БЕБЕТА ЮНИ 29

• 12 525
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро, мамчета  Hug

InaD, честита ти рожденичка! Да ти расте жива, здрава, красива и палава  bdbaloni

Аз днес дойдох малко по-рано в офиса, че трябва да направя един спешен превод и използвам докато съм самичка. Иначе да ви се похваля, от вчера започна работа моята приятелка, която ще ме замества и след като й обясних за час-два каква е работата, си клюкахме цял ден  Joy А като си помисля, че ще бъдем две седмици заедно, направо не ми се мисли как ще побъркаме другите колеги  hahaha Кеф голям  Mr. Green

Снощи, след като предишната вечер направо щях да се разрева от болки в гърба, реших да пробвам с възглавница между краката и имам чувството, че това направо ми спаси живота  Joy Толкова удобно се спи. Честно казано, не мога да си представя с какво толкова помага, ама важното е, че днес съм се наспала и свежа  Mr. Green

Приятен ден на всички големи коремчета   bouquet

# 241
Здравейте !

Честита рожденничка на Валентина  и ИнаД bouquet Да ти е жива и здрава...

Не знам как е Пършинг, надявам се да е ОК, последния път ми писа, че ако има нещо тя ще пише и от тогава не съм я чувала ... Предполагам ,че още лежи в МД , за да спи спокойно пъзльото - МЪЖ на Пършинг... /предпочитал да си стоят в болницата/ и чакат да влезем в Телец, от там напред вече няма страшно да се роди бебката ... Незнам как издържа толкова дълго там, истински герой е тя ... Остава й още малко... Дано всичко да е наред...

Аз пък забелязвам няколко от юнки, които не пишат вече тук, а се разписват по останалите теми ...  newsm78  Може да не пишат, просто щото нямат какво да кажат /надявам се/ , и дано със всички да са ОК нещата поне до май...  bouquet

# 242
  • Miami
InaD честит рожден ден на твоето детенце  nbirthday  

# 243
  • София
Добро утро и от мен   bouquet

И благодаря за поздравите  Heart Eyes. Аз докато успея да стигна до компютъра и вие сте ме изпреварили  Crazy

Ето да се почерпите за моята голяма кака

# 244
  • София
И аз да пусна един линк със слингове Simple Smile

http://www.babysling-lana.hit.bg/

# 245
  • по света
Здравейте и от мен,
нямах муза за писане,но сега се включвам Laughing
Честити празници на тези които съм пропуснала!Честито на тези който са узнали пола на бебчетата!
За козметиката,от самото начало съм ползвала Мустела за главата имат една пяна,а за тялото преварен зехтин но това е само първия месец.После взех пълната гама на Мустелата и до сега се къпем и мажем с нея.
За кенгуруто имам на Чико с твърд гръб за новородено ползвала съм го от първите дни.
Относно бюста стара истина е че големият бюст е радост за мъжа,но малкия е този който върши истинска работа по предназначение.

# 246
Добро утро и от мен!

Ина Д, честита рожденничка! Да ти е жива и здрава! Само радост и усмивки да ти носи!   bouquet Весело изкарване на празника! baloni

# 247
Такаааа.... Честит рожден ден на малките дечица!!! Да порастнат големи, здрави и щастливи!

Аз сега искам да се оплача, понеже няма къде иначе...

Моето момче трябваше да се върне от кораба след две седмици, и после да поседи тук до края на юли...
Обаче, няма да стане така, и сега ще работи още един месец, и няма да го има и целия май...
Чак към края на май ще се върне.

Аз се бях нагласила вече да си идва на 1-ви, а изведнъж ще си седя самичка още един цял месец...  Cry много тъпо.  Сега няма кой да целува бебето, понеже аз не си стигам корема... и трябва да ходя сама да се оправям с онези майстори, че и свекитата ще са ми там на главата.... уффффф. И после като стане готово, сестра му ще заключи "ми то е много лесно, като си имаш мъж, я да видим ако беше сама" ... и аз ще направя грозна сцена, и всичко ще се нареди  Mr. Green
Уф, каква апокалиптична картинка създаде болния ми мозък...

Отивам да хапна Simple Smile

# 248
InaD     bdbaloni на малката ти кукла, да ти е жива и здрава  baloni smile3510

а да питам варненските мами  някоя ще ходи ли утре в мол-а на меренето на коремите ?

# 249
InaD     bdbaloni на малката ти кукла, да ти е жива и здрава  baloni smile3510

а да питам варненските мами  някоя ще ходи ли утре в мол-а на меренето на коремите ?

извинете ме но незнам защо се е появило 2 пъти?!

# 250
Еййй, Офиоли, кофти работа, ама пък представям си каква любов е, като се върне мъжо... А, така, успокоявай се със сестричката му, то наистина някои сестри са по-зле и от свекърви  Whistling

Айде да те водя на някоя тортичка следобед да се разсееш  Party  Само да разбера дали ще трябва да ходя до офиса, че още не знам...

# 251
Добро утро, тулумбички!

Едно кафенце  Mr. Green:

InaD, честит да е рожденният ден на дъщеричката ти   bouquet

Честита рожденничка и на Валентина   bouquet

# 252
Честит рожден ден на детенцето на  Ина Д  bouquet да и е живо и здраво
 Аз се позагубих, но имах много ангажименти миналата седмица, моята половинка имаше рожден ден, направи 30 години и му оргаизирахме голямо парти с мооого гости   bigdance2 радвам се че имаше с какво да се поразсея от страховете ми за предстоящото раждане Crazy
Миналата седмица бяхме в Токуда и вече имам уговорка с екипа, който ще води раждането, май се решихме и да вземем стволови клетки  Peace Започнахме и с някой покупки за бебето, че то май времето взе да напредва и на мен все ми се струва, че бебка ще ни изненада и няма да сме готови Heart Eyes
tanita_83 - за болките в гърба те разбирам напълно, и при мен има вечери, в който не мога да спя от болки в гърба и таза Confused дори нощес обикалях апартамента с часове наред докато болките поутихнат и успея да заспя, при мен за съжаление номера с възглавницата не действа особено Confused
offioly - съчувствам ти много - много е гадно да чакаш половинката да се върне и после така да се отложи пристигането му  Tired аз съм много чувствителна напоследък и само като чуя, че мъжа ми ще ходи командировка и направо се побърквам от мисълта че го няма  Tired
Хайде целувки на всички коремчета, тук има шанс времето да се оправи, така че мисля да направя една следобедна разходка  Sunglasses

# 253
Честит рожден ден на детенцето на  Ина Д  bouquet да и е живо и здраво
 Аз се позагубих, но имах много ангажименти миналата седмица, моята половинка имаше рожден ден, направи 30 години и му оргаизирахме голямо парти с мооого гости   bigdance2 радвам се че имаше с какво да се поразсея от страховете ми за предстоящото раждане Crazy
Миналата седмица бяхме в Токуда и вече имам уговорка с екипа, който ще води раждането, май се решихме и да вземем стволови клетки  Peace Започнахме и с някой покупки за бебето, че то май времето взе да напредва и на мен все ми се струва, че бебка ще ни изненада и няма да сме готови Heart Eyes
tanita_83 - за болките в гърба те разбирам напълно, и при мен има вечери, в който не мога да спя от болки в гърба и таза Confused дори нощес обикалях апартамента с часове наред докато болките поутихнат и успея да заспя, при мен за съжаление номера с възглавницата не действа особено Confused
offioly - съчувствам ти много - много е гадно да чакаш половинката да се върне и после така да се отложи пристигането му  Tired аз съм много чувствителна напоследък и само като чуя, че мъжа ми ще ходи командировка и направо се побърквам от мисълта че го няма  Tired
Хайде целувки на всички коремчета, тук има шанс времето да се оправи, така че мисля да направя една следобедна разходка  Sunglasses

# 254
  • Бургас
здравейте момичета  bouquet
ох изтри се всичко и пак на ново трябва да пиша Weary
редовно ви чета, но някак си немога да се впиша в темите ви ,като че ли съм изпуснала началото ...  oops
надявам се да не ме линчувате или  ignore2
мислех си и се чудех и вие какво мислите по въпроса за осоляването на маниците?доста четох тук там smile3529
но искам да знам какво мислите и вие
отивам да  wash hang

Общи условия

Активация на акаунт