Обичате ли парфюми?-4

• 133 218
  • 1 982
  •   1
Отговори
# 1 785
Не знам дали тука е мястото,но някой може ли да ми покаже всички аромати на булгари,разбира се и да каже кой е любимият ви аромат Praynig.Моят приятел си взе булгари аква(светло синия) ама да ви кажа чесно много е лек и бързо се измирисва.Кой е най-траен?Мерси предварително! newsm17

# 1 786
Не знам дали тука е мястото,но някой може ли да ми покаже всички аромати на булгари,разбира се и да каже кой е любимият ви аромат Praynig.Моят приятел си взе булгари аква(светло синия) ама да ви кажа чесно много е лек и бързо се измирисва.Кой е най-траен?Мерси предварително! newsm17

Ами светлият е летния вариант и е нормално да не е много траен, тъмносиният е доста траен обаче.

# 1 787
Момичета Долче Вита на кой друг аромат прилича, нещо ми е влязъл в главата? Hug

# 1 788

Ами светлият е летния вариант и е нормално да не е много траен, тъмносиният е доста траен обаче.
Мерси за бързия отговор Peace

# 1 789
На пролет мирише  Hug На радост, на любов, на нежност, на красота...  

http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Amarige-Mariage-757.html

Може би най-трайния парфюм който съм ползвала, като се пръсна в магазина и на следващия ден още се усеща. Свеж, леко сладникав, но не е тежък. Има едно много красиво невидимо присъствие  Crazy
Днес мирисах този парфюм на Живанши. Прекрасен е. Описанието по-горе му отива най-много. Наистина опияняващ. Ще го вземам и него. Rolling EyesВчера поръчах Версуса и сега чакам.

# 1 790
  • на пистата
 newsm45ужас,току що се прецаках ужасно,поръчах на маккуин сета,но уж писах фрии а то взело ,че ми начислило 36 долара доставка ooooh!как се прекарах само,ималиначин да им пиша,че го отказвам той ми излезе златен

# 1 791
  • София
Ами опитай да откажеш поръчката! Пиши им, все пак още седи банерчето, на което пише, че е безплатна доставката.

# 1 792
momi4eta kakvo 6te kajete za novata escada incredible me Rolling Eyes

# 1 793
Не знам на кой друг аромат прилича, май няма друг такъв  newsm78. За мен този парфюм е най-най любимият  Peace. Няма да съжаляваш ако си го вземеш, наистина класен парфюм! Изключително траен, макар че се предлага само в ЕДТ (няма ЕДП) вариант. Има и чист парфюм, него за съжаление не съм пробвала  Sad.

# 1 794
Pelagia , благодаря Мила! Hug
Не съм го мирисала никога. В чуденка съм между Долче Вита, Ангел и и Демон и Миднайт Пойзън Embarassed
И още не мога да реша ,приемам съвети  bouquet

# 1 795
Не знам на кой друг аромат прилича, май няма друг такъв  newsm78. За мен този парфюм е най-най любимият  Peace. Няма да съжаляваш ако си го вземеш, наистина класен парфюм! Изключително траен, макар че се предлага само в ЕДТ (няма ЕДП) вариант. Има и чист парфюм, него за съжаление не съм пробвала  Sad.
прилича си и  то  доста, с   FEMINITE DU BOIS на SHISEIDO Wink

# 1 796
прилича си и  то  доста, с   FEMINITE DU BOIS на SHISEIDO Wink
Може и така да е, FEMINITE DU BOIS на SHISEIDO не го познавам

# 1 797
Не съм го мирисала никога. В чуденка съм между Долче Вита, Ангел и и Демон и Миднайт Пойзън Embarassed
Ангел и Демон/и ЕDP и EDT/ и Миднайт Пойзън много ми харесват. Силни, тежки, натрапчиви парфюми. Носи ги на кожата ден-два и избери, които по-добре ти стои на теб лично. Долче Вита не го познавам. На кого е?

# 1 798
Ангел и Демон/и ЕDP и EDT/ и Миднайт Пойзън много ми харесват. Силни, тежки, натрапчиви парфюми. Носи ги на кожата ден-два и избери, които по-добре ти стои на теб лично. Долче Вита не го познавам. На кого е?
Денси на Диор е Долче Вита  Grinning

# 1 799
Как така 36 $ доставка??Нали нормално е 16$
Пиши им да ти анулират поръчката докато не са я шипнали Peace

Общи условия

Активация на акаунт