Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията относно подготовката за раждането и покупките преди раждането?
-
Какви са мненията относно избора на болница за раждане?
-
Какви са различните мнения относно грижата за бебето след раждането?
-
Какви са мненията относно подготовката за болницата и необходимите покупки?

Ми трябваше да кажа на свеки да донесе сол от Мъртво море за осоляването! Ние през септември и двамата с баща му се сОлихме там, и ей на -
още следващия месец го заченахме

и от къде му се взима душата на този мамин кръст, когато бебчо стане 6-7 кг. и иска да виси на мама и постоянно да я усеща до себе си... Сега като видях как племенницата я научиха да я държат на ръце и постоянно да има някой при нея , вече на два месеца пищи като заклана ако не вижда или не чува човек до нея , та за това съм доста скептично настроена...
Ама в африканските племена като натежат бебчетата ги оставят на по-големите им сестри или на възрастните а аз няма на кого дори за тоалетната да оставя моето

Толкова се натъжих и си поплаках снощи, но засега това е положението.. Той ме успокоява, че ще успее да дойде за раждането, защото иска да присъства и аз се бях настроила, че няма да съм сама, ама бебка ако реши да избърза, ще го изпусне
Почнах да ги намразвам тия кораби вече 
абсолютно съм съгласна с теб! 

, но искам да усещам всяко негово движение. Пък живота и без това си е доста хард, едва ли ласките на мама в първите месеци след раждането, ще го направят лигльо. Напротив, най-гушканите бебета на мои приятелки са и най-здравите и контактни деца, които познавам. А тези, гледани по книга са доста нервни и не се е случвало да излезем без да се разплачат за нещо. Може и да е просто съвпадение. Извод си прави всеки сам за себе си. Моя е вместо бебефон, да имам слинг. Пък и няма да имам нужда от бодибилдинг!
а това за Мъртво море си е самата истина!!!

. Звучи ужасно 
нямам място за излишни неща в кухнята, а ако сме на АМ и ми стане трудно ще си купя...