Обичате ли парфюми?-4

• 133 184
  • 1 982
  •   1
Отговори
# 1 800
newsm45ужас,току що се прецаках ужасно,поръчах на маккуин сета,но уж писах фрии а то взело ,че ми начислило 36 долара доставка ooooh!как се прекарах само,ималиначин да им пиша,че го отказвам той ми излезе златен
има някаква грешка, по принцип доставката е 16, не 36. Пиши им

# 1 801
Jeny Cherry,  и трите парфюма,към които си се ориентирала, са много добри Peace. Аз имам и Миднайт Поизън, харесвам и Ангел и Демон. Пробвай ги и трите на кожа и ги поноси малко.
Който и да избереш , няма да сгрешиш, но все пак съм за ... Dolche Vita  Peace( пристрастна съм  Wink). Парфюмът не е много разпространен, понеже другите два са нови.
Хайде, и после да споделиш какво си взела и впечатления  Mr. Green.

# 1 802
  • Бургас
newsm45ужас,току що се прецаках ужасно,поръчах на маккуин сета,но уж писах фрии а то взело ,че ми начислило 36 долара доставка ooooh!как се прекарах само,ималиначин да им пиша,че го отказвам той ми излезе златен
маркирала си грешно Worldwide Premium Shipping (2 - 7 Business Days) вместо Worldwide Standard Shipping (7 - 12 Business Days) и сега ти е начислило такса за куриер  Sad - 36,61

пиши им, ако имаш възможност има се обади по телефона - все ще ти е по-евтино от 36 доларова доставка  ooooh!

# 1 803
http://www.fragrancex.com/products/_bid_Narciso--Rodriguez-am-lid_N__brands.html
А за този парфюм какво ще кажете? Някой има ли го и ако обича да го опише. Praynig

# 1 804
Много ще се радвам,ако някои има впечатления от това чудо,и ги сподели Hug
MB MARIELLA BURANI

# 1 805
От fragrancex ми пратиха е-маил,че безплатната доставка се удължва до 15 август  Peace
Нарцисо Родригез приличал на Lovely Sarah Jessica Parker,който е по-евтин Mr. Green
Някой преди време го беше охарактеризирал като изискан и присъствен Heart Eyes

# 1 806
Мерси   bouquetМай не е моят парфюм. Този на Сара Джесика Паркър въобще не ми харесва.

# 1 807
Води се ориенталски-ванилов.Ухае на черен чаи примесен с няколко капки ром Peace
Много женствен и забележим парфюм. #Crazy

# 1 808
  • на пистата
не му е тук мястатото ама можете ли да ми помогнете с писмото на англииски до фраганза,че аз не знам изобщо  Praynigмоля ви,нека не се набутвам излишни 36 долара Sad

# 1 809
Мъжът ми го няма в момента-той е по-отворения на английки  Sunglasses,но все пак може да им напишеш
Hello,I made an order N... today.Please,can you cancel  it
Best regards..

# 1 810
моята нова любов от днесfirst love van cleef

# 1 811
моята нова любов от днесfirst love van cleef

Кажи нещо повече,моляя  bouquet

# 1 812
  • София
И аз наострям очи. И за Ковет-а не забравяй да споменеш две-три думи  Laughing

# 1 813
  • Шумен
а това дали може да се намери някъде http://www.ulricdevarens.com/us/html/fiche_parfumsfeminins.php?products_id=67 навява ми много приятни спомени  Embarassed

# 1 814
а това дали може да се намери някъде http://www.ulricdevarens.com/us/html/fiche_parfumsfeminins.php?products_id=67 навява ми много приятни спомени  Embarassed
Абсолютно се намира в обикновенни парфюмерии,Срещала съм го и то наскоро Peace

Общи условия

Активация на акаунт