Обичате ли парфюми?-4

• 133 227
  • 1 982
  •   1
Отговори
# 1 755
Много ми е трудно да открия моноаромат или почти моно да е на липа.
Помагайте, ако може, да увеличим имената в списъка за липа. Praynig

# 1 756
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_ … 3W__products.html
RED SHOE получи ли го комплекта на Алигзандър Маккуин? Искам да го поръчам и аз. Как е?

Не още, надявам се до края на седващата седмица да дойде  Peace
Ще пиша веднага щом го взема.

# 1 757
  • София
Бри* - в Лолита Лемпика аз не усещам почти виолетките ,повече се усеща анасона.Естествено,може би е индивидуално .

Не знам защо съм останала с такова впечатление за нея Thinking

# 1 758
Момичета във Варна къде мога да помириша парфюмите на Хермес?

Никъде.
Парфюмерията на Hermes не се внася в БГ.

Това не е вярно. Потърсих ги в два магазина в Пазарджик и в двата имаше парфюми на Хермес. Peace Само в Пазарджик се внасят май Laughing

С куфарна търговия може да се внесе всичко!
Но официално по парфюмериите няма HERMES.

Да, аз също имам, но все още клиенти не приемам и парфюми не предлагам  Laughing

# 1 759
Още преди мнооого време едно момиче от Форума(мисля че беше от Бургас) беше писало, че в града й има парфюмерия с богат асортимент на Нermes, но нямало тестери, от които да пробваш парфюма. Дори дамата сподели, че се съмнява, че купували парфюмите от Ягода   bouquet, понеже тук като обсъждаме нещо и след няколко дни въпросният парфюм се появява и в магазина.
Но в България продукти на Нermes не се внасят официално Peace. Аз също знам къде продават техни парфюми във Варна, но естествено и там не могат да се душат  Sad.

# 1 760
  • Варна
Аз също знам къде продават техни парфюми във Варна, но естествено и там не могат да се душат  Sad.

Pelagia, за заложните къщи ли става дума ? Там са по-скъпи и от Ягодката  ooooh!
Ако ги има на друго място, би ли казала къде  Praynig

# 1 761
[

С куфарна търговия може да се внесе всичко!
Но официално по парфюмериите няма HERMES.

Да, аз също имам, но все още клиенти не приемам и парфюми не предлагам  Laughing

Да, това са и моите впечатления.

# 1 762
Amar,точно за заложните става въпрос  Peace. Но наистина са по-скъпи от Ягода  Sad. Нормално, при положение, че в България не се внасят официално... Но във fragranceX.com са по-евтини от Ягода и мисля, че все още доставката е безплатна.
http://www.fragrancex.com/products/_bid_Hermes-am-lid_H__brands.html

# 1 763
И колко парфюма ще има? Максимум 3-4. Това далеч не е парфюмерията на HERMES. За това казах, че няма къде да се види и тества.

# 1 764
Още преди мнооого време едно момиче от Форума(мисля че беше от Бургас) беше писало, че в града й има парфюмерия с богат асортимент на Нermes, но нямало тестери, от които да пробваш парфюма. Дори дамата сподели, че се съмнява, че купували парфюмите от Ягода   bouquet, понеже тук като обсъждаме нещо и след няколко дни въпросният парфюм се появява и в магазина.
Но в България продукти на Нermes не се внасят официално Peace. Аз също знам къде продават техни парфюми във Варна, но естествено и там не могат да се душат  Sad.
Ladida беше писала

# 1 765
И колко парфюма ще има? Максимум 3-4. Това далеч не е парфюмерията на HERMES. За това казах, че няма къде да се види и тества.
Даже имаше само Нилските и Средиземноморските градини  Simple Smile, когато аз проверявах. Сега може да са получили и други парфюми, но като не може да се тества...
Иначе аз съм тествала парфюми на Нermes(естествено не всички), когато бях в Австия и наистина са много добри  Peace. Почти нямаше нещо , което да не ми допадна. Но пак си е до вкус и предпочитания.
А цените във FragranceX наистина са добри.

# 1 766
momi4eta ima li nqkakvi aromatizirani strani4ki v novata eva znaete li

# 1 767
  • София

Няма, и като цяло новият брой е изключително тъп.

# 1 768
blagodarq bettie zna4i nqma da go vzimam sigurno

# 1 769
  • Варна

Няма, и като цяло новият брой е изключително тъп.

Абсолютно тъп...изобщо не си го купувай  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт