Колички за близнаци - продължение :)

• 50 444
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
Тази на Кенгуру и аз я гледах тези дни, стори ми се много маневрена, макар че и тя е с тесни седалки. Верич мерила ли си ги колко са широки? Аз обикновено си ходя с един шивашки метър в джоба, но този път за беля го бях забравила.

Мога да я премеря утре зимната и ще пиша, защото ми е долу в една стаичка, че не влиза в асансьора  Joy.Кое точно те интересува мястото за бебетата или цялата ширина, дължина и височина?

# 241
  • София
Верич, мерси, тази на Кенгуру я бях забравила. А къде мога да я видя на живо?

# 242
Верич, мерси, тази на Кенгуру я бях забравила. А къде мога да я видя на живо?

Склада им е в Илиенци, имат и магазин, който е точно с/у входа от паркинга. Ние с мъж ми там ги тествахме и разглеждахме още лятото.

# 243
  • Някъде там...
Верич, мястото за бебетата т.е. седалките колко са широки.

Количката я има в склада на Илиенци (МОЛ „Илиянци”, магазин 1070), в един магазин на втори етаж на търговски център Глобус (бул Сливница 65) и в Люлин, магазин Слънчице срещу кооперативния пазар http://www.moebebe.com/. Обаче съм я виждала само в синьо.

# 244
Аз в момента съм с Кангаро зимната , но за лятото ще си купя лятната им. Много лека, маневрена и удобна количка,  много лесно се сгъва, става на чадър.

tanini препоръчвам ти я   Peace

15 кг. за лятна количка ти се вижда малко? Има хубави бъгита на тия килограми.

# 245
Верич, мястото за бебетата т.е. седалките колко са широки.

По 38 см. са.

Аз в момента съм с Кангаро зимната , но за лятото ще си купя лятната им. Много лека, маневрена и удобна количка,  много лесно се сгъва, става на чадър.

tanini препоръчвам ти я   Peace
15 кг. за лятна количка ти се вижда малко? Има хубави бъгита на тия килограми.
newsm78 Количката определено не е 15 кг. Но за мен важното е да е лека за бутане.  Зимната ми е 17 кг., но определено по-удобна, лека и маневрена количка до сега не съм бутала.

# 246
Зоя, тази количка дали ще става за по-големи деца? Твоите госпожици колко кг са? Моите са към 80 см и 11 кг., притеснява ме че я дават до 15 кг., а предполагам, че ще ползвам количка до към третата им година.

Аз поради добросъседски отношения си търся спешно количка, която да вкарам сгъната в асансьора, заедно с двамата юнака. Понеже не съм ходила по големите магазини скоро, приемам идеи, ако някой е виждал нещо подходящо.

Ами малко по-тясна е...Моите мацки са по около12-13кг и навлечени сега зимата,им е малко тесничко...иначе е много удобна за бутане и влизам през всички врати,за разлика от старата количка.Ако искаш мога да измеря разстоянието на едното местенце.Пък и ще растем на височина не на широчина Joy.Предполагам,че за около 2 год ще стане.но и аз не мога да преценя до 3-те Hug

И аз си ходех с метъра и по този повод да кажа,че мерих новия модел на Чиполино,който се оказа че е долу-горе колкото моята.Явно новите са ги направили по-тесни,защото стария им модел си беше доста комфортен от гледна точка на ширина на местата за бебетата,но пък никъде не влизах с тази количка и не се сгъва на чадър.С тази влизам на всякъде и минавам почти  навсякъде,но е малко по-тясна...иначе ми прави удоволствие да я бутам защото си върви много леко,за разлика от старата която беше много тежка и с бебетата и с багажа,едвам дишах Crazy Hug

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:01 от Zoq

# 247
Между другото,купих си я от София от м-н 9+,там ги има изложени и можеш да ги видиш как изглеждат реално Peace

# 248
  • София
Аз съм я виждала, че живея наблизо, но нали е на 2-я етаж, все ходя сама, ще трябва да взема едно от бебетата и да го сложа да седне да преценя.
Иначе и аз съм свикнала да минавам навсякъде с количката, сегашната ми е още по-тясна, само 72 см.
А дръжка за пренасяне има ли? Не виждам в сайта им, а бях останала с впечатлението че има?

# 249
В какъв смисъл дръжка...не те разбрах?

# 250

newsm78 Количката определено не е 15 кг. Но за мен важното е да е лека за бутане.  Зимната ми е 17 кг., но определено по-удобна, лека и маневрена количка до сега не съм бутала.

Никъде не пише точни размери и тегло. Но от он-лайн магазините дават тегло, при доставка с куриер. Та там видях, че е 15 кг.
Не знам колко колички си бутала, ама тая определено не е от най-комфортните.
Моята тежи 8 кг и е много маневрена.
Разглеждах една 16 килограмова, която едва бутах празна в магазина. Всички знаеме какъв е пейзажа по българските улици. И двете деца вътре, багажа... или аз не съм достатъчно силна, или количката си е тежка.
Съветвам съвсем приятелски всички двойни мами да си изберат ЛЕКА количка.

# 251
  • София
Jazzybaby, каква е твоята количка  Simple Smile ?

# 252
  • София
Хм, и на мен ми стана любопитно, 8 кг за близнашка количка са повече от супер.
jazzybaby, ти за летния или зимния модел на Кенгуру казваш, че не е удобна?
Зоя, от страни на рамата има една дръжка; когато количката е сгъната, я хващаш за нея и така я пренасяш; не знам дали стана ясно, Арията има такава, а за Козатото май съм се объркала.

# 253
Аз още съм в чуденка за количката,гледах на Чиполино "Еуфория" Ама не са я до измислили и сега се чудя за Graco Quattro Tour Duo! На снимка ми хареса,ама и Чиполиното беше така,а на живо съвсем различно,та ако някоя мама знае в Пловдив къде мога да я видя?

# 254
Jazzybaby, каква е твоята количка  Simple Smile ?
Не съм Джази, но доколкото си спомням такава е количката:

Общи условия

Активация на акаунт