Първокласници /16/

• 39 917
  • 314
  •   1
Отговори
# 60
  • дядовата ръкавичка
Честито на всички успешно класирали се наши момичета и момчета!!! Peace

Последните няколко дни беше същинска лудница. Светлин от есента пее в една вокална група към детски арт-клуб, който чества сега 10 години от създаването. Та се постараха и от декември готвеха мюзикъла "Скъсаните обувки" по Братя Грим. Шиха им костюми, участваха всички деца (около 100). Снощи беше прадставлението в зала 1 на Фестивален комплекс. Беше много вълнуващо и хубаво. Е, моят юнак имаше малка епизодична роля, но вълнението от голямата сцена си заслужаваше. Peace Та така.  Grinning

Ами хайде да видим снимки, де  Laughing

# 61
знаете ли на великден, как ще почиват учениците

От 26 април до 6 май, включително.
И при нас е така Hug

# 62
Браво на всички ,които са се представили добре на състезанието по математика,а за тези които не са  да не се отчайват .Следващия път ще е по-добре.Тази вечер ще видя Алекс как ще се справи със задачите.Но едно е вкъщи,а друго когато си на състезание.
Честито на всички майки които са празнували през последните дни.Бъдете  живи и здрави ,много щастливи и децата много да Ви радват.
ето тук една снимка на Алекс от тържеството за букните,той е буквичката В,а това етортата ,която направихме за празника.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238224

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 13:00 от alexsander_nikol

# 63
Записвам се и после ще чета че нямах компютър три седмици.

# 64
  • София
Момичета, да си похваля гарджето - на първо място е сред първокласниците на великденското състезание по математика в София Hug
Поздравявам ви най-сърдечно за големият успех!! Hug
Голяма гордост би било това за всяка майка!!  bouquet

# 65

Момичета, да си похваля гарджето - на първо място е сред първокласниците на великденското състезание по математика в София Hug
Браво - сигурно си най гордата майка  bouquet

# 66
а какво става по нататък ? И моя красавец е с максималния брой точки / не от великденското , а от това на МОН / но нищо не се казали за след това .... втори кръг има ли ?

# 67
Майчета на нас ни предстои олимпиада. Crazy
кажете долу-горе какви са задачките при вас,нямам си никаква наидея Hug
помагаите  love001

# 68
  • Варна
...

Ами хайде да видим снимки, де  Laughing

Ох, недей.  ooooh! Мъжът ми имаше ангажимент за фотоапарата и естествено го забрави. Направоооо... Ако някоя майка е правила и ми изпрати, ще покажа.

А утре има онлайн състезание по ИТ.

# 69
  • дядовата ръкавичка
Майчета на нас ни предстои олимпиада. Crazy
кажете долу-горе какви са задачките при вас,нямам си никаква наидея Hug
помагаите  love001

Не знаех, че и първокласници участват в олимпиада. Sisko беше дала линк към задачите от Великденското състезание, мисля, на предната страница. Успех!

Саши днес се върна от първата си училищна екскурзия. Водиха ги в Съевата дупка и във ферма за щрауси. Целия ден ми звъня през час, за да ме информира какво става и основно за това какво си е купил  Mr. Green, като стигна до перото от щраус, търпението ми се изчерпа и му се накарах, но вечерта като го прибирах, установих, че всички деца са се накичили със щраусови пера. Докладва ми и имената на щраусите -  доста екзотични - Бойко Борисов, Слави Трифонов ... Mr. Green.  От пещерата беше домъкнал "бисер"  Sunglasses (според него) и карта със 100-те национални туристически обекта (много полезно). Сега имаме задача да ги посетим всичките, за да ни сложат печатчета  Wink

# 70
Благодаря ви, момичета Hug
Наистина е голяма гордост, а малкия принц е на върха на щастието от няколко дни - всички го поздравяват, избира си подаръци  Hug
Сега задачата му е още по-трудна - доказа че може  Hug и ще трябва да се старае все така  Peace

Вчера се видях с госпожата му - много е щастлива от успеха на състезанието, прославил класа и училището ( а то нали ни е ново  Embarassed)
Иначе и тя подготвяла екскурзия след Великден, а тържеството ни за края  на учебната година ще е на 21 май - тече усилена подготовка под формата на репетиции  Peace
Карта с 100 обекта имаме от преди няколко години и почти сме събрали печатите. Напоследък, заради беба не пътуваме много, но ще си възстановим традицията.
Вчера имаха подобна тема по роден край и Васи занесе карта на 525 обекта в стараната - много е хубава - оставихме я в училище, а за нас купихме нова.

# 71
Много се радвам за Васко! Браво на него! За теб също се радвам, вие се измъчихте със старото училище и госпожа.

# 72
  Браво на момчето!все така за напред и даже по-добре!!!
 записче,че скоро беба беше болна и нямах много време да чета,а днес бяхме до Сандаски и Рупите и се чувствам като слънчасала....

# 73
Майчета, помагайте! Търся дума за проверка на

лисица

# 74
Кума Лиса, а не Кума Леса

Общи условия

Активация на акаунт