Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 862
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Madrid
Мимито и Светла,да,и грис и кус-кус също.Понякога разбивам и плод,който прибавям към овесените ядки и към гриса,но и Самуил предпочита несладката каша.
Дейзи,сетих се и още нещо да попитам.Ти обезсоляваш ли сиренето?Аз доскоро да,но напоследък не съм Embarassed.
Аз захар/кафява/ползвам за млякото му с какао.Тук се изпотих да търся натурално какао,навсякъде е смес от екстракт от кола,захар,какао и консерванти,а аз като видя Е-та и  Close.Но като съм на заведение поръчвам каквото има.Гледам да не изпадам в крайности,ама често ми е трудно.Приятелките ми леко иронично ме питат"даваш ли му това,а онова"? CrazyА за кърменето да не говорим,единици бяха,които поне се постараха да не коментират. Laughingникога не ми е пукало.
Честит имен ден на съпруга ти!Да е жив и здрав!Щастие и дълголетие му пожелавам!  bouquet

# 136
Идеята с домат и зехтин ми хареса GrinningМоже и сиренце и малко босилек да се прибави.Ще пробвам Peace
Да ,  ще го направим с домат, зехтин и сиренце  Crazy

Мимито и Светла,да,и грис и кус-кус също.Понякога разбивам и плод,който прибавям към овесените ядки и към гриса,но и Самуил предпочита несладката каша.

Ние също предпочитаме несладките неща  Simple Smile  Мляко с какао не го вкусва Прясното мляко й го давам  без захар (сварявам го , независимо че пише на кутията "готово за консумация") Но трябва да е изстинало , инъче не го иска Naughty
А киселото много го обича - пие го от кофичката даже Mr. Green (от мене видя че пих от кофичката Laughing)

п.п. сиренето не го обезсолявам , така си го яде  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 00:56 от Мимито & Светла

# 137
  • Madrid
Той Самуил пие и чисто мляко и кисело яде,много обича мляко по принцип.Даже сега като му давах заместител на животинското мляко-бадемово,предполагах,че няма да го пие,но и него хареса.А му давах заместител,понеже знам,че млякото от животински произход спомага за образуването на повече сополи,та беше на диета моето момче. Laughing

# 138
  • София
Ти на Поли като и правиш мляко с грис слагаш ли захар?Аз съм го приготвяла само с вода.Понякога с масло и сирене,друг път с настърган суров домат,зехтин и много малко чубрица.Но любимата му "каша "си остава овесени ядки с масло и сирене,на ден яде поне по една купичка. Heart Eyes
момичета, абе, как правите този грис, че намерих в нета, че нещо се пържи първо  newsm78
Аз тази гадост я помня от детските години, но илинда ме заинтригува с нещо по-различно.

Иначе и на Вики любимата й 'каша' е фини овесени ядки набъбнали в гореща вода с масло и сирене (нейното сиренето си стои винаги изкиснато във вода, а, и все е козе  Sick Mr. Green)
А прясно мляко в чист вид мога да кажа, че почти не съм й давала ... ама кисело яде на поразия. В тази връзка, вие какъв процент масленост давате, ние отдавна минахме от 3 (,6) % на 2%.

# 139
Добро утро !
Закусихте ли вече ?

# 140
  • Варна
Добро утро. Grinning
Закусихме. Сега и кафе пием. Mr. Green

Моите юнаци не го искат това кисело мляко, само на таратор. Обаче на прясното му намерих колая, сега с тези вълшебни шоколадови сламки съм рахат. Peace Вие взимали ли сте?

# 141
Ооо, я разкажи какви са тези сламки? newsm78

# 142
  • София
Моите юнаци не го искат това кисело мляко, само на таратор. Обаче на прясното му намерих колая, сега с тези вълшебни шоколадови сламки съм рахат. Peace Вие взимали ли сте?
а да, взимах, ама нали моята щерка е пристрастена към сладкото, та избягвам (уж) всякакви сладости.
Представлява обикновена сламка опакована единично с едни топченца вътре - с различни аромати - шоколад, ягода, банан, ванилия. На Кенди са, съдържат(сега го чета): захар, нишесте от касава (!?), малтодектсрин, аромат и няколко Е-та  Crazy

# 143
galita, благодаря за инфото Simple Smile За сега ще се въздържа от тези сламки.
А кога ти е термина?

# 144
  • там където ме зове сърцето!!!
По-добре късно, отколкото по-късно Mr. Green
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet !!!

Аз предлагам този път да пропуснем великденската тематика на новата ни тема. Така да се каже да избягаме от шаблона, че отчетните ще са фраш с писани яйца и козунаци. Laughing Wink
И аз съм за !

За млякото-освен АМ , друго не пие , както и да пробвам не иска дори да го опита(преди поне кисело с лъжичката ядеше сега и това не иска) Sad

ilindi4ka, и за Калоян е нехарактерно да се крие в мен , но все по често го прави  Sad
Мисля си като тръгне на ясла как ще се справяме  Sad
Вчера на един пясъчник играеше с едно 3 год. момченце , което пък смяташе , че всички играчки (дори и нашите) са негови , и му вземаше  от ръката играчка след играчка  и Калоян гледаше учуден  ту мен ,ту детето , но когато му взе лъжичката, с която си ровеше в пясъка вместо да си я вземе обратно -   писна и се тръшна , та се наложи да се намеся ....

# 145
Момичета, черпя ви на патерица по случай именния ми ден:

Честито на другите именнички   bouquet Да сте здрави и усмихнати  bouquet

Една тъжна новина, вчера навръх Цветница почина бабата на мъжа ми, щерка ми я кръстихме на нея. Оказа се , че аз съм последния човек, с когото се е чула, обади ми се да ми честити, звучеше много бодро и добре. Слава Богу, не се е мъчила Cry

# 146
  • София
Честит празник на всички цветя, билки, храсти и дървета!
Ние също празнувахме на щерката празника, но не мога да стигна до компа през т.н.почивни дни/не знам  защо така ги наричам вече откакто съм с две деца, с вечно работещ мъж и самостоятелно домакинство, но .../ и чак сега се включвам.
Не мога да се въздържа да не се похваля, че получих най-трогателния комплимент в живота си и то от един важен за мен малък мъж. Сутринта като се облякох да излизаме, влезна в стаята и ме погледна, посочи ме и каза "КАСИВА" .Аз не можах да повярвам и го питам "Кой е красив", а той "мама". Милото ми естетче ...  Joy
Мишленце, според мен това е т.н. помпилом и ще ти потвърди кожен лекар. Вече ако той има съмнение ще те прати на онко спец. Но и аз имам такива ,не се притеснявай, възрастови изменения/ти си по-млада де, но все пак не сме на по 20/ и най вече хормони от ражданията.
За пъпчетата на каката го метнах на о.Майорка в един прекрасен курот със страхотна гледка,но не съм наричала професия, а на Камчо още не съм го хвърлила.
Вече чакам с нетърпение ваканцията, новата колежка ми звъни за 15-ти път вече и все за едни и същи неща. В петък я питам защо самотампониращите печати са оляти в мастило/пак звъни/, а тя "ами сипах понеже са се изтъпили" аз се опулих "и как сипа, а тя " ами обърнах го и налях". Направо не ми вярват и звучи като виц. Не знаела, че се сипва на тампон мастилото и не видяла ,че има чекмедженце. Също ме пита "къде му е уърда на този компютър,че не го намерих?" ooooh!
ilindi4ka чудесни снимки, приидва  ми се при вас.

# 147
  • Варна
Мишленце,  Hug

# 148
ilindi4ka , обезсолявам сиренето, да.(И ние с мъжа ми го харесваме така Wink)
пр.мляко пие моята маймунка, кисело-понякога с лъжица, друг път на айран, но има дни, когато изобщо не иска.Като спомена за кафява захар, се сещам Embarassed, че отдавна искам да взема, но забравям.Рядко купувам захар, затова.Благодаря за пожеланието HugЩе предам на именика Simple Smile
galita, аз го правя така:слагам 1л. мляко +1/4 ч.ч. захар на котлона, докато започне млякото да ври.После прибавям 1.ч.ч. грис и бъркам непрекъснато до готовност, (да не е много гъсто)но вече на по-ниска темепература.
пъпчето е у нас все още.
Поли понякога се срамува и се крие в мен.Това от ок. месец може би.Мисля, че е период.Май повечето деца са така на тази възраст, незнам.Случва се да не си дава играчките."Пои куото!" "Не пипа!" (Колелото на Поли, не пипай... и разни такива неща бърбори и недоволства.Забелязвам, че с едно момиченце, с което често се срещаме се държи така.А то е толкова мило.На други деца дава играчки, но на въпросната г-ца -не Crazy
mishlentze, приеми моите съболезнования  Sad
Neda, честито на именичката Heart Eyes  bouquet.Виж ти, зетя какви комплименти прави Heart Eyes
Днес и вчера Поли пиша на вън.За нас това е постижение Laughing

# 149
Мерси, момичета  bouquet

Неда, честа ти именничка  bouquet Здраве, здраве и пак здраве  bouquet

За бенката, не знам вие как сте, но при мен цялото ми деколте по време на кърменето стана на едни неравни образувания, сега едно такова стана на бенка и то релефна. Ще ида аз направо на онколог, аз и на мамолог ходя там - в онкологията, та имам познат.

Във вашите ясли на 29 и 30 ще почиват ли или само в нашата така са си наумили?

Общи условия

Активация на акаунт