такива неща - то че ще е американче ще е, но аз държа да си вземе и Българското гражданство...
Оххх аз точно днес питах една приятелка как седи въпроса с имената тук. Тя каза най- добре име и фамилия, без бащино, защото много се обърквали. Мъжът ми няма нищо против. Но забравих да изясним казуса българско гражданство, защото и аз искам да си го вземе.

# 237
  • Miami
Добро утрооо  Simple Smile
Закусвам пред компа и викам "Я, да драсна два реда  Mr. Green "  Тук времето е отвратително, вали и духа вятър, ужас  #Cussing out Пак цял ден ще вися пред РС-то  Simple Smile
 С тези слингове все едно жените са от някоя африканска държава  Mr. Green Може да са удобни, ама мен нещо не ме кефят Peace

# 238
Добро утро и от мен Hug
Тази снимчица със слинговете е наистина като за кака Мая Grinning
Ох, и аз как съм гладна Rolling Eyes, чакам мама да ми донесе закуска Mr. Green Коремчето ми къркори и бебчо сигурно се чувства доста странно ...
А за Пършинг, значи тя вече се е пооправила .Браво на нея Wink
Аз от днес съм вече само на магнерот и спирам Гинепрала и честно казано изпитвам малко страх...Дано всичко е наред.

# 239
Добро утро!   bouquet
Честита рожденичка и от мен на Валентина   bouquet Аз ще се хваля утре Wink
Щеше да се хвалиш, ама още си мълчиш  Mr. Green
InaD, да ти е жива и здрава Кристи и много да те радва!   bouquet nbirthday  Gift

kaka Maya, нали питаше за слингове за 2 бр....  Simple Smile ето и още една мама с 2 бр. http://images13.snimka.bg/002076181.jpg

Хубав ден на всички, аз днес ще се правя на домакиня...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт