Ще хапнат козуначе и ще се борят с яйчица ЯНУАРСКИТЕ добри деца

• 17 889
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • София
При нас пуснаха списък и ще решат според резултата. Повечето деца няма да ходят.

# 151
  • Madrid
Галита,в една малка тенджера сипвам вода,изчаквам да заври и добавям гриса,който се вари приблизително 8-10 минути на тих огън.На око вече го правя-примерно 500мл. вода 5,6 супени лъжици грис.Докато и топъл то подправям,за да си поеме съставките.Не пържа.
И аз се завръщам към обезсоляването на сирене. Simple Smile
Пъпчето на Сами е в работния куфар на баща  му.Стои там от два месеца,казах му да го хвърли в банка...спонтанно го реших още като се роди Самуил. Simple Smile
Давам пълномаслено мляко от около три месеца вместо адаптираното.Мислех до три годишен да пие адаптирано мляко,но веднъж бях забравила да купя и му дадох прясно,така си остана.Редувам понякога с готова течна каша или с мляко от една до три години/дори към него имам най-голямо предпочитание/.Когато е със сополи-бадемово и овесено,давала съм и соево,но после разбрах,че не е препоръчително,тъй като соевите продукти се водят алерген.
Неда, Hug!Честно казано малко се разчувствах като прочетох как Камен те е нарекъл красива мама.Много мило и топло! Heart Eyes
Мишленце,приеми съболезнованията ми!

# 152
Здравейте,честит имен ден/на патерица/ на всички именици.

Днес мъжо я води отново на лекар продължаваме пак същото още 2 дни.Много болни има при нас.

Заглавията много ми харесват. Wink
Ади пие прясно мляко,но само с Нескуик банан Laughing
Грис,овесени ядкине яде.
От сряда съм в болнични и ще се гледаме.
Пъпчето не сме го хвърлили никъде,стои си в шкафчето.Искахме да го хвърлим в АГ-то/заради майка ми,защото е акушерка/,но пък мен ме притеснява обратния ефект Thinking/
Вие как мислите,какво е значението на "хвърлянето"?
Ади също не си дава играчките,на никого.
От известно време,започна да гони баба си,дядо си,леля си от стаята.Започва да пищи и да ги дони,но те много я дразнят.Закачат я и тя пищи.
Е това е за сега от нас,че иска супа топчета да яде бебето.

# 153
Мишленце, съболезнования и от нас  Praynig

За пъпчето да кажа - нашето го хвърлих в една сладкарница
Ако не стане сладкар   cook поне да й е сладък живота  tooth  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
Хайде и аз да се разпиша Simple Smile

Мишленце,дано злото те забрави,много се извинявам че съм те пропуснала в поименния ми поздрав към празнуващите цветя Embarassed.От все сърце специално те поздравявам Hug bouquet

Мляко Вяра много обича,но само кисело.Прясно никога не пие,грис и кремове не яде.За овесените ядки ме е яд че ги спря,а беше нещото което на 8-9месечна възраст ядеше с кеф за закуска.Сега при вида на кашеобразни смеси прави ей такава физиономия Sick придружена със звуци подходящи за случая ooooh!
Иначе не се срамува,не се крие в мен.Само като излезем на някъде ако няко я закачи вика "не ме пипааааааййй" Mr. Green
Пъпчето и в банка е хвърлено,ама беше още на дни след като и падна.Такива неща не съхраняваме в къщи и на бебка даже е хвърлено отдавна Wink Аз не влагам никаква символика в това и не вярвам да има някакво значение Laughing

# 155

Обаче на прясното му намерих колая, сега с тези вълшебни шоколадови сламки съм рахат. Peace Вие взимали ли сте?
Да моите много ги обичат ДИ е на ягода Крис е е на шоколада и бисквитката.Иначе и моите деца не са по киселото  Баткото  пък хич никога не го и прие.само прясно с тези сламки и аз се родих

# 156
Добро утро, момичета!

Мишленце, съжалявам за загубата ви!  Sad

Деска, как ще се срамува Вяра - тя е толкова печена!  Joy

Светле, сладкар е добра професия  Peace

Пепито, гледкайте се, пък работата да чака!  Hug Бързо да оздравявате ей!

ilindi4ka, от пъпа в куфарчето може да излезе накрая някой пътешественик или дипломат Сами!  Peace

*Daisy*, явно нещо не се харесват двенките, за това не си дава играчките твоята кукла.Пък и да не е длъжна на всеки да дава, я!  Joy

Neda, много мило наистина! И Али понякога ме радва с някое "Мама е касива" или "Мамооо, ного те обиткам!"  Joy Heart Eyes

VIVKA, и при нас се случва да й вземат нещо на Али, но в повечето случаи тя взима  Blush

За пъпа - и на Алито си е още у нас Simple Smile

За млякото - пие вечер АМ, през останалото време и прясно и кисело - обича ги, обикновено без добавки.А прясно мляко с Нескуик-топчета направо й е любимата храна  Joy

Да ви кажа Али пак си плаче всяка сутрин като отидем в яслата.Много лели се смениха там и тя явно не го понася добре.Сутринта видях, че е на смяна любимата и леля, та дано бързо е спряла да плачка миличката. Толкова жално плаче само със сълзички и ми вика "Мамо гушни", че ми се къса сърцето всяка сутрин ...  Cry Но трябва да свиква, няма как. А за местенето септември (ако се е класирала) сигурно ще взимам отпуск докато свикне, че хич не обича нови лелки.

Весел ден на всички!  Hug

# 157
Мерси за съболезнованията, милички Hug

Дес, не се притеснявай за поздравленията, не всеки знае, че съм именячка, редовно ме питат Калина какво цвете е #Crazy Хем и народна песен си имаме - Стройна се Калина вие Joy

Моите също още реват в яслата, вече трета седмица стана откакто ходят и пак си мрънкат сутрин, Ники още от къщи започва да предупреждава "Ниииииииискам в яслата, Ники пачка".

Вчера синковеца клекна насред градинката, докато ги разхождах, скри се по пързалката и се изпика през анцунга Rolling Eyes И това пир положение, че точно преди 20 минути го изпиках Rolling Eyes Та се прибрахме скоропостижно. Но поне на разходките вече сме без памперс, от юни месец ще махам и следобедния и после вечерния. През май сме на Сандански и там няма  да има как да експериментираме. Я кажете вие по празниците ще пътувате ли? Ние след Великден ще ходим за няколко дни до Рибарица и после в края на май Сандански. Море тази година с децата не планираме заради дрисливия вирус миналата година, нали имахме престой в болница заради обезводняване Rolling Eyes Та тази година ще пропуснем вероятно. Или поне те Laughing

# 158
Момичета,благодаря за поздравите!Неможах да се включа на празника,но нека днешното кафе бъде от мен:

Галита,мисля,че гриста се пържи за грис-халва.
Мишленце,приеми съболезнования и от мен. HugА за морето,ако имате възможност без мишките да отидете,не я пропускай.Като гледам програмата ви е запълнена.
Неда,може би си била с нова дреха и детето те е забелязало веднага,при нас Бети като ме види с нещо ново и "еи,много убано".Не искам да кажа,че иначе не си" убана",не ме разбирай погрешно. Hug

Подсетихте ме,че и нашто пъпче още си стой в чантата ми.И на мен ми се ще да го хвърля в банка.Мъж ми казва "нали ще го хвърлиш в кошчето в банката,да не вземе да стане служител на Волф,вместо на банка?!!" newsm78

Вили,защо им сменят толкоз често лелките?Дано бързо свикне Алито.
Не ми се мисли и при нас какви ревове ще са. PraynigБети ми е като сянка,някой път не иска даже баща й да я гушне."Защо не искаш тате? Тото икам само тебе"-ходи се оправяй.    А какъв инат е не е истина,много често взе да се сърди като не и ходиш по гайдата-смръщва вежди,навежда главата и гледа с бялото.Напоследък я оставям да се посърди,после сама идва и иска да я гушна,но и казвам сега аз съм ти сърдита........Уж се и обяснявам,говоря,ама много ефект няма.

Вчера малко поработих(имам ягоди,който прекопах,изплевих),та сега ме е налегнала една мускулна...

Слънчев ден!

# 159
Лили, моята Елена е същата, не дава никой да я пипне, баща й само беснее, че му дава да я докосне. И естествено аз съм виновна, как съм я била разлигавила Crazy И нашата прави тия муцки с бялото на очите.

Я кажете, вашите имат ли претенции с какво да бъдат облечени? Моята Елена отсега се кипри, искала "локла" - рокля за яслата. И се тръшка и даже долния потник иска тя да си го избере.

А Ники още помни басейна на Сандански и всеки ден по няколко пъти настоява да го заведем там, много е смешен - Мамо, Ники води пува басейна, Ники дъската хване, с ръчичките така и токазва как щял да плува с ръчичките и как щял да цопне в басейна. hahaha И аз му обяснявам, че за басейна се чака ред и че нашия ред идва другия месец и той започва да се тръшка. Това всеки ден по няколко пъти. Как помни от февруари досега, не знам Crazy

В тази връзка да знаете да има някъде басейн за малки? Явно ще трябва това лято да им измисля вариант newsm78

# 160
Да и Ади от сега ми обяснява как на" мето,ще пува,как ще се мие,с патето/пояса/

Много взе да се кипри,но аз това не го харесвам.Постоянно иска баба й или леля й да и слагат червило, сенки.И те найстина слагат,а с какви изкрящи лакове я лакирват #Crazy
Знае къде се слага спиралата,как се скубят веждите.
А мъж ми ми се сърди че съм я научила какво е превръзка и къде се слага.

Попива всичко като гъба.За дрехите няма много претенции,всички й харесват,само иска да спи с нощничка.А тя мие една,защото е моята когато съм била колкото нея,дядо ми ми я е изпратил от Америка.
Отивам да продължавам с пролетното почистване,че съм на етапи.

# 161
Ооо, и аз бях лакирала Али с червен лак - голям кеф й беше и само ходеше да се показва. За червилото - дала съм й един вазелин на Нивеа - маже се с него и се фръцкоти  hahaha hahaha

# 162
Ооо, и аз бях лакирала Али с червен лак - голям кеф й беше и само ходеше да се показва. За червилото - дала съм й един вазелин на Нивеа - маже се с него и се фръцкоти  hahaha hahaha
Мимито пък ми беше преровила чантата онзи ден и си рисувала по устата с молива ми за устни  #Crazy hahaha
понеже с голям интерес все ме наблюдава като си слагам червило и грим   Kiss
 И с четката вече е по-сръчна  grinning012

# 163
Здравейте!
Включвам се да ви кажа, че резултатите на Поли са добри!!! GrinningНяма бактерии, слава Богу! PraynigЗа всеки случай (освен урината) изследвахме и изпражненията.Всичко е чисто!Много съм щастлива Grinning Grinning
Пепито, аз не бих разрешила на Поли да  й слагат червило и сенки.Единствено вазелинче на устните иска да й слагам преди да излезем, както и слънцезащитно мляко на бузките, "чЕцито" , "носито" и "жуката"(гушката) Joy.Веднъж беше докопала спиралата, отворила я и така се беше намацала hahaha
за обличането-понякога предявява претенции, поне засега е така.
Най-често Поли ми казва:"Коко бичам мама" Heart Eyes.Може да брои до 5.Казва:"ено, де, ти, чети, пети".Последните 2 звучат като 4/5, но със сигурност няма предвид обикновените дроби Joy Joy
mishlentze , дано бенките са безобидни!!! Praynig PraynigЗа плажа- от сега се страхувам да я заведа.Нали и ние бяхме в болница мин.г. с ентеровирус Sick

# 164
*Daisy* радвам се че изследванията са добри.Ти да не си мислиш,че аз давам да я цапотят,те явно не ми зачитат мнението.Правят каквото си искат.Аз не ползвам грим.Много,много рядко червило и сенки нищо друго.Затова и продължават хората да ме питат
"Вие имате ли 18 год.?" или "Ама вие пълнолетна ли сте?" Shocked Shocked Shocked
 Joy Joy Joy
Не се бъзикам....
Хайде много ми е приятно ,но съм на работа от 14 часа.Чао........

Общи условия

Активация на акаунт