Колички за близнаци - продължение :)

• 49 780
  • 367
  •   1
Отговори
# 120
Последно се спрях на количка за близнаци на марката Cangaroo и модела TWINS, но никъде не мога да попадна на някоя мама, която да е ползвала точно този модел и марка и да може да ми даде информация дали е удобна и здрава! Ако някоя от вас може да ми даде  някаква насока ще съм й много благодарна.  Ето и модела: http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=137
За едни приятели търсим количка,за близнаци.Тази комбинирана ли е зимна-лятна ?Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 23:56 от Double with Cream

# 121
Ами според мен е идеална за зимния сезон защото беше доста подплатена, а и има голямо покривало, макар и да е общо. Мисля че аз се спирам на нея и като му дойде времето живот и здраве отиваме и я взимаме!

# 122
  Какво мислите за тази количка?Много си я харесах,но ми се струва тежка. Става за зимна и лятна http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … mart&Itemid=3

# 123
soffii , ние сме с такава и не я сменям за нищо! Вярно, тежка е, но ти невярвам да я вдигаш. Иначе е много удобна, лесно се управлява, лесно се сгъва и разгъва, има пълно легнало положение, широки са седалките и малките се чувствам много удобно в тях, може да ги обръщаш накъдето си поискаш. Единственото е, че заема много място.

# 124
 Мече,налага ли се да ползвам чувалчета през зимата за тази количка?Гледам,че няма към нея и се чудя дали ще е необходимо?

# 125
Как ще няма чувалчета към нея??? Има!!! Да не би тези които я продават да си ги спестяват?
Нашта я взехме от "Кикиморско царство".

# 126
не съм я ползвала, но за комбинирана количка за близнаци 20 кила са нормални  Peace а чувалчета ще ти трябват, за каквато и количка да вземеш

# 127
А колко тежи количката на Кангару? 20 кила може да са нормални за количка за близнаци, но аз ще тътрузя ежедневно до 5ия етаж в кооперация без асансьор и с тясно стълбище  ooooh! Ако въобще намеря нещо за нашите условия, ще трябва да е много леко и компактно, пък ако ще да не е много функционално иначе  Tired

# 128
  • София
Има колички за близнаци и по 10-11 кг. И стават и за новородени  Peace Една от нашите е такава.

# 129
  • Разград
Нашата е комбинираната на Чиполино, за сега съм доволна  Peace, тежи 12.5 кг без бебетата  Laughing.

А колко тежи количката на Кангару?
Тежи 17 кг , поне така са описали в характеристиките й (тук)

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 13:02 от zornica_t

# 130
момичета, чете какво пиша  Tired написах, че за КОМБИНИРАНА количка за близнаци е нормално. разбира се, че летни модели са доста по-леки

# 131
Когато ние избирахме го нямаше модела на Кангару. Изглежда добре на снимките, срещала съм по улиците, обаче не ми е било удобно да ги оглеждам. Нашата е Чиполино туинс. Това, че покривалото е общо изобщо не бива да ви притеснява. Нашите уж са отделни, обаче не могат да се сгъват самостоятелно. Недостатък на този тип колички е това, че не може да се обръща дръжката. За малките бебета е важно да ги наблюдаваш. А и честно да ви кажа много е досадно като минаваме по улиците и всички да се навират в тях да ги гледат. Като избирахме това изобщо не сме го имали предвид и сега го отчитам като грешка.

# 132
Гризката, и ние живеем в кооперация без асансьор на 4-тия етаж и голямо чудене беше за модела на количката. Ходихме, търсихме, мерихме кои ще влязат в багажника на колата също така... и се спряхме на ето тази:

Това е Cosatto и тежи 12,5 kg., сгъва се като чадър и има пълно легнало положение. За сега съм доволна, но липсата на борд може би ще ми създава неудобство в скоро време. Купихме я от магазини "9 плюс", но ей сега проверих и нещо вече я няма в каталога им  Thinking

Искам да ти кажа, че и 12 кг са страшно много за носене по стълбите!  Close Дано измислите някакъв друг вариант - гараж, багажник на кола...  Добре, че се оказа, че на първия етаж сме имали една сервизна стаичка и домоуправителката е много свястна жена и ни даде ключове от там. Иначе до сега да съм умряла от носене  Tired

# 133
А какво ще кажете - бебетата трябва ли да са обърнати към вас, за да ги виждате? Няма ли да е по-удобно за майката? newsm78

# 134
Ами по-удобно е, но това, което установих докато търсихме е, че при близнашките колички няма пълно щастие  Wink
Или ще е тежка, или ще е широка, или пък тясна, или няма да влиза в асансьор, или ще е на невероятна цена, няма да могат да ти я доставят, няма да има борд и т.н. Та така... общо взето се избира най-малкото зло  Peace

П.С. Поне в България е така  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт