Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
-
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
-
Какви са различните мнения относно грижата за бебето след раждането?
-
Какви са мненията относно подготовката за болницата и необходимите покупки?

А като си помисля, че ще бъдем две седмици заедно, направо не ми се мисли как ще побъркаме другите колеги
Кеф голям
Може да не пишат, просто щото нямат какво да кажат /надявам се/ , и дано със всички да са ОК нещата поне до май...
. Аз докато успея да стигна до компютъра и вие сте ме изпреварили 

много тъпо. Сега няма кой да целува бебето, понеже аз не си стигам корема... и трябва да ходя сама да се оправям с онези майстори, че и свекитата ще са ми там на главата.... уффффф. И после като стане готово, сестра му ще заключи "ми то е много лесно, като си имаш мъж, я да видим ако беше сама" ... и аз ще направя грозна сцена, и всичко ще се нареди 

Само да разбера дали ще трябва да ходя до офиса, че още не знам...

радвам се че имаше с какво да се поразсея от страховете ми за предстоящото раждане
Започнахме и с някой покупки за бебето, че то май времето взе да напредва и на мен все ми се струва, че бебка ще ни изненада и няма да сме готови
аз съм много чувствителна напоследък и само като чуя, че мъжа ми ще ходи командировка и направо се побърквам от мисълта че го няма